![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל עוד אינך משפטן / עו"ד המתמחה בדיני אינטרנט.. לא הייתי ממליץ לך לסייע בתחומים שאינך בקיא בהם. |
ציטוט:
בכל מקרה לגבי תמונות בדרך כלל תוכנות שהם חינמיות אין שום בעיה של פרסום איקונים. בכל מקרה האתר חייב שיפור דחוף לעיצוב כמו שאמרו וכמובן תוספות שיעזרו למשתמש. |
ציטוט:
סתם לדוגמה תקח את http://www.vins.co.il/downloads הם מעלים את כל התמונות לשרת אחסון שלהם וזה אתר מאוד פופלארי בהורדות חוקיות , אז אין פה הרבה מה לדעת יש עוד מאות אתרי הורדות חוקיים שעושים את אותה פעולה כמו שהצעתי והיא חוקית לחלוטין |winky| אגב, אם הוא שאל פה בפורום אז מותר לי לייעץ לו באיזה דרך , אני לא עו"ד וגם אתה לא אני משתמש בידע האישי שאני קורא ממאמרים וחולק אותם בקהילה. ציטוט:
אין לך שמץ בנוגע לכל מה שהוא מדבר ובמיוחד לגבי זכויות יוצרים אז אל תגיד לי שאני מזבל לו את השכל כי מה שאמרתי הוא נכון וחוקי , אולם קצת הגזמתי במילה "מפטיר".. |
ציטוט:
בכל מקרה אל תטעה אנשים אם על התמונה יש זכויות יוצרים זה לא משנה באיזה שרת היא נמצאת אסור לשים אותה באתר ללא אישור של בעל הזכויות |
האמת, לא שמתי תמונות בגלל התלבטיויות בעניין הזה, של זכויות יוצרים.
הייתי רוצה לשים אבל לא מעוניין לקחת סיכון כלשהו. בעניין העיצוב, הוא יעבור שינוי אבל חשוב לי להישאר בקו הנקי, נטול סיבוכים, נקי ופשוט. תודה. |
ציטוט:
זאת ועוד, במידה ואני לא בטוח במשהו, אני לא אתבטא בצורה הבאה: ציטוט:
נכון, זה פורום - אבל אין שום סיבה להטעות אנשים. בדיוק אגב כמו שאתה לא היית רוצה לקבל אינפורמציה לא נכונה / לא מדוייקת. |
ציטוט:
כנ"ל , האתר לא מסוגנן כמו שצריך. בהצלחה. D: |
יפה מאוד דור!
בהצלחה :] |
נחמד מאוד , בהצלחה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ