הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   איך לשכנע את גוגל לא לתקן את השם של Webiya? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=92674)

IgalSt 11-10-11 12:01

תודה.
שתלתי עכשיו את קישורים בכמה אתרים. נעקוב אחרי זה..

Dennis Ray 11-10-11 12:06

שים לב שחשוב שהאתרים שאתה שותל בהם קישורים לא יהיו על אותו שרת כמו webiya, גוגל יודע לזהות דברים כאלה ומבין במה מדובר.
לא שזה יפגע בך - זה פשוט לא יעזור ממש.

IgalSt 11-10-11 12:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 821360)
שים לב שחשוב שהאתרים שאתה שותל בהם קישורים לא יהיו על אותו שרת כמו webiya, גוגל יודע לזהות דברים כאלה ומבין במה מדובר.

דווקא לדעתי במקרה הספציפי הזה הקישורים האלה כן יעזרו.
זה לא שאני מנסה לקדם את הביטוי הזה, אני רק צריך לשכנע אותו שיש משמעות למילה הזאת.

dor77 11-10-11 13:29

האמת, מבלי לפגוע, כשראיתי את השם של החברה שלך ישר חשבתי על זה..זה אפילו מעלה גיחוך קטן.
אני אגיד לך את האמת, אתה מתחרה פה עם אתר מאוד מאוד חזק..השמות מאוד מאוד דומים, לא נראה לי שתצליח לגרום לגוגל להבין שאתם 2 דברים שונים.
מה עם שינוי דומיין? בשום פנים ואופן? אולי לטווח הרחוק זה עדיף?

סוגיה מעניינת מאוד!

IgalSt 11-10-11 14:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dor77 (פרסם 821372)
האמת, מבלי לפגוע, כשראיתי את השם של החברה שלך ישר חשבתי על זה..זה אפילו מעלה גיחוך קטן.
אני אגיד לך את האמת, אתה מתחרה פה עם אתר מאוד מאוד חזק..השמות מאוד מאוד דומים, לא נראה לי שתצליח לגרום לגוגל להבין שאתם 2 דברים שונים.
מה עם שינוי דומיין? בשום פנים ואופן? אולי לטווח הרחוק זה עדיף?

סוגיה מעניינת מאוד!

כשנתקלתי ב-Webiya, מאוד הופתעתי ש-Wibiya לא בחרו דווקא ב-Webiya.
המשמעות של Webiya זה על לשון ה"סושיה" לדוגמה. כמו כן יש לשם משתמשות ברוסית: web - i - ya שזה בעצם "ווב ואני".

בכל אופן, השקעתי הרבה משאבים במיתוג שלי לווביה כך שאני לא מוכן לוותר על השם.

אני משוכנע שגוגל יבין את השינוי תוך זמן מה.

Shlomi062 11-10-11 14:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 821320)
המשפט סיכום בהודעה הראשונה שלי נאמר בחצי גיחוך.. גוגל אף פעם לא טועה :-)

גם אני.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 821324)
גוגל עובד על רלוונטיות, אולי לפתוח ערך ויקיפדיה בנושא השם שלך יעזור..

לא תמיד
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ray (פרסם 821360)

מה החיסרון?

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 821377)
אני משוכנע שגוגל יבין את השינוי תוך זמן מה.

השאלה איך תסביר לו את זה..

בכל מקרה המון בהצלחה.

Daniel 11-10-11 17:37

כמו שאמרו בנושא - המטרה שלך להסביר לגוגל ש-Webiya זה מושג. זה קיים הדבר הזה וזה לא שגיאת כתיב.

איך אתה יכול לעשות את זה? תדאג ש-Webiya יופיע בכל מיני מקומות. תעלה מאמרים לאתרי מאמרים, כשאתה מגיב בבלוגים (בהם הדבר מקובל), אפילו אם הם לא מציעים קישור - תגיב בתור Webiya, או "מנהל Webiya". "תכניס" את הביטוי לרשת.

IgalSt 11-10-11 18:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Daniel (פרסם 821424)
כמו שאמרו בנושא - המטרה שלך להסביר לגוגל ש-Webiya זה מושג. זה קיים הדבר הזה וזה לא שגיאת כתיב.

איך אתה יכול לעשות את זה? תדאג ש-Webiya יופיע בכל מיני מקומות. תעלה מאמרים לאתרי מאמרים, כשאתה מגיב בבלוגים (בהם הדבר מקובל), אפילו אם הם לא מציעים קישור - תגיב בתור Webiya, או "מנהל Webiya". "תכניס" את הביטוי לרשת.

תודה על ההצעות.

toron 11-10-11 18:29

נתקלתי בעבר במקרה דומה.
אני בעל האתר narg.co.il ובחיפוש שם האתר ("narg") גוגל מציע תיקון לביטוי "nrg".
האתר שלי קיים כבר כמעט שנתיים ויש לו לא מעט קישורים ברשת על שם הדומיין ועדיין גוגל מציע את התיקון עבור החיפוש.

האמת היא שהתייאשתי מלנסות וקשה לי להאמין שאי פעם (במקרה שלי וגם בשלך) גוגל יסיר את הצעת התיקון הזאת. שם מותג בסדר גודל של wibiya מחופש מאות אם לא אלפי פעם ביום (כנ"ל גם nrg) ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לעקוף\להחליף אותו.

במקרה הטוב אני צופה שגוגל עדיין ישאיר את אופציית התיקון והאתר שלך ימוקם אורגנית בתוצאה 2-3 (אחרי wibiya). אולי בגוגל co.il מצבך יהיה טוב יותר.

בהצלחה.

IgalSt 11-10-11 19:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי toron (פרסם 821435)
נתקלתי בעבר במקרה דומה.
אני בעל האתר narg.co.il ובחיפוש שם האתר ("narg") גוגל מציע תיקון לביטוי "nrg".
האתר שלי קיים כבר כמעט שנתיים ויש לו לא מעט קישורים ברשת על שם הדומיין ועדיין גוגל מציע את התיקון עבור החיפוש.

האמת היא שהתייאשתי מלנסות וקשה לי להאמין שאי פעם (במקרה שלי וגם בשלך) גוגל יסיר את הצעת התיקון הזאת. שם מותג בסדר גודל של wibiya מחופש מאות אם לא אלפי פעם ביום (כנ"ל גם nrg) ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לעקוף\להחליף אותו.

במקרה הטוב אני צופה שגוגל עדיין ישאיר את אופציית התיקון והאתר שלך ימוקם אורגנית בתוצאה 2-3 (אחרי wibiya). אולי בגוגל co.il מצבך יהיה טוב יותר.

בהצלחה.

אחרי שלרגע חשבתי שמה שאתה אומר מייאש, הבנתי משהו אחר:
הבעיה שלי שונה משלך.
במקרה שלך גוגל רק מציע לתקן. במקרה שלי גוגל מבצע חיפוש לפי התיקון ומציע (wibiya), ומציע לתקן את החיפוש ל-webiya.

בכל אופן, תודה רבה על השיתוף.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ