הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שאלה: האם אפשר לסמוך על הסטטיסטיקות של extremetracking.com (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97878)

hazanova88 16-06-12 08:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Support-Status4Me (פרסם 847490)
אתה טועה.
ExtremeTracking הינה מערכת שסופרת כניסות ייחודיות לפי אייפי,
ועד לפה הכל טוב, אך הבעיה מתחילה כאשר נכנסת לאתרך בשעה 1,
ולאחר 4 שעות נכנסת שוב זה יחשיב שיש לאתרך 2 כניסות.
אתה מוזמן לפתוח דף HTML משני באתרך, לשים TRACKER ולהיכנס מספר פעמים לאורך היום ותראה שיהיה מספר כניסות מאותה כתובת IP.

אוקיי אני יבדוק את זה במידה וזה נכון אני יודיע לכם .

Kuchi 16-06-12 22:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Support-Status4Me (פרסם 847490)
אתה טועה.
ExtremeTracking הינה מערכת שסופרת כניסות ייחודיות לפי אייפי,
ועד לפה הכל טוב, אך הבעיה מתחילה כאשר נכנסת לאתרך בשעה 1,
ולאחר 4 שעות נכנסת שוב זה יחשיב שיש לאתרך 2 כניסות.
אתה מוזמן לפתוח דף HTML משני באתרך, לשים TRACKER ולהיכנס מספר פעמים לאורך היום ותראה שיהיה מספר כניסות מאותה כתובת IP.

לאחר בדיקה אתה נראה לי כי אתה טועה וזה בגלל מעבר השעות
השרת שלהם עובד בחול באמסטרדם אך לפי בדיקה באינטרנט הם משתמשים בשעון US ... זה אומר שהרשי השעות זה 12 ככה שאם אתה בודק בצהריים כאשר אצלינו השעה 10 בבוקר וזה מחשיב אותך כיוניק ואז בשעה 13:00 בצהריים זה אומר שעברה השעה 00:00 אצלהם ..
יכול להיות שאני טועה אבל זה מבדיקה של משתמש פרו שיש ואני לוקח את כל הכתובות באוו יום לסריקה עם יש אותה כתובת פעמיים ולא נמצא דבר שכזה
אגב האתר שאני מדבר עליו הינו בעל מעל 150 מחוברים אונליין וביום יש מעל 40 אלף כניסות לא יחודיות ו16 אלף יחודי ..
ולא מצאתי בכל זאת אכן אני מאמין יותר בAWSTAT אבל שוב אין שום טראקר שאפשר להגיד שהוא מדוייק ב100 אחוז ..

Erez | TrustMedia.co.il 16-06-12 22:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi (פרסם 847538)
לאחר בדיקה אתה נראה לי כי אתה טועה וזה בגלל מעבר השעות
השרת שלהם עובד בחול באמסטרדם אך לפי בדיקה באינטרנט הם משתמשים בשעון US ... זה אומר שהרשי השעות זה 12 ככה שאם אתה בודק בצהריים כאשר אצלינו השעה 10 בבוקר וזה מחשיב אותך כיוניק ואז בשעה 13:00 בצהריים זה אומר שעברה השעה 00:00 אצלהם ..
יכול להיות שאני טועה אבל זה מבדיקה של משתמש פרו שיש ואני לוקח את כל הכתובות באוו יום לסריקה עם יש אותה כתובת פעמיים ולא נמצא דבר שכזה
אגב האתר שאני מדבר עליו הינו בעל מעל 150 מחוברים אונליין וביום יש מעל 40 אלף כניסות לא יחודיות ו16 אלף יחודי ..
ולא מצאתי בכל זאת אכן אני מאמין יותר בAWSTAT אבל שוב אין שום טראקר שאפשר להגיד שהוא מדוייק ב100 אחוז ..

הוא צודק עד כמה שזכור לי. מספר פעמים שמתי את הסטטיסטיקות שלהם כשהאתר עדיין היה בפיתוח אז אני היחיד שנכנס אליו ונרשמו משהו כמו 10 כניסות ביום שכולם זה אני....

the-shadow 17-06-12 11:00

תודה על התשובות.בכל מקרה נראה לי מוזר אצלי שבפורום מראה לדוגמא 100 אוןליין ובכניסות אצלהם מראה לי נגיד רק 30.לקחתי מתכנת והוא לא הצליח לעלות על הבעיה למרות שהכל תקין בפורום ומראה כניסות אמיתיות.לכן שאלתי האם ניתן לסמוך עליהם.

Dwx.co.il 17-06-12 11:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי the-shadow (פרסם 847591)
תודה על התשובות.בכל מקרה נראה לי מוזר אצלי שבפורום מראה לדוגמא 100 אוןליין ובכניסות אצלהם מראה לי נגיד רק 30.לקחתי מתכנת והוא לא הצליח לעלות על הבעיה למרות שהכל תקין בפורום ומראה כניסות אמיתיות.לכן שאלתי האם ניתן לסמוך עליהם.

הכניסות באקסטרים תראקר,לא מתעדכן באופן מיידי לוקח לזה די זמן

the-shadow 17-06-12 14:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Cserver.co.il (פרסם 847592)
הכניסות באקסטרים תראקר,לא מתעדכן באופן מיידי לוקח לזה די זמן

תודה על התשובה.גם אחרי יום יומיים לא מעודכן נכון לפי הכניסות אונליין שאני רואה. והבעיה בפורום לא יכולה להיות זה נבדק על ידי מתכנת.

לכן כל העניין נראה לי מוזר

זאב בודד 17-06-12 18:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי the-shadow (פרסם 847591)

האקסטרים מזייף לכיוון ההפוך

אם יש לך 100 כניסות סביר שתראה 200 או אפילו יותר

the-shadow 18-06-12 05:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי זאב בודד (פרסם 847661)
האקסטרים מזייף לכיוון ההפוך

אם יש לך 100 כניסות סביר שתראה 200 או אפילו יותר

בגלל זה שאלתי אם אפשר לסמוך עליהם.
בכל מקרה הייתי מעדיף לדעת כמה שיותר קרוב למציאות את הסטטיסטיקות.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:38.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ