![]() |
ציטוט:
אם הייתי יכול לבחור בין אגוזים לבין מכוניות - בוא נגיד הייתי הולך על מכוניות. יופי... |
אוקי, אז אני אתן לך כמה דוגמאות:
חפש את הביטוי חדשות - הרבה אתרים גדולים מתחרים עליו. Ynet נמצא רק במקום השלישי עם PR 6 Walla מקום ראשון עם PR4 ואתר של חדשות לחרדים עם pr 4 נמצא במקום השני. PR4 מקדים pr6 נמשיך טיפה יותר למטה בתוצאות, מקום 7 באותו ביטוי: הוא האתר חדשות 7 , הוא עם PR7 (יותר גבוה מכולם) והוא רק מקום 7. נזרום לתחום אחר, נגיד "פורום" בתוצאות השמינית יש את הפורומים של נענע , יש להם דירוג לא מפתיע של PR5 אבל מקום שלישי בביטוי עם PR 3 בלבד ועוד ועוד דוגמאות מכל ביטוי. פי אר גבוה לא מבטיח כלום , וגם פי אר נמוך לא מבטיח כלום , פי אר זה מדד למקדמי אתרים להתווכח למי יש יותר גדול. |
אומרים שה pr כבר ממזמן לא רלונטי וגוגל לא מבטלים את זה בגלל שהם לא רוצים להודות שהמוצר הזה הוא שלהם והוא לא רלונטי יותר מבחינת התוצאות בגוגל עצמו
|
אז למה ממשיכים לעדכן אותו :O
|
ציטוט:
ומה זה קשור לדיון? ציטוט:
אבל לסגור את PR אין להם "ביצים" |
את האמת מכל האינפורמציה שיש ברשת גם אני לא מבין מה התפקיד של ה pr ואיך הוא משפיע אם בכלל
|
השלב הבא הוא שמי שרוצה ללמוד קידום אתרים - שילמד.
מי שלא יודע - חבל להגיב. PR זה אחלה מדד שמאפשר לי אולי לחשב את כמות הזמן שאני מרשה לעצמי לבזבז כדי להוציא ממך קישור ללא תמורה. אם יש לך PR1 אני יכול להרשות לעצמי לבזבז אולי חצי דקה להוציא ממך קישור במידה ויש לך אתר רלוונטי לתחום שאותו אני רוצה לקדם, או במידה ואתה מדורג בביטוי רלוונטי כלשהו שבו אני רוצה להתקדם. כמו כן, רוב הסיכויים שהאתר שלך לא ייכנס אפילו לתוכנה שלי לצורכי אוטומציה בנושא הזה. אתר הורדות בד"כ לא שווה כלום מבחינת קידום. ההפרש בין כמות הכסף שניתן להרוויח ממני מול הזמן שמבוזבז ע"מ להשיג את אותה כמות כסף נדרשת מיוצג ע"י מספר שלילי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ