הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דרוש מעצב בדחיפות לאתר הורדות חדש (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=88064)

Real_Madrid 18-02-11 19:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 796512)
זה ממש לא בסדר מה שאתם עושים.. יש דרכים אחרות לעשות את זה.

אשמח לשמוע אילו דרכים?

DeanSEO 18-02-11 20:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dynamo (פרסם 796512)
זה ממש לא בסדר מה שאתם עושים.. יש דרכים אחרות לעשות את זה.

לרוב הייתי מסכים איתך וזה מכיוון שראיתי אדם מוכפש כאן בפורום עשרות פעמים על שטויות או על אי הבנות. אך מה שירין עשה ממש לא היה אי הבנה, לא יודע מה הלך עם הסיפור של שמש אבל אני לא ממש מופתע.

וירין, תעשה לי טובה... לך ת**** אל תשקר ותגיד שאתה לא מכיר אותי, הרי בכיף אתה ודרור יהודה קיבלתם ממני את הכסף ולא ממש בראש שלכם לתת שירות או להחזיר את הכסף.

Dynamo 18-02-11 20:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VladikAlt (פרסם 796514)
אשמח לשמוע אילו דרכים?

יש ביקורת שעומדת להתפרסם? פשוט לחכות עם זה.
יש רשימה של 30 אנשים? שיגיבו בעצמם..

mcm1200 18-02-11 21:40

אם זה נכון והוא לא משלם או שעושה קטעים הוא ידפק בסופו של דבר , בתור אחד שמבין בכאלה דברים וקרה לי הרבה ..... אני אומר לכם תעצבו לו האתר כמו שהוא יבקש בלי תשלום מראש , רק אחרי שתגמרו את העבודה ותביאו לו אותה . ואם אז אחרי שקיבל את העיצוב והכל והא לא מוכן לשלם או יוצא מהסכם שנקבע יש בית משפט לזה . זכויות יוצרים לעיצוב ...ובקלות תוכל להוכיח שהוא שקרן ולעשות עליו הרבה מאוד כסף

אנונימוס 19-02-11 09:19

חברים אל תקשירו דברים אם שני הלקוחות הללו , הם עשו לי בעיות ולכן קרו כמה דברים ,
זה בכלל לא קשור לנושא כרגע,
אני משלם מקדמה מראש ומצידי לחתום על חוזה .
צרו קשר במייל.

DeanSEO 19-02-11 10:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Khost.co.il (פרסם 796543)
חברים אל תקשירו דברים אם שני הלקוחות הללו , הם עשו לי בעיות ולכן קרו כמה דברים ,
זה בכלל לא קשור לנושא כרגע,
אני משלם מקדמה מראש ומצידי לחתום על חוזה .
צרו קשר במייל.

איזה חוצפן! 30 לקוחות עשו לך בעיות? אני עשיתי לך בעיות? אתה דפקת אותי! גרמת לכל האתרים שלי ליפול יום אחד לפני סריקת הPR וכולם ירדו לאפס. אני עדיין מפסיד כסף מזה שאתה לא שולח לי את הגיבויים, כל מה שהיית צריך לעשות זה להזיז תתחת שלך ולהוריד אותם מהשרת עם דיסק און קי ולשלוח לי אותם. אתה זבל של בן אדם, אתה חייב לי כלום-כסף ובכל זאת אתה לא מחזיר, ואז אתה בא לפה ואומר שעשיתי לך בעיות.

מבחינתי עכשיו אני עוקב אחרי כל פעולה שלך בפורומים ודואג שאף אחד לא יעבוד איתך.

mcm1200 19-02-11 10:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shuval (פרסם 796546)
איזה חוצפן! 30 לקוחות עשו לך בעיות? אני עשיתי לך בעיות? אתה דפקת אותי! גרמת לכל האתרים שלי ליפול יום אחד לפני סריקת הPR וכולם ירדו לאפס. אני עדיין מפסיד כסף מזה שאתה לא שולח לי את הגיבויים, כל מה שהיית צריך לעשות זה להזיז תתחת שלך ולהוריד אותם מהשרת עם דיסק און קי ולשלוח לי אותם. אתה זבל של בן אדם, אתה חייב לי כלום-כסף ובכל זאת אתה לא מחזיר, ואז אתה בא לפה ואומר שעשיתי לך בעיות.

מבחינתי עכשיו אני עוקב אחרי כל פעולה שלך בפורומים ודואג שאף אחד לא יעבוד איתך.

זה לא משנה, זה לא המקום לפתוח כאלה דברים ....אם הוא התחייב לך שהוא יביא לך גיבוים ולא נתן כמו שאמרתי בית משפט פותר הכל במיוחד אם התשלום היה בכרטיס אשראי הכי קל להוכיח

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ