![]() |
שולחים לי את הצ'ק מ"סניף" בישראל או שהוא עובר כמה מדינות בדרך אלי? והאם אפשר לפדות צ'ק של דולרים בלי בעיה? (אף פעם לא ניסתי)...
|
ציטוט:
אני גם עדיין לא הפקדתי צ'ק במטבע זר אך אנסה לברר ולהיות בטוח בזה ואז אוכל לספק תשובה ברורה :) |
תשובות לכל השאלות
אז ככה, אפשר להפקיד צ'ק במטבע זר , מה הקשר פה לריבית?
יש עמלה יחסית די גבוהה, יוצא משהו כמו 50 שקל להפקיד את הצד + לבצע המרה של הכסף לשקלים (אתה בטח רוצה להפקיד את זה בחשבון שלך , לא לקבל דולרים ביד). הצ'ק מגיע משהו כמו שבועיים וחצי אחרי שליחתו , שנעשית ב-25 לחודש (בבמוצע) על החודש הקודם לו. כלומר, התחלת, עברת חודש נניח עשית 150 דולר , חודש אחרי זה, ב-25 לחודש כלומר כמעט חודשיים אחרי שהתחלת , הם שולחים את הצק שמגיע כשבועיים וחצי אחרי. הם לא יקבלו את האתר שלך אם הוא לא בעברית , חוץ מזה שפרסומות בעברית מניבות רווח מאוד קטן יחסית לאנגלית. באנגלית יוצא לי משהו כמו דולר ללחיצה, בעברית בקושי 2 סנט , אם בכלל. לפעמים יש גם פרסומות שמקבלים תשלום על פי צפיות , ויוצא גם נחמד, בסביבות ה-3 דולר ל-1000 ייחודיים. הכל כמובן תלוי במילות המפתח של האתר שלך , יחס הגולשים ,וכדומה. אפשר לעשות עם זה הרבה כסף (לי אישית יצאו כבר כמה צקים של 700+ דולר עבור חודש אחד) |
אני התנסיתי עם הפרסומות של גוגל ויש לי אתר על מלא כניסות יחודיות ביום עשיתי משהו כמו 10 דולר ליום אבל כשהגעתי לאיזה 50 דולר הם שלחו לי מייל שהם לא מכבדים אתרים בעברית למרות שהפרסומות שהיו אצלי הם בעברית כמובן.. ולא קיבלתי שקל.. אז מציע לך לא להסתמך על זה יותר מדיי...
|
לאיפה בידיוק מקבלים את הכסף?..
לאן הצ'ק מגיע? |
לבית....לאן הוא יגיע?
סתם טקסט כדי למלא אחר השטויות של מערכת הפורומים
|
בס"ד
זה נראה משהו טוב במי'וחד של גוגל |
באמת נשמע אחלה רעיון , אולי ככה יהיה אפשר להחזיר את הכסף שהוצאתי על האתר :rolleyes:
|
ואיך בידיוק אני יכול להירשם לשם?
יש בקטגוריה של ההרשמה באיזו שפה האתר שלך בנוי , והאתר שלי כמובן בעברית מה שלא מופיע שם.. מה לעשות? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ