![]() |
LOL..
יש פה כודרים בשילוב מקוראים? עצבני ולא יודע למה חחח.. |
ציטוט:
אני כמו Tal.M חצי עירקי חצי פרסי =]. פירוש- עדת ההערק(אפילו שרומשים ארק),אגב זה מגעיל,מכינים את זה משומר אני חושב וזה מגעיל |Stare| . פרסי כי אני פרסי =](קמצן אני לא :p). יש פה המון ערקים זה טוב=]. וגם פרסים יש כמה=]. |
מרוקאי טהור !
|
חצי טריפוליטאי,
צד שני חח אין לי שמץ כי אני דור שמיני בארץ חחח... (אני משער שזה צבר (למרות שזה כבר יותר מצבר)...) וגם אני גיליתי שיש לי צד קטנטן של רוסי (סבתא של סבתא שלי הייתה רוסיה חח!) |
אמא - מרוקאי.
אבא - מרוקאי. --------------- חישוב קטן אומר שאני 100% מרוקאי. |
אמא - מרוקאי.
אבא - מרוקאי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חצי מרוקאי חצי ערקי |winky| |
ציטוט:
בגדד בירת עיראק , קהיר בירת מצריים . |
ציטוט:
|
אלי,הקוסקוס מגיע מעדות טוניס(: אין תמיד ידעתי שאתה מרוקאי .
בימי שלישי תמיד יש לנו כאן בעיר מסעדה טוניסאית מכינים את הקוסקוס.. אבל לפי מה שהבנתי מסבתא שלי המרוקאים התחילו מהמאכל הזה .. *חצי מרוקאי *חצי ספרדי . מרוקאי עצבני,ספרדי מדבר הרבה;P |
ציטוט:
בגדד זו בעירת עירק,קהיר זו בירת מצרים. |
כולם פה שונים זה מזה ( מהרוב, מעידה שלכם ).
אבל מה בסופו של דבר כולם יהודים, אולי כולם :\ אבל מה שבטוח, שעידה הזאת קווקזים היא העידה הכי שולטת. אבל לא הכי מפורסמת ( כמו, בטלויזיה וכאלו.). אבל דוגרי זו העידה הכי חזקה ועידה עם הכבוד הכי גדול. |
מרוקאי שלם
|
מרוקאי - טוניסאי =]
|
מרוקאי ארגטינאי
|
טוניסאי גאה
אשכנזי מתכחש ואני קצת רוסי קצת ליטאי ולא יודע |
רומני =)
|
50% עירקי
25% מרוקאי 25% במקור ספרדי (אני דור 9 בירושלים מהצד הספרדי שלי) אוהב אורז, אני מתעצבן מהר, מבין לדינו - כדאי לכם להיזהר |טוויסט| . |
אשכנזי וטריפולטאי, לא ניכנס לרבעים.
|
ציטוט:
*שלא תחשבו שזה אני כזה יש לי אפילו בן דוד חצי קווקזי פשט הוא חושב את עצמו איזה מלך זה בגלל השטות הזאת שנקראת עדה |
ציטוט:
|
קווקזי אורגינל !
מ-2 הצדדים ! נולדתי בקווקז.. |
ציטוט:
ולא שאני יתחיל לריב פה עם כל אחד יענו "עבריין מקלדת" אני מדבר עם מישהו מהבצפר מהאזור מתחיל עם חבר שלך ככה .. ואז העננין מסתבך וקוראים לקווקזים .. אז צריך לדעת שצריך לברוח .. מי שלא מאמין לא צריך .. תנסו לריב פעם עם קווקזי (95% מהקווקזים במדינה לא פחדנים) אבל שלא יהיה פחדן ..ילד כפות כזה .. ונראה מה ייקרה . (למה איתי לא מתעסקים .. יש לי גב הרבה קווקזים .. לא דואג אני מסודר . ) . (ד"א גם גרוזינים בדומה למה שאמרתי למעלה .. יש ריספקט לגרוזינים וקווקזים אצלנו). |
אמא-כורדית
אבא-מרוקאי :) |
אמא אוקרינית
אבא ארגנטינאי ^^ |
100% טריפולטאי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כלומר אנשים שמוצאם מלוב! והשם "טריפולטאי" בא עקב האנשים שעלו מטריפולי שזו עיר בלוב. |
חצי מולדובי חצי רוסי (למרות שזה אותו דבר חחחחח)
אוי קווקזים זו העדה הכי מבדרת שאני מכיר :D יש לי חבר קווקזי מה זה מצחיק, כל היום הוא עושה צרות בבצפר ומציק לכולם, אבל פעם כשתפסו אותנו כמה ערסים הוא בא עם חברים שלנו העיף אותם ב-2 דקות חח ד"א, עדות זה לא משהו רע, זה לא משהו שצריך להתעלם ממנו, אם העדות לא ישמרו אני מאמין שיהיה ממש משעמם. |
ציטוט:
-- מרוקאי שלם |טוויסט| |
ציטוט:
..ד"א לפניי יומיים איזה אחד מכיתה י"ב התחיל עם חבר שלי אז קבענו איתו מכות שכל השכבה שלו מכיתות י"ב יריבו נגד השכבה שלנו באיזה גן .. אבל בסוף באנו רק אני ועוד איזה 12 חברים שלי (הרוב קווקזים) ומה גילינו .. הי"ב בכלל לא באו .. חיכינו להם איזה חצי שעה .. הם לא באו אז הלכנו אליהם .. כמה חברים שלי הלכו ונישארתי אני ועוד איזה 8 ... נכנסנו לבצפר ואז באנו לדבר עם אחד מי"ב יענו "לסגור בטוב" אז חבר שלי התחיל לדבר איתו ולי לא היה כוח לחכות .. ישר הבאתי בוקס לאחד מהם ואז התחלנו לריב .. כמו שבחיים שלי לא רבתי .. .. היינו איזה 6 קווקזים ו-2 מרוקאים ורבנו כמו אחים עזרנו אחד לשני .. לא הפקרנו ... הפסקנו לריב כשאיזה שוטר אחד בא והפריד ביחד עם הרכז שכבות .. איזה השפלה כיתות י"ב קיבלו .. הם בכלל היו איזה 15 ואנחנו איזה 8 ואנחנו כיתה י' והם י"ב .. בכלל כשעברתי בבצפר שלהם היום .. היו כמה שרבתי איתם מכות .. השפילו מבט .. פחדו להסתכל עלינו .. אז רק שתדעו קווקזים לא מפקירים אף פעם . |
אני רואה אין פה תימנים הא?
"אבא שמעון :)" |
ציטוט:
שלושת רבעי תימני ורבע טריפוליטאי |קורץ| |
מה אני התימני היחיד כאן ? או שאנחנו מיעוט ...?
|
תימני שלם :D
גאה :) |
גמני תמני שלם : )
|
אצלי זה קצת מסובך,
אמא שלי יהודייה, אבא שלי נוצרי, לא עשו לי ברית מילה, אבל עשו לי הטבלה. אני לא יודע למי אני נחשב, יהודי או נוצרי? ואני יודע שכאן זה לפי האמא, אבל ההטבלה אמורה להשפיע על זה. באתי מברית המועצות לשעבר :). |
נראה לי נוצרי אם עשית הטבלה ולא ברית מילה..זאת שאלה שאתה צריך לפנות איתה למישהו שיותר מבין(=
|
אני חצי מרוקאי וחצי פרסי.. שילוב מעניין קמצן עצבני.. :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ