![]() |
ציטוט:
אבל לדוגמא יש שרתים תעלה להם כל שאלל, השרת לא יקרא אותו. זה כעיקרון יפתור לי את הכל. |
ציטוט:
מדובר במדיניות והגדרות ספציפיות למערכת ה PHP עצמה. תבדוק באיזה פונקציות הם משתמשים בקבצים שמעלים , ותבטל אותן. |
ציטוט:
איך אני חוסם כל אחת זו השאלה. |
|
ציטוט:
עריכה: איך אני יכול לחסום שאלל ספציפי כלשהו? תסבירו לי בבקשה איך בדיוק לחסום כל שאלל ספציפי שאני רוצה לחסום. תודה לעוזרים מראש. |
להתקין אותו, זה דבר אחד. זה באמת לא יעזור אם רק תתקין. הקטע הוא לבנות לו חוקים נגד ההתקפות.
אתה יכול לנסות את החוקים מהאתר של http://atomicorp.com/ אני עובד עם החוקים שלהם ומאוד מרוצה (רכשתי את הגרסא בתשלום), גם כתבתי כמה חוקים משלי. |
לא הבנתי איך לעשות את זה...
אני יכול איך שהוא לחסום את השאללים דרך הDA בVPS? יש דרך כזאת ? אם כן בבקשה תדריך אותי איך. תודה אם תעזור. |
mod_security מחפש אחר סממנים בגוף העמוד, ב-URL, ב-POST ובעוד כמה מקומות.
נניח והגדרנו כי בכל פעם שהמילה /etc/passwd מופיע בעמוד, הגולש יקבל שגיאה 403 (FORBIDDEN). כבר סיבכנו קצת את העסק ? זה בגדול הרעיון. |
ציטוט:
איך אני גורם שהילדים שיריצו את הפקודה etc/passwd/ יופיע להם Frobbiden ? למרות שהיה יותר קל אם כל השאללי PHP וPERL לא היו נקראים . מחכה לתשובה ותודה. |
לא מלמדים שחייה בהתכתבות :), חלק מהפעולות גם דורשות איתחול לשרת APACHE ובמידה ויש לך שגיאות בקוד, השרת לא יעלה חזרה עד שהשגיאות יתוקנו.
אני ממליץ שתשלם למישהו מיקצועי עבור התקנה של Mod_Security עם עדכוני חוקים אוטומטיים. זה סוגר המון פרצות אבטחה, גם את אלו שציינת. קח בחשבון ששום דבר לא 100%, וגם יהיו לך False Positive (חסימה של 403, מתי שלא באמת צריך לחסום). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ