![]() |
רעיון יפה, אבל לפרסם בפאנל ניהול ? :\ נשמע דיי טיפשי.
בכל מקרה בהצלחה |
רעיון באמת נחמד ואכן יחודי לכם לא ראיתי עוד מישהו אם זה ממש יפה
|
יפה מאוד, אהבתי :)
|
ציטוט:
כמו שאמרנו צפו לעוד הרבה הפתעות מבית 2 העסקים :) |
בהצלחה
|
ציטוט:
למה BIG PROBLEM? |
רעיון נחמד מאוד, תתחדשו.
בקשר לפירסום - שטותי וחסר ערך לדעתי. יש לי רעיון יותר טוב בנושא הבאנרים הנ"ל. אם אתם מעוניינים לשמוע, פנו בהודעה פרטית. |
ציטוט:
נוצר קשר בהודעה פרטית. |
ציטוט:
בהצלחה... |
זה לא כזה רעיון גדול,דרך אגב אני חשבתי על זה כבר ממזמן...:)
בכל מקרה נראה יפה. |
תודה רבה בן :)
Top-Down ..מה שרואים ומבצעים זוכרים .. :) לא מה שחושבים.. זה היה בתכנון כבר כמה זמן אבל המוזה נפלה בזמן מסויים וזה בוצע :) |
ציטוט:
ההפתעה הבאה תגיע בערך במוצאי שבת. צפו לעוד הפתעות :) |
חמוד מאוד.
אבל לא הבנתי עוד מה הפואנטה פה? |
ציטוט:
כבר הסברנו יותר מ-500 פעם. שמסך הכניסה יהיה יותר יפה וכדי להודיע הודעות חשובות ללקוחות. ובדרך הכנסו את עניין הפרסומת מה קשה להבין פה? |
באמת תצפו לעוד הפתעות :)
|
מה עם הריסיילרים שלכם ?
הלקוחות שלהם יראו MAGIC-HOST ? קיצר הרעיון יפה...אבל שטח פרסום ? נו באמת....כל הכבוד לכם ובהצלחה אבל אם הייתי לקוח ריסילר שלכם הייתי מאוד מאוד כועס על העניין:( |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר לשנות רק תסקין אחרי שמתחברים את הדף התחברות עצמו , אי אפשר לשנות וזה יהיה אותו דבר לכל הריסיילרים שלהם |
אחלה רעיון!
אהבתי!! בהצלחה! |
פשש אהבתי מאוד את הכניסה באמד אבל האתר אחר כך הרייסלר והאחסון לא משהו ממש באמת אולי קצת יותר פרסומת של החברה ויותר תמונות אבל שוב הכניסה ממש פצצה
|
יפה אני גם קיבלתי את השרת שלי חזרה והתחלתי לתרגם את הסקין הזה אתמול
|
נראה טוב...
בהצלחה :) |
תודה רבה לכולם :)..
בקרוב חידושים נוספים :) |
|
ציטוט:
|
כן,
וזה ממש דומה לעיצוב הנל.. |
חח יפה
|
ציטוט:
הוא לא דומה...זה העיצוב הזה.....ואין בזה שום רע כי זה עיצוב חינמי |
אתה רוצה שיפרסמו לך בתוך העמוד כניסה לפאנל ניהול ?
חשבת קצת לפני ? אני אעשה לך את החישוב לבד. ניקח מקרה חריג, ונעריך שיש לך 100 לקוחות. 100 לקוחות שנכנסים לניהול האתר שלהם, אממ.. פעמיים בשבוע בממוצע ? הצפיות בבנאר יהיו ממש מזעריות. קהל היעד הוא כבר לקוח שיש ברשותו אחסון , במה כבר אפשר להאכיל אותו ? הרי אחסון אחר אתם לא תפרסמו שם. |
ציטוט:
אבל וואלה.. מסכים |
ח..זה למה אני אוהב ליהיות מאוחסן אצלכם..:P
|
ציטוט:
כמה פעמים כבר משהו נכנס לפאנל? אני לדוגמא עושה הכל דרך FTP.. בקושי מתחבר לפאנל.. |
בקשר לעיצוב של DA אכן תקראו זהו סקין שעבר עיברות :) ציינתי את זה..
בקשר למסך כניסה אל תנסו לחפור..יותר מדי הולכים לנושא הפרסום...העניין פה הוא לא רק הפרסום שאם יצליח אז סבבה..אלא המסך כניסה שעד היום כולם היו מקובעים עליו ועכשיו שונה..תאמין לי אם הוא היה כל כך גרוע וכל כך לא אטרקטיבי לא היינו מקבלים המון פניות פרטיות על מנת לדעת איך לבצע את זה גם ..נקודה למחשבה :) עד כאן בנושא..ביום יומיים הקרובים הפתעה נוספת (אני משער שזה יהיה בטווח הזה). לילה טוב :) |
ציטוט:
אני אשמח לצטט לך את מה שכתב האיש שעיצב את הסקריפט: ציטוט:
דבר נוסף שהוא כתב זה: ציטוט:
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12792&page=2 לילה טוב ! |
רציתי לדעת אם חשבת על זה בכלל שיש לך נגיד לקוח של רסיילר והוא פתח חברה הלקוחות שלו לא צריכים לראות את הפירסום שלך לא פאיירי תחששוב על זה טוב טוב !
|
ציטוט:
שיחקת אותה עם הרעיון רק - תדאג לריסיילרים שלך....(המלצה בלבד) :qqb009: |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ