![]() |
חחח אתה לא נורמאלי בחיי.
1. אתה קורא ילד לבנאדם יותר גדול ממך. 2.אתה חושב שבאמת משעמם לי לעשות את הטריקים האלו,הדוימינים האלו בני שנתיים ו 4 שנים גם אם זה נעשה ע"י מישהו זה היה כנראה הרבה הרבה לפני שאני קניתי אותם ובטח שלא על ידי,אני אפילו לא יודע איך עושים הפנייה כזו אם נעשתה. אם כבר להשעות מישהו אז אותך על הכפשת שם סתם בלי לדעת. |
ציטוט:
|
כל אחד שמבין קצת בקידום אתרים
יכול לראות את הדף מטמון שמור בגוגל ולראות שהאתר שלך הופנה ליוטיוב. בעידכון הבא זה יחזור להיות 0 והדומיין יכנס לארגז החול. |
אני לא עוסק בקידום אתרים,ומן הסתם לא בדקתי את זה אחרת לא הייתי קונה,למרות שקניתי אותם ממש בזול ועדיין יש להם ערך .
העדכון הבא היה כבר והם עדיין נשארו אותו PR,בכל אופן אני כבר לא מעוניין למכור,אני אשים עליהם תוכן. |
|
ציטוט:
לא רוצה להרוס לך או משהו אבל pr כבר לא משמעותי כמו פעם(שים לב בביטוי קידום אתרים- מקום שני pr6 מקום שלישי 7). עדיין יש לו ערך בהחלט וזה יכול לעזור המון אל מול מקדמי אתרים שלא יודעים את זה עדיין . האתר וואלה הוא pr4 ותאמין לי שהוא יותר חזק מהאתר של הPr5 שלך . |
ציטוט:
יפה ששמת לב לזה :) נתנאל אחי אם אתה לא רוצה שייצא לך שם רע תבטל את המכירה ותאמר לכולנו וגם בפורום השני ממי קנית . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ