![]() |
ציטוט:
והאמת היא שזאת לא אפשרות חשובה כל כך, אז לא צריך להתווכח עליה. הרצת קבצים מסוג זה כוללת MYSQL - DATABASES ליתר ידיעתך. |
בס"ד
שהיה בהצלחה חביבי. רק עיצוב דרוש שיפור!! |
ציטוט:
טוב אני רואה שהעיצוב דורש שיפור :o :rolleyes: אני אשתדל להחליף את עיצוב האתר בהקדם האפשרי תודה לכולכם. |
ציטוט:
אתה לא יודע למה זה משמש אז מאיפה אתה יכול לקבוע בשביל מה זה.... בכל מקרה..עזוב,אין טעם להמשיך וויכוח פה..... רשומים? ושל מי ריסלרים? זה השאלות האחרונות שלי באשכול הזה.. ד"א להריץ קובץ דטא בייס זה לא עושה כלום....:\..אין שם שום פקודה בפנים,בד"כ משתמשים בזה להריץ קבצי צד שרת כגון PHP |
ציטוט:
ועכשיו לשאלות האחרונות שלך: אין לנו שרת פרטי משלנו כרגע, יש לנו חבילת רייסלר מסויימת שמאוחסנת על שרת פרטי של חברה שאני לא אגיד את שמה. עידכון: *יפתח אתר של עיצוב אתרים בקרוב* |
ציטוט:
" לוח הניהול של מסד הנתונים ( איחסון ) הינו DirectAdmin והוא לוח הניהול הכי חדיש ונוח לניהול מסד הנתונים שקיים כיום." עזוב אין לי טעם להמשיך פה... |
ציטוט:
אני לא סתם אומר דברים תבין. ולהתראות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותפסיק להיות כזה קטנוני, אני לא חי ברמה הזאת. יש מעוניינים? אתם מוזמנים ליצור קשר :) |
ציטוט:
מומחים??? כמו שהוא אמר אתם לא! אתה אפילו לא ענית נכון על מה שהוא אמר. בקיצור אני לא יכנס פה לויכוח שיהיה עוד פעם בהצלחה! אני לא חושב שאתה תשרוד הרבה זמן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ