![]() |
כבר לקוח שלישי של פרי שעובר אליי ואומר שאם מתקשרים לפרי הוא לא לוקח אחריות ופשוט צועק וכאלה.......
וואלה חבל לשמוע. פרי אני מתחיל להאמין שאתה ככה באמת....אם כן , אז תתחיל להיות סבלני ללקוחות שלך.... אחרת סתם תפיל את עצמך ויש לך אחלה פונטנציאל... לקוח שאתה מרוויח ממנו 10 שקל של דומיין ולקוח שאתה מרוויח ממנו 100 על אחסון שווים אותו דבר , זה חוק ברזל ! |
ציטוט:
|
בן אחי :]
אני שמח מאוד לעבור אליך :] אני עכשיו ידבר עם פרי שאין לי כוח יותר אליו... אני מה 6 לחודש שילמתי לו והוא עדיין לא הביא לי את הדמיין שלי!! חתיכת ***... נמאס לי ממנו... הוא אומר לי שיום שני הוא יביא לי אותו... הוא חושב שאין לי חיים?@ הוא חושב שאני לא צריך את האתר שלי...!! חוצפן !@#$%&!! נמאס לי ממנו... מדבר אלי כאילו שאני הזבל שלו... אני מתקשר אלי הביתה והוא מאיים עלי... וכשהוא מחובר למסנג'ר / איי סי קיו הוא מתעלם ממני... אז למה אני צריך אותו! ישראל סרב שליטה :P מלאאאאאאאאאאאאאאא מלאאאאאאאא המלצות ושירות מעולה, שרתים מעולים :] מה אני צריך יותר מזה :] |
חבל שדברים כאלה קורים..
ורק אחרי שמפרסמים ביקורת רעה אנשים מתחילים להתעשת.. באמת חבל... |
מה???
אני הזמנתי דומיין ללקוח, חצי שעה מהתשלום הוא הזמין את הדומיין ושינה את הDNS לשרת... וחץ מזה, למה אתה מתקשר לו הביתה? יש לו פלאפון, לא עובד, תחכה קצת... פרי מתחבר כמעט כל יום... למקרה שלך... רק צריך לחכות שפרי יגיב ואם הוא נתן לך פיצוי אז בכלל יצא לך טוב :) |
ok, ספאם ספאם - ועוד קצת ספאם בדיון - נמחק עכשיו.
אנחנו נשאיר ביקורת נקיה כמו ששחר פתח אותה (ולא מהודעות, אלא ספאם). |
KeyTekK:
תחזיר את ההודעה שלי שבה כתבתי שאני נותן לו ניסיון אחרון... בבקשה |
למה שיחזיר הודעה שלך ואיך הוא יחזיר לא נראה לי שזה משוחזר וגם,
אתה מאיים עליו פה שזה ניסיון אחרון תגיד לו בטלפון מה אתה מערב את הוסטס בשטויות שלך? לא מכיר את פרי, אם הרבה מתלוננים אולי זה טעויות שלו אבל יש גם כמה צדיקים בזמן האחרון שהצדיקו אותו, נחכה לתגובתו |
תעשו לי טובה!!
הזמנתי ממנו דומיין וקיבלתי אותו בין רגע! אני גם רייסלר שלה והוא מספק לי אחלה תמיכה |
כחבר טוב של פרי
יש לי כמה דברים להגיד לפרי יש עכשיו בעיות משפחתיות והוא לא יוכל להגיב לאשכול לכן הוא ביקש ממני למסור לשחר שהוא יטפל במקרה שלו ועוד היום הוא יקבל את הפאנל של שם המתחם הוא מבקש את סליחתו והוא ידאג לטפל בזה בהקדם האפשרי יום טוב! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ