![]() |
ציטוט:
חקר פרבולה זה עם האי שיוויוניים של הb^2-4ac ?....בכל מקרה..... מרובע בתוך מעגל לא נשמע קשה....עברנו כבר מעגל אצלי.....(אולי נחזור..אבל בכל מקרה,למדנו מצולע בתוך מעגל אז.נראה לי שעברנו את זה.) וזהו :]...חח...בהצלחה בכל המבחנים...לי יש בביולוגיה יום רביעי......ויש לי ליום חמישי מעל 20 תרגילי פיסיקה......אבל בקטנה...אהה..וגם דף עבודה במחשבים (:]) ליום רביעי....אבל גם בקטנה.. |
בגרות חוזרת ללשון ב12 לחודש, זה מה שהעסיק אותי רוב החופש. שאר הזמן זה חברה, חברים ולישון.
|
ממש אין לי כוח לחזור. החופש עבר מהר מדיי...
|
חחחח הוא עבר מאוד מהר.
|
חח.. רק אתמול היה נר ראשון, לא?
|
ציטוט:
כיתה ט' הכי לא היתי בבית ספר ... כיתה ט' בעקרון הכיתה הכי לא חשובה . או שאולי ח' אבל ט' בין המובילים . |
אני חושב שכיתה ח' זאת הכיתה הכי לא חשובה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, כיתה ט' זה חשוב זה אומר לך בסוף לאיפה אתה הולך, לאיזה מגמה.
|
ציטוט:
ז' חשוב להתאקלמות בחטיבה מבחינת הראש..כאילו,לדעת את הסגנון לימוד ולהשאיר רושם...ח' סתם כיתה לא צריך ללמוד...ט' חשוב בשביל מגמות טובות ויח"ל אנגלית / מת'... |
וואיי אתם חיים בחיים הטובים..
מחר 9 שעות.. עד 4... חוץ מזה שיש מבחן במתמטיקה מחר שעה 1,2,3 שהולך להשפיע לי על כל החיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
באסה, מחר בית ספר :(..
אני מתחיל מחר ב 9:45 (חד פעמי), ואז ישר יש שעתיים מבחן שיכבתי במטמטיקה ולאחר מכן שעה ספרות, שעה היסטוריה והבייתה. |
OMG למה היית צריך להזכיר :qqb001: "אני חולה" אפצ'י בעע 6 שעות ללמוד פשוט מבאס לאללה למרות ששעה לפני אחרונה מחשבים:P ואחרי זה ספורט:P אז 4 שעות למידה :qqb001:
|
חח לי יש מחר שעתיים..
אני מתחיל ב 9 ומסיים ב 10 וחצי הנסיעות מהבית לבית ספר ומהבית ספר לבית זה יותר משעה וחצי :P |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ