הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   כיצד למנוע העתקת תוכן (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=88092)

BlueNosE 20-02-11 22:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Downit.co.il (פרסם 796703)
אין כזה דבר.. אם הדפדפן שלך יכול לקרוא את הקוד מקור.. גם אתה יכול..

בFF תלחץ CTRL+A - כפתור ימיני - הצג קוד מקור של קטע נבחר
ככה אתה קורא את מה שהדפדפן מציג בתכלס ולא מה שכתוב בקוד מקור.

בchrome יש גם אפשרות לא זוכר מה..

תעשה את זה בגוגל דקה.. וזה אפילו לא מוצפן שם.

שמע, זה נכון שתמיד אפשר לשחזר את המקור, אבל מי שמספיק משועמם בשביל להישאר ולהבין את הקוד הזה עד הסוף - וואלה מגיע לו להבין מה הקוד עושה. בוא נגיד שזה יסנן לדעתי לפחות 90% מהסקרנים.

אגב לא נראה לי שלזה הוא התכוון- אלא לזה שעל הטקסט שמעתיקים מהאתר יהיה "לכלוך", איזשהו קרדיט שיטמע בעת העתקה. לא שמעתי על זה, אולי אפשר להתלבש על הEvent של הonkeypress ולפי זה לעשות שכשלוחצים CTRL+V זה מוסיף דברים לזה.

mcm1200 21-02-11 11:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 796725)
תעשה את זה בגוגל דקה.. וזה אפילו לא מוצפן שם.

שמע, זה נכון שתמיד אפשר לשחזר את המקור, אבל מי שמספיק משועמם בשביל להישאר ולהבין את הקוד הזה עד הסוף - וואלה מגיע לו להבין מה הקוד עושה. בוא נגיד שזה יסנן לדעתי לפחות 90% מהסקרנים.

אגב לא נראה לי שלזה הוא התכוון- אלא לזה שעל הטקסט שמעתיקים מהאתר יהיה "לכלוך", איזשהו קרדיט שיטמע בעת העתקה. לא שמעתי על זה, אולי אפשר להתלבש על הEvent של הonkeypress ולפי זה לעשות שכשלוחצים CTRL+V זה מוסיף דברים לזה.

נכון זה תלוי כמה מישהו רוצה את הקוד ...ובקשר לטקסט נראה לי מדובר בסקריפט שברגע שמישהו לוחץ על לחצן ימני ומנסה להעתיק זה מביא לו חירבושים

DoR_Z 21-02-11 15:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mcm1200 (פרסם 796662)
מה הכוונה לחלק?... אתה רוצה שלא יראו את כל הקוד ?..או רק חלק ?.....

אני מתכוון שאת ההודעות שמפורסמות בפורום לא יוכלו להעתיק.... שמי שינסה להעתיק פשוט יקבל את ההצפנה

BlueNosE 21-02-11 15:45

מה הכוונה אבל ב"ינסה להעתיק"? יסמן הודעה וילחץ CTRL+V, או יכנס למקור ויחפש את ההצגה של ההודעה בHTML?

mcm1200 21-02-11 16:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 796775)
מה הכוונה אבל ב"ינסה להעתיק"? יסמן הודעה וילחץ CTRL+V, או יכנס למקור ויחפש את ההצגה של ההודעה בHTML?

כל הקטע שמצפינים את הקוד מקור , ואחרי זה מכניסים סקריפט שמונע מאותו בנאדם להעתיק , ובמידה אם הוא מעתיק זה מביא לו חירבושים ולא את מה שהוא רצה להעתיק...

DoR_Z 21-02-11 16:57

תודה על המענה אבל בוא נעשה סדר
העניין הוא שאני לא רוצה למנוע לחצן ימני כי יש דרכים לעקוף את זה
מה שאני מתכוון בוא נגיד ופירסמתי הודעה...כל בן אדם יכול לבוא לסמן אותה קליק ימני העתק והדבק לאן שהוא רוצה...כך הוא גונב את התוכן
במידה ונעלתי במקרה הזה קליק ימני אני בבעיה עם המקור
העניין הוא שאני נתקלתי באתר מסויים שכאשר אני מנסה לעשות העתק הדבק אני פשוט מקבל את כל הקשקושים וההודעה מוסוות בפנים
ניסתי לעשות דרך הצג מקור... אבל גם שם אני מקבל את אותם קשקושים...
בוא נגיד שפיתרון מסוג זה יהיה מושלם עבורי
תודה רבה

mcm1200 21-02-11 18:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DoR_Z (פרסם 796785)
תודה על המענה אבל בוא נעשה סדר
העניין הוא שאני לא רוצה למנוע לחצן ימני כי יש דרכים לעקוף את זה
מה שאני מתכוון בוא נגיד ופירסמתי הודעה...כל בן אדם יכול לבוא לסמן אותה קליק ימני העתק והדבק לאן שהוא רוצה...כך הוא גונב את התוכן
במידה ונעלתי במקרה הזה קליק ימני אני בבעיה עם המקור
העניין הוא שאני נתקלתי באתר מסויים שכאשר אני מנסה לעשות העתק הדבק אני פשוט מקבל את כל הקשקושים וההודעה מוסוות בפנים
ניסתי לעשות דרך הצג מקור... אבל גם שם אני מקבל את אותם קשקושים...
בוא נגיד שפיתרון מסוג זה יהיה מושלם עבורי
תודה רבה

התכוונתי לזה לנעילה כזאת , כלומר שכל מי שינסה להעתיק יקבל קשקושים בגלל הסקריפט וכאשר הוא ינסה להציג את המקור , המקור יהיה מוצפן מבין.....תביא לי את האתר שלהם אני כבר יבדוק לך

MAORBARI 26-02-11 04:34

באיזה פורום יש דבר כזה אשמח שתביא לי את הכתובת.

franko 01-03-11 20:03

בכרום זה בדוק מרכיב שזה מראה לך הכול כולל תיקיות

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:20.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ