![]() |
ציטוט:
" שאני לא מאמין שפורום כזה יחזיק הרבה זמן ברשת במיוחד שהארי פלוצי עומד להסתיים " תודה. אשמח לתגובות נוספות, ולגבי הפופ-אפ אני אוסיף אפשרות סגירה כמו שאחד מכאן הציע. |
ציטוט:
|
הבאנר בהחלט צריך ללכת.
|
אני ממש אוהב פורומים ומעריך קהילות מעריצים, במיוחד הארי פוטר.
אך לצערי אני חושב שהפורום ילך וידעך בשנים הקרובות - זה בלתי נמנע כי כמו שאמרו, הסאגה בדרך להסתיים. (אני אומר את זה מנסיון, היו לי אתרי מעריצים כבר משנת 2002 לפני 9 שנים. חוויתי הרבה "דעיכות", למרות שמנסים לומר שזה לא יקרה, זה יקרה). בהצלחה בכל אופן :) |
ציטוט:
הכל בא בביקורת שלא תחשוב שאני לרעתך |
אני שונא את הסגנון הדק הזה.. יענו שהפורום רק באמצע.
אני אומר לנצל את כל הדף. זה נראה אצלי כאילו יש קופסא באמצע המסך.. [לא חבל על הצדדים?] בכל מקרה, הכל סבבה לגמרי. באמת קהילה שקיימת הרבה זמן ושופעת רעיונות חדשים. בהצלחה |
ציטוט:
מעצבן שדוחפים לך תוכן בלי אפשרות לעשות X , כן זה מעצבן. |
את החלון פשוט למחוק.... מי שרוצה להרשם כבר ירשם - לא צריך להכריח אף אחד.
וגם מי שירשם בגלל החלון המעצבן הזה לא באמת ישקיע בפורום. לגבי הנושא, ברור שאחרי שהארי פוטר ייגמר הכניסות יירדו למצב של 100-200 כניסות בקושי. לכן אני ממליץ לך כבר עכשיו לפני שתתחיל הירידה לשלב עוד נושאים - עכשיו זה הזמן! אם תחכה שהארי פוטר ייגמר ואז תוסיף עוד נושאים זה כבר יהיה מאוחר מדיי. תוסיף עכשיו נושאים וכמה שיותר, על מנת שגם אחרי שהארי פוטר ייגמר הפורום ימשיך כהרגלו. לגבי mcm1200 - הוא אמר את דעתו ואין לך שום זכות לדבר אליו כמו שדיברת. לילה טוב, ובהצלחה! |
תעיף את הבאנר העוקב.
|
האתר מוכר לי בעברי היה לי אתר להעלאת תמונות ואני זוכר ששיתפתי איתך לינקים:)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ