![]() |
תראה, תלוי איזה מין שירות אתה רוצה לפתוח, אם משהו בסגנון לייקוס/100webspace, וותר על הרצון.
אם זה משהו בסגנון nm7 זה יכול להתממש למרות שזה לא ממש שימושי. |
ציטוט:
שרת ישראלי (ריסלר) 50 מגה אחסון 5 GB תעבורה וכול השאר 5 תמיכה באימיל בלבד (מענה מובטת תוך יומים מקבלת ההודעה) ואולי ואולי זה היה כחה: שרת ישראלי (ריסלר) 100 מגה אחסון 10 GB תעבורה וכול השאר 10 תמיכה באימיל בלבד (מענה מובטח תוך 24 שעות מקבלת ההודעה) וקיצור כתובות לא חשבתי בנתיים על זה... |
ציטוט:
ציטוט:
|
בשעה טובה יש לי רעיון שגם אני יהנה ממנו וגם אתם
האחסון חינם יתחיל אחרי החגים (מקווה מאוד) ללא פרסומות ללא הגבלות (חוץ מחוקי אחסון בין לאומים ומוסכמים הידועים) ואך זה ילך?! בהתחלה מקבלים רק: 100 מגה אחסון 10 GB תעבורה ללא הגבלה תמיכה באימיל + פאלפון (ואולי איסיקיו מסנג'ר וכול השאר לא בטוח עדין) ועולים בקפיצות של 100 באחסון 10 בתעבורה למתקדמים למתחילים עולים בקפיצות של 50 באחסון 5 בתעבורה http://www.kal.net/heb/?refer=fbi אתם מחויבים להרשם להאתר הזה ולהיות פעלים בזמן שיש לכם את האחסון שאני נותן (ההרשמה תעשה תחתי ואני מרווח עמלות סימליות על כול מישתמש שנרשם ובגלל זה אני יכול לממן אחסון חינם בלי זה אני לא יכול לממן אחסון...) עם אותו בנאדם לא היה פעיל ולא היה לי רווח כספי עלו אני מבטל את ההסכם איתו מידית!-כול שבוע נבדוק עם המישתמש יתרון או חסרון ועולים וקופצים דרגות כול חודש לפי מס' ההכנסות ואתם לקוח לכול דבר! אין פרסמות!!! יש תמיכה גם בפאלפון*! *תמיכה בפאלפון משעה 12 בצהרים ועד 12 בלילה ימי חול *תמיכה בפאלפון בכול שאר הימים שהם לא ימי חול התמיכה מ 12 בצהרים ועד 8 בערב אני יודע שלא הסרבתי את עצמי הכי טוב אבל לפחות נסתי תשאלו שאלות ואני יענה לכם! |
לצחוק??? נראה לי לבכות :(
|
ציטוט:
ואחרי החגים השרות נפתח 95%!!!! |
הצעה מכול הלב,
אל תפתח חברה. ולא, לא בא לפגוע בך (חז וחלילה), הבעיה היא איך שאתה מציג את זה - ממש לא מתאים לפתיחת חברה. מלבד זאת, שהשקעה ראשונית צריכה להיות גדולה יותר. אז קודם כול, תישב ותלמד על הכול, אחר כך..תיגש ותפתח עסק. בהצלחה. ;) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ