![]() |
אמרו לי שאני יקבל חוזה ביום חמישי [היום].
אלון/אלי,אפשר בבקשה לקבל את דרגת משתמש רגיל בניסיון+חוזה? |
תודה רבה !
|
מאז פתיחת אשכול צ'וטטות,
יש אין ספור נעילות של נושאים סתם.. כי המנהלים / מפקחים חושבים שזה מתאים יותר לאשכול צ'וטטות, אני יתן דוגמא ואני לא בא בטענות לאף אחד, האשכול על הניצחון של מכבי פ"ת על מכבי נתניה, זה אחלה דיון.. אין צורך לנעול סתם אשכולות, אני מציע שתעשו חוקים ברורים מה הולך לאשכול צ'וטטות ומה הולך לנושא חדש. כי בקצב הזה, יפתחו 3-5 נושאים ביום וישארו פתוחים והפורום ישאר יבש. |
תשנה לי בבקשה את הכינוי לCliCK.
|
בבקשה תורידי לי את האזהרות כי כל אזהרה קטנה אני מושעה מכאן ליום
עכשיו למדתי את החוקים ואני ישתדל לא לעבור בבקשה תורידו לי את האזהרות |
הודעה בשם דור sharkmaster:
"אהלן אלי ואלון, אני יודע שניהלתי את servland עשיתי מלא בעיות, אני יודע שניהלתי בפורום מתחרה, אני מתכוון לרדת משם.. אני מבקש סליחה על הכל.. על כל ההצקות.. העקשנות.. אנא, החזירו לי את המשתמש, אני הסתכלתי פה על אשכול שהייתי חולה אלי אמר לי רפואה שלמה ושהוא בא להכין לי תה, ונזכרתי איך היינו חברים, וזה קצת מבאס שאנחנו כבר לא. אלי , באמת סליחה מכל הלב וגם לאלון, סליחה מכל הלב. בתודה, דור" |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא קיבל כל כך הרבה אפשרויות. הסבירו לו בשפה הכי קלה שבעולם להפסיק עם החתימות של: "סמנכ"ל/תומך/עוזר/בונה/<מלא את החסר>". הסברתי לו שהוא חייב להפסיק את הבקשות שלו להצטרף לחברות שונות כ"תחת חסות". פשוט ביקשתי שיפסיק עם זה. זה די נמאס היה לקבל 6 הודעות מחברות שונות, כל פעם עם בקשה לחסות על דור, כאשר יידעתי את דור שוב ושוב שהוא לא יכול לעשות את זה. מעבר לזה, דור המשיך להכניס לחתימה שלו כל פעם מחדש איזה תואר ניהולי אחר בעסקים כאלה ואחרים, ושוב.. ביקשתי ממנו שיפסיק. אני לא חושב שהוא רוצה להפסיק באמת. אחרי יום שהוא יהיה פה, הוא יתחיל "להשתעמם" ושוב יתחיל עם כל השטויות האלה. ואחרי זה שוב יבקש סליחה וחוזר חלילה. אפילו עכשיו, לפני שהוא הורחק, החתימה שלו כללה לינק לקידום פורום אחר ותואר ניהול: ציטוט:
זה בלתי אפשרי לרוץ אחריו כל הזמן, זה גם לא משהו שאני חושב שצריך לעשות. החלק העצוב הוא שהוא לא קולט שהוא רק פוגע בעצמו. הוא עושה "דווקא" רק לעצמו. הלך לניהול בפורום מתחרה בגלל שהוא כל הזמן עובר על החוקים פה, ולא זאת בלבד, אלא שהוא "מתכוון" לרדת, כלומר הוא עדיין לא קלט שזה רע בשבילו להשאר שם. |
תגובה של דור:
"צודק אלון, באמת צודק.. אבל אני יודע שטעיתי ועשיתי דווקא.. ואני מצטער.. באמת.. מכל הלב.. בבקשה.. בוא תיתן לי צ'אנס אחרון! אחרון! ואם אני לא מצליח תשעה אותי לצמיתות.. אני מעוניין לחזור ליחסים הטובים.. אני הייתי מעצבן, וקצת מציק.. אני בטוח ב200 אחוז שאני לא יחזור על הטעויות הללו.. ולכן אני מבקש צ'אנס אחרון.. אני מבטיח לך.. מילה שלי.. נשבע לך.. [ושאני נשבע אני לא משקר] שאני אהיה בין המשתמשים היותר תורמים להוסטס.. ואני הלכתי לשם כי הושעיתי מפה ולא ה יה לי מה לעשות וזה היה פורום שעוסק בזה והיה משעמם לי.. שוב.. בקשה, הזדמנות אחרונה..." |
ציטוט:
תן לו הזדמנות אחרונה. |
אלון,היום יום שישי ולא בא לי להציק אבל בבקשה אפשר לקבל את החוזה?
(=תודה ושבת שלום ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה עדיין לא מבטיח החזרה מלאה או החזרה בכלל לפורום, אבל כשזה יגיע לדיון, זה בהחלט משהו שאנחנו נשקול כחלק מהפעילות החיובית שהמשתמש עשה בניסיון להחזיר את עצמו. למעשה, בתגובה הבאה שלו פה, אני מצפה לשמוע שהוא כבר לא מנהל שם יותר. אחרת, אין טעם להמשיך בבקשות האלו. |
ציטוט:
|
משהו ממש חשוב
שאני בא לפרסם אשכול בתמיכה הוסטינג הפורום הראשון . זה מה שכתוב לי amirs_5, אין לך הרשאות גישה לדף שביקשת. יכולות להיות מספר סיבות לכך: חשבון המשתמש שלך לא קיבל מספיק הרשאות גישה לדף המבוקש. האם אתה מנסה לערוך הודעה של משתמש אחר, מנסה גישות ניהול של מפקח או אזורים עם גישה מוגבלת? אם אתה מנסה לפרסם הודעה, יתכן והנהלת הפורום הקפיאה את חשבונך או שהוא עדיין ממתין להפעלה. |
תגובה של דור :
" תודה אלון.. אני כבר אומר לו להוריד אותי. אשמח אם תחזיר אותו לבנתיים ואני דואג לכך, תדה רבה!!." |
אשמח לדעת כיצד והיכן אני יכול לבקש גישות מורחבות...
בתודה, תאי. בנוסף: אני מעוניין לציין את הפעילות המצויינת של NIROS בפורום גראפיקה! מכיוון שזהו פורום לנתינת משוב אז גם מחמאות באות בחשבון! הוא שם מדריך שבועי,דואג להגיב ולשמור על הסדר, רק דבר אחד שהיה פעם ואני לא יודע אם עדיין קיים, מנהל טוב לא יהיה בהכרח ה"ריקי גל" של הוסטס (כאילו קשוח ונותן אזהרות על כל פיפס) בקיצור,אחד המנהלים הטובים ביותר שאפשר למצוא לפורום גראפיקה! |
ציטוט:
|
משוב:
טוב אז ככה אני לא מבין את הקטע של המנהלים כל הודעה שהיא נגד החוקים מסתכמת בזה שאחד המנהלים רושם את ההודעה הבאה ציטוט:
איפה מותר לפרסמו אם בכלל תפרטו על הסיבה של הנעילה / הזהרה. תודה לכם מקווה שתכחו לצומת לבכם. תמיר.|לב| |
ציטוט:
1. ישנם מקרים בהם המנהל נותן גם סגירה/נעילה וגם אזהרה. האזהרה מפרטת למשתמש בדיוק מה הוא לא עשה בסדר. זאת מערכת "אישית" שהמשתמש בה יכול לראות את האזהרה עם הסבר לא כללי אלא פרטני למקרה שלו. יש שם גם קטגוריה של "יש לך אזהרה מסוג X" וגם מלל אישי מהמנהל שמסביר בדיוק את הסיבה לאזהרה. המשתמש שקיבל אזהרה לעולם לא צריך לנחש על מה הוא קיבל את האזהרה. המנהלים תמיד מפרטים במלל את הסיבה למה הם נתנו אזהרה כיוון שגם אנחנו האדמינים מבצעים ביקורות עליהם ולפעמים יש צורך לדון באזהרה כזאת או אחרת ואנחנו צריכים בעצמנו להתערות בנושא במהירות. לכן, יש פירוט מצויין לכל אזהרה שניתנת, רק מי שיכול לראות אותה זה המשתמש עצמו וכמובן המנהלים/מפקחים/אדמינים. 2. לגבי נעילה של אשכול, בחלק הזה לפעמים החוקים הם "מובנים מאליו" ולפעמים הם לא מובנים מאליו. למנהלים יש את השיקול דעת העצמאי שהם יכולים להפעיל בנעילת אשכול ורק במקרים קיצוניים מפקחים או אדמינים יהפכו החלטת מנהל, וגם כן, זה רק לאחר בדיקת הנושא ו/או שיחה עם המנהל לוודא בעצם אם לא חלה טעות (כן,.. טעויות קורות,.. אבל לשמחתינו לא הרבה). במקרים רבים, יש רק "ננעל" על ידי המנהל/מפקח/אדמין כיוון שהחוקים לפעמים מאד ברורים (או לפחות ברורים למנהל שנתן את הנעילה). לפעמים, יש מקום לדיון על כך, ופותח האשכול יכול לפנות לערכאה הגבוהה יותר ולבקש פתיחה מחדש. |
אלון אפשר לדעת למה לבקשה שלי לא התייחסת ולכל השאר כן.?
תודה,שבת שלום. |
ציטוט:
אפשר לדעת למה? |
ציטוט:
אנא ספק לי לינק או את השם המדוייק שמופיע בשם הפורום/קטגוריה. האם אתה מנסה לפתוח אשכולות חדשים או להגיב? אם אתה מנסה לפתוח אשכולות חדשים, צר לי אך זאת לא אפשרות שיש ביכולתך לעשות ברמת המשתמש שלך. זאת הגבלה שיש לכל קבוצת המשתמשים הרגילה. האפשרות לפתוח שם אשכולות ניתנת רק למשתמשים שעברו אישור רישום עסק. |
ציטוט:
עוד כמה ימים ותהיה במצב מצויין. לחילופין, אני יכול לתת לך את החוזה, אבל אתה תהיה תחת בחינה של עוד 3 חודשים. |
ציטוט:
אנא ספק לי לינק או את השם המדוייק שמופיע בשם הפורום/קטגוריה. האם אתה מנסה לפתוח אשכולות חדשים או להגיב? אם אתה מנסה לפתוח אשכולות חדשים, צר לי אך זאת לא אפשרות שיש ביכולתך לעשות ברמת המשתמש שלך. זאת הגבלה שיש לכל קבוצת המשתמשים הרגילה. האפשרות לפתוח שם אשכולות ניתנת רק למשתמשים שעברו אישור רישום עסק. |
עריכה:
וואלה הסתכלתי שוב וראיתי עוד אזהרה שלא ראיתי לפני.. אבל בקטנה אני יחכה שתיגמר האזהרה תודה על המענה ושוב שבת שלום!(= |
טוב מכיוון שלא יכולתי לערוך ועכשיו ערב...
אז שוב העפתי מבט באזהרות שלי ורציתי להגיד אלון שרשום לי שיש לי 0\7 נקודות..שזה אומר שיש לי אפס נקודות.. יש לי אזהרה אחת שהיא בעצם אומרת שאני משתמש מוגבל והיא לא תיגמר היא תיגמר רק בעוד 999 ימים=\\ ויש לי סה"כ עוד התראה..שהיא לא נחשבת כאזהרה.. אפשרי לקבל משתמש רגיל+ניסיון או בלי חוזה ניסיון כמו שאמרת.. (=תודה ושבוע פאנןן |
אפשר לשנות את השם שלי ל
HomeMade |
ציטוט:
יש לך אזהרה שנתנה לך ב-27 בינואר. אתה לא רוצה לחכות עוד 3 ימים? |
אלון אני לא ממש מתמצה בזה, אבל יש לי אזההרה אחת, ואני לא יודע מתי היא מסתיימת אתה יכול להגיד לי מתי?
|
אלון אני ימתין יש לי סבלנות פשוט חשבתי שיש לי רק התראה ואזהרה שהיא אומרת שיש לי גישה מוגבלת.
בכל אופן אם אתה אומר שהעניין הוא 3 ימים אני ימתין(=שוב שבוע טובב! |
ציטוט:
|
מדור sharkmaster:
"אלון.. ירדתי מניהול.. האם אוכל לחזור?" |
ציטוט:
עכשיו אין לי כלום|Lol| אני שמח שאני כבר לא מקבל אזהרות.. טוב אז הודעה קושמת אמרתה בקשר לגישות מורחבות שרק אם לא יהיהו לי אזהרות, אז הנה אין לי כלום.. אז עכשיו אתה יכול לשקול את זה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
היה לי רק כמה אזהרות... |
ציטוט:
אני לא מנהל יותר את השיחה הזאת כי היא מתחילה לשעמם אותי. אם הוא ירצה לרדת, הוא ירד, אם הוא לא ירצה לרדת הוא לא ירד. אם הוא ירד, הוא יצטרך עדיין לחכות לפחות שבועיים ורק אז נבדוק את האפשרות להחזירו עם חוזה. בינתיים אני מבקש לא לקבל ממנו הודעות יותר ולא להעביר אותן לכאן, כי לפי מה שמסרו לי, הוא עדיין מופיע בניהול הפורום עצמו. כדי שגם אתה Daso לא תקבל הרחקה, אל תדביק פה יותר את התגובות שלו. ראה הוזהרת! |
ציטוט:
התרומה שלי פה הייתה לוודא שהחשבון שלך כרגע "נקי" מאזהרות פעילות. |
ציטוט:
|
רציתי רק לציין,
את העבודה הטובה של יובל, בזמן האחרון אני מתחיל לראות איך כל הנושאים שם כמעט לא עוברים על החוקים ומה שכן מיד כבר נעול או מועבר! פשוט עבודה למופת! כמו שיש את הבדיחה הזאת על האיש שהולך ברחוב ומפזר אבקה ואומר ושוטר שזה נגד פילים ובגלל זה אין שם אף פיל אז הוא עושה עבודה מעולה, אז זה ציני אבל בזכות יובל הפורום האהוב עליי נקי משטויות ומנוהל ממש אחלה! בברכה, תאי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ