![]() |
יהיה לך קשה מאוד לקבל פיצוי כלשהו מלבד "עוגמת נפש" אם אתה לא יוכל להוכיח שנגרם לך נזק כלכלי ישיר מזה.
בזבוז זמן וכסף יהיה להתחיל להתעסק בזה בבית משפט כי להערכתי לא יהיה פה פיצוי של מעל כמה אלפים בודדים. עליך גם ליצור קשר עם אותו בן אדם ולהתריע לו על הגניבה ורק אז לשלוח כתב תביעה, כדי שיוכל להמנע מטיעון של "לא באחריותי". אם הבן אדם לא מחק את התוכן לאחר ההתראה, אתה יכול לבקש מחברת האחסון להוריד את התוכן - בדיוק כמו שזיר"ה הורידו תוכן לא חוקי מאתרי הורדות כיוון שגם כאן יש הפרת זכויות יוצרים. ורק אם שתי הדרכים לא מועילות, הייתי הולך לתביעה- כי רק אז תוכל לבקש סכום משמעותי ולא סכום מגוחך לעומת הזמן שהשקעת. |
אני חושב שאתה מתרגש יותר מידי,
יהיה קשה להוכיח בעלות על התוכן אפילו קשה מאוד. אם הבן אדם יטען שהתוכן שלו והוא כתב את זה מה תגיד על זה? הוא יכול לטעון שאתה העתקת את התוכן ובגלל שאתה לא עולה בדירוג אתה תובע אותו יש אלף ואחת סיבות לטעון. מה שכן תוכל להוכיח שאתה כתבת את הפוספט לפניו ככה זה מקנה לך כמה נקודות זכות בכל מקרה עשו פעם כתבה על עורך דין שהיה תובע עשרות אנשים על דואר ספאם היה ממש תובע כל אחד חחחח שמעתי שהוא נחמד בתחום האינטרנט אתה יכול להריץ חיפוש בגוגל אם אני לא טועה הוא תבע גם קבוצות בפייסבוק והיה לו סכסוך עם בעל פורום.שכחתי את השם של העורך דין.... בכל מקרה בהצלחה בהמשך ואל תתעצבן על המדינה שלנו תאמין לי אחרי 12 יום בחול אין על הארץ שלנו :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ