![]() |
אבל אלירן,
באמת שלפי דעתי החוק הזה מיותר ופוגע במעצבים. כי מה יקרה בסוף הדרך יהיה אשכול מפוצץ עמודים אם עיצובים שאף אחד לא יכנס אליו. עכשיו אחי, אני לא מבין מה רע אם מישהו מציג עיצוב חדש ומודיע שהעיצוב למכירה.. זה מיותר.. הרי אחיראית מה קרה בי*רא*ט.. |
ענית לי על השאלות חוץ מהבעיה האחרנה, שישבת וכתבת לבד, מה זה צריך להיות ,באמת?
"אם למנהל תהיה בעיה" באמת, אתם מנהלחים אותו פורום, ולכל אחד יש את חוקים משלו? תתעשת! |
ציטוט:
חוק המכירות הוא זמני עד שהפורום ירגע, בפורום שאתה מדבר עליו שגם אתה נימצא שם יס סדר אם המכירות ואין שם ויכוחים לגבי המחירים כמו פה. יש אשכול מכירות, כל מעצב ישים שם את כל העיצובים שלו שמוצעים למכירה. ויש פה גם כאלה שפשוט מחליטים להעתיק עיצוב של מישהו ואז הוא מודיע שזה למכירה, זה הוגן? אז שכל זה יסתדר ירד החוק הזה. ציטוט:
תעשה חושבים ותגיע לתשובה הנכונה. |
1-בהצלחה
2-יש כמה חוקים שלדעתי לא צריכים להיות... חוק 1,2,6 לדעתי מיותרים ולחא יעזרו לקידום הפורום.... |
ציטוט:
2. אמרת את החוקים שהכי צריכים להיות ואני יסביר. א). כתבתי הרבה שאשכול על זה את הסיבות ב). חוק 2: מזה משנה לשים לינק? במילא יכנסו אליו לא? אם תשים תמונה תיראה שהדיון סתם מתעכב אם העלייה וזה דיי מעצבן. ג). חוק אחד החשובים, לא יכול להיות שמישהו שלא סיים עבודה מבקש תגובות לדעתי זה ספאם, מה הבעיה לסיים את העבודה, להציג, ולקבל תגובות כמו שצריך? |
זו הייתה טעות!!!!!!!!!!
לא לשים אותך לפני :p שיהיה בהצלחה :) |
מקווה שתצליח בתור מנהל הפורום, אתה מעצב באמת טוב ולכן באמת מגיעה לך בהצלחה...
|
מזל טוב!
אני בטוח שתוכל לעשות סדר בפורום! |
מזל טוב אלירן!
אחלה מעצב! שיהיה בהצלחה! |
אתה גר בנצרת עלית?....וואי אני ממש קרוב אליך.......
אחלה בחירה...אתה משתמש זהב.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ