![]() |
תבדוק את זה גם ב- index.php.
תעשה את זה עם עורך מתקדם, אני גם ממליץ על Notepad++. כדי להוריד את ה- BOM אתה נכנס בתפריט ל- Encoding ואז שמה יש לך: Encode in\ Convert to UTF-8 without BOM אם אתה מזהה שם שוב איזה רווח, תו כלשהו או משהו (סביר להניח שזה יהיה לפני ה <?php), תמחק אותו. |
ניר אתה כנראה עושה משהו לא נכון.
דבר ראשון, השורה הזו לא עושה כלום, היא פשוט מריצה שגיאה. תקרא על הפונקציה הזו בphp.net לא ככה משתמשים בה. לנושא, מה שאתה צריך לעשות זה להקפיד לא לשלוח שום פלט (בעזרת bom/echo/print/הודעת שגיאה [לדוגמה מהשורה שלך]) לפני הדרים. שים לב שגם session נחשב הדר. |
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה, בעמוד הקודם שלחתי את הקוד, ותשימו לב שהכל תקין, ועוד משהו, אולי לא קראתם את זה, או דילגתם על זה, כתבתי שהמערכת עובדת באחסון על המחשב... קובץ ה config: PHP קוד:
PHP קוד:
|
אתה יכול להעלות את קבצי המקור לאתר העלאות קבצים כלשהו?
אני חושב שמצאתי פה BOM אך אני לא בטוח האם הוא מופיע בגלל העורך של הפורום או בגלל שהוא באמת קיים. |
ציטוט:
|
תערוך את הקבצים כשהם על השרת, לא על המחשב (אני מניח שלא עשית את זה עד עכשיו).
ייתכן שקליאנט ה- FTP שלך הוא שמוסיף את אותו BOM/ תו בתחילת הקובץ, זה קורה.. נ.ב אחרי שאתה משנה את הקידוד ל- UTF-8 without BOM, שים לב שאם לא ביצעת שום שינוי אחר אתה לא תוכל לשמור את הקובץ (ב- Notepad++ לפחות), אז תכתוב איזה תו, תמחק אותו ואז תשמור. |
ציטוט:
בקשר ל notepad, ניסיתי, זה לא עוזר. הבאתי לכם את הקבצים למעלה, תגידו לי אם יש בעיה אם ה BOM |
הכוונה שלי הייתה לכך שאם אתה עורך על המחשב אבל ברגע שאתה מעלה לשרת זה משתנה, זה לא יעזור.
ערכתי אצלי, תראה אם עובד: http://f2h.nana10.co.il/c29gid9al3cc היה לך BOM ב- index.php. |
ציטוט:
אז בעצם ערכת את הקובץ על השרת? |
לא..
הקובץ index.php היה שמור כ- UTF-8 במקום UTF-8 without BOM. תהנה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ