![]() |
להוט יש תשתית שיתופית. בניגוד לבזק.
בזק יכולים להבטיח רוחב פס (והם גם נותנים ספייר) - אני משלם על 15 מגה וגולש על 16 וחצי עם תשתית הNGN. השילוב הכי גרוע שנתקלתי בו הוא הוט בצירוף ספק 013 נטויז'ן - מזוויע. אי אפשר לעבוד ואי אפשר לגלוש. חצי מהפרוטוקולים חסומים (PPTP, וL2TP בקושי עובד, שלא נדבר על RDP וכו'). מעבר לזה שכשהייתה לי תקלה בתשתית (חפרו בניין לידנו על סיב שלהם) - הוחשכנו למשך חודש (!!). תשארו בבזק - מה גם שעכשיו אם לקחתם קו רק עם תשתית אינטרנט - אתם אפילו לא מחוייבים לשלם את ה25 שקל של קו קל... באנדלים ללא התחייבות - זה הדבר!. |
היה אצלי פעמיים טכני ,ויום ראשון יהיה שוב ..
אני ידרוש מימנו מגבר. אי אפשר לסבול את זה,במיוחד בחגים,בחגים אין מה לדבר בכלל כל שניה ניתוק,נפילה איטי,פשוט מגעיל . |
ציטוט:
טכנאי אמור לבוא ולבדוק את העוצמות בכל שקע בבית לאינטרנט יש סכום DBMV מסויים שצריך להיות בחזור שלך לדיגיטלי יש עוצמות משלהם ולטלפון גם לפעמים העוצמות גבוהות מהנדרש וצריך דווקא להנחית את האות אז לא לדרוש מגבר אבל לשאול ם זה מה שצריך פשוט שטכנאי יבוא אל תתן לו לעבוד לבד שב לו על הראש שיבדוק ויסדר הכל. בתשתית של הכבלים יש ספקטרום רחב והצוואר בקבוק וכל התקיעות לא מגיעים מהתשתית שלהם בהכרח זה יותר מהספקיות כל הבעיות פשוט תבקש ממנו לדעת מה העוצמות בכל שקע עוצמות של החזור לא של הממיר זה שונה מכשיר שונה קוראים לו RSVP כל השקעים אמורים להיות באותו תווך פלוס מינוס 5 בניהם עכשיו לגבי הספקיות תוכלו בעירך לראות מושג של התעבורה שלהם והעומסים http://www.isoc.org.il/iix/cacti/wea...put/index.html שימו לב ש012 תמיד עמוס יותר כל זאת ממכירה ליותר מידי לקוחות ופס קטן מידי יחסית לתשתית שלהם |
ציטוט:
|
יש בבזק קו שנקרא Naked ADSL או "אינטרנטו" והוא הקו ללא תשלום של 25 שקלים.
הקו הקל עדיין בתשלום חודשי של 25 ש"ח. |
ציטוט:
הקו, כמו שתומר ציין נקרא naked adsl. הוא לא מאפשר לבצע שיחות טלפון כלל אלא רק אחזקת תשתית על גבו. וע״פ קביעה של משרד התקשורת הוא מסופק ללא תשלום. |
אני בתשתית של הוט
ספק 013 ולא ניתקלתי בבעיות בשנים האחרונות |
יש לי את הראוטר החדש שלהם
hotbox הוא משמש לטלויזה לטלפון ולאיטרנט מתי שהוא מכובה,כלום לא יעבוד . ואני חושב שזה הוטנט החדשים האלה,עם אני אומר נכון |
כעקרון , הייתי בתשתית של הוט וספקית אורנג' עד לפני כחודש -3 חודשים בערך
כפי שצויין באמת היה חרא דבר ... מחירים מזוויעים על כלום שירות אמרתי לאבא שלי "אבא , לך יש במשרד בזק והם מאוד מאוד טובים , למה שגם לנו לא יהיה " לפני כחודש- שלושה חודשים הגיע אלינו טכנאי של בזק להתקנת קו (הייתי בעברי מחובר לבזק כבר) ומאז נפילה אחת אין והרוחב פס שלי אמנם רכשתי 10MB אבל אני מקבל 11.5-12 שירות מעולה לעומת הוט שהיו לא משהו בכלל |
הוט מאוד בעייתיים במהירויות גבוהות,
במשך 3 שנים היה לנו פה במשרד אינטרנט של 16מגה אחרי 3 שנים ביקשתי להוסיף חיבור נוסף של 100מביט. כשהגיע הטכנאי הוא אמר לי שהמודם שיש לי לא יכול להכיל יותר מ12 מביט ככה שאני סתם משלם, כמובן ששדרגתי ל30מביט וקיבלתי מודם חדש. עם מודם אחד של 30 מביט ומודם שני של 100מביט לא הצלחתי לגלוש בכלל ! הוט פשוט לא מסוגלים לעבוד מעבר למהירות של 12 מביט. כשזה על 12 מביט זה עובד מעולה. קיצור נתקתי קשר עם הוט, עברתי לבזק עכשיו יש לי שני חיבורים של 30מביט והכל עובד מצויין. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ