ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100
(פרסם 846124)
אז למה לשלם למקדם אתרים יותר משכר מנימום ?
|
שאלה קצת מוזרה - למה לשלם לאינסטלטור שלוקח מפתח צינורות ומסובב ברגים?!?
אתה משלם על הניסיון שלו, על זה שאתה לא חי את התחום וזה תחום המקצועיות שלו, מה שילד בן 13 עם מסמך וורד יקבל ויעשה ב 150 שעות אתה יכול בעזרת הניסיון והמקצועיות שלך ( במידה ואתה עובד נכון וחי את התחום ) לסגור ב 10 שעות - ועל זה אתה גובה מעבר לשכר המינימום - אבל זה לא שאתה משקיע יותר מידי מחשבה - אתה פשוט מקצועי בתחום שלך ויש לך ניסיון.
ועל זה נאמר אין החכם כבעל ניסיון :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason
(פרסם 846175)
למה לשלם למקדם אתרי מלחתחילה? אם לא דרוש מחשבה והכל סטטי, תפוס אח קטן, יש בן 13, תן לו מסמך וורד עם הוראות ויש לך מקדם אתרים....
|
אני מוכן לעשות איתך ספורט, ניקח איזה ילד שאתה רוצה, אני אתן לו רשימת מכולת של פעולות ותוכניתן צמוד שיעשה לו אופטימיזציה לפי סעיפים כתובים בוורד - אני מבטיח לך שעם טיפת השקעה ( מבחינת שעות עבודה ) הוא יעקוף גם אותך בכל מילת מפתח שתבחר.
איך ? הסוד פשוט - יש לו אתר אחד לקדם והוא ישקיע את כל זמנו בזה ואתה תהיה עסוק עם פרוייקטים מגוונים ולא תוכל להשקיע כמוהו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי IMNoob
(פרסם 846195)
אני חושב שהמילה "מקדם אתרים" נהוגה לכנות אדם בעל ידע וניסיון בתחום - על זה גם התשלום, ולא על ילד שעובד מתוך מסמך וורד.
|
כמו שכבר אמרתי - ידע וניסיון זה בהחלט נוסחא מנצחת - לא רק בקידום אתרים, בכל תחום.
את הדוגמא של האינסטלטור, המשפץ וכל שאר בעלי המקצועות החופשיים אפשר להכניס לאותה קטגוריה - הם גובים את התשלום לפי הניסיון והידע שלהם - מה שלך יקח 100 שעות להם יקח 10% - על זה אתה משלם ביוקר, תחום קידום האתרים לא רחוק מזה.
בהצלחה לכולם !
|