![]() |
ציטוט:
אתה תראה שאולמרט יזכה בהפרש אדיר. |
ציטוט:
ובקשר לזה שאמר שעבר צבאי לא חושב, קודם כל זה מאוד מאוד חשוב .. ישראל מדינת מלחמה .. לא יעזור מה שיגידו, אנחנו במלחמה ... חייב ראש ממשלה שיודע מזה מלחמה . אבל אם לא שמת לב .. ציטטתי מישהו שאמר שאולמרט בסדר ופרץ "עם כל הכבוד לא עשה כלום בצבא" אז רק הוכחתי לו מי עשה ... ומי היה כתב צבאי ... |
עלה ירוק.
הם בעד עוד מלא דברים (UPLOAD גדול יותר חח, נישואים של הומיים\לסביות) וזה ממש דפוק כל הקטע הזה שאומרים שכולם יהיו מסוממים. גם אם זה חוקי וגם אם לא מי שרוצה לקחת סמים הוא יקח אותם. גם אם זה יהיה חוקי, זה לא אומר שכל אחד יתחיל לקחת סמים. |
ציטוט:
בכל מקרה, אם לא אולמרט אז אני מקווה שפרץ יזכה(הוא אדם חם, אני אוהב אותו:) ) או הגימלאים. |
ציטוט:
אם לקדימה יהיה 29, לעבודה 23 ... העבודה תקבע . כי יותר ירצו להכנס איתה לממשלה ולא עם קדימה ... הרבה אנשים כבר מתחילים לדבר על בחירות חדשות ... אני מקווה שקדימה תיפול . אסור שמפלגה שמנצלת טמטום של אנשים תקח בחירות . |
ליברמן
|
הצבעתי לעלה ירוק...
נראה אם גם השנה הם לא יעברו את אחוז החסימה |
ציטוט:
ברוך מרזל והגמלאים יעברו . |
חבר'ה,רוב הסיכוים שקדימה זוכה.
וגם הסקרים מראים על זה. אני בעד פרץ,אבל אני כמעט בטוח שהוא לא יזכה,ושאולמרט יזכה. וזה לא ממש אכפת לי,כי אם אולמרט זוכה הוא עושה קואליציה עם העבודה,שזה טוב בשביל העבודה וגם בשבילי =]. |
ציטוט:
ומי שאומר שאני מדבר כמו ההורים שלי אז להפך הם חושבים שהוא הרס עד ששכנעתי אותם שלא|Lol| הוא שיפר את המצב מי שהייה מתעסק קצת עם עסקים ורואה הרבה חדשות אז הוא הייה מבין שהמשק בפריחה ותמיד יש את האלה שנפגעים ותמיד יש את האלה שמרוויחים אז היום לא נרוויח עוד שנה כן אז תחשבו על זה פעמים לפני שאתם פולטים שטויות |
ליכוד
|
ביבי....נייט(לא)
אולמרט....נייט(לא) ליברמן.....דא:)(כן) |
נוטה לכיוון הימין - ליכוד או ליברמן.
ואם לא, בהחלטה של הרגע האחרון לאחת מהמפלגת הקטנות שמבטיחות להיפטר משחיתות ולהרים מדינה חזקה אמינה וחכמה, אבל אם אני יצביע להם ואף אחד לא יצביע להם אז כלום לא ייצא מזה. |
הצבעתי ג' - http://www.linuxserv.co.il/1.mpg
|
ציטוט:
2. קדדימה סתם בדדיחה. אולמרר זה בדיחה. מי שמע אליו בכלל??? פרס שהרס עם רבין את המדינה והביא את ערפאת לארץ והקיםם את הרשות הפלסטיניית מס' 2. הם רוצים לפנות שטחים. 3. הייתי בוחר בישראל ביתינו (ליברמן). גם נתניהו (הליכוד) אחלה. |
הצבעתי ליכוד :]
|
כל מי שאמר פה עלה ירוק עושה בדיחה מעצמו. זה כבר לא מצחיק.
תתארו לעצמכם מה היה קורה בארץ אם כל המדינה תעשן גראס? זה לא אלכוהול אתם מדברים שטויות פשוט! אלכוהול ששותים פעם ב... לא ממכר שאתה מעשן גראס בפעם הראשונה אתה כן מתמכר. אחרי שאלה שמעשנים גראס חצי שנה זה נמאס כבר לא? החומר כבר בקושי עובד ואז עוברים לסמים יותר קשים, זה אומר ש95% מהאוכלוסיה תיהיה אוכלוסיית נרקומנים. זרוקים ברחובות פורצים לדירות פורצים למכוניות הונדאליזם יתגבר והמדינה תהרוס את עצמה מהיסוד. אם הם איכשהו יעברו את אחוז החסימה ויכנסו עם הרבה מנדטים לכנסת הם ישכחו מהכל שום אפלואד שום חראפלואד הם יאשרו את הסמים שיהיו חוקים ישרתו תאינטרס שלהם וישכחו הכל... מי שנתן תקול שלו לעלה ירוק או סתם חושב שזה מצחיק שיחשוב על זה שוב. |
ציטוט:
|
המדגם של ערוץ 2
קדימה - 32 העבודה - 22 ישראל ביתנו - 13 המדגמים של ערוץ 11 ו10 יצאו דומים מאוד... |
ציטוט:
בלי עמיר פרץ ... אהוד אולמרט לא שווה כלום . אני אומר שאולמרט יקח לקואליציה את : העבודה הגימלאים מר"צ ואולי גם את ישראל ביתנו ... בכל אופן מה שבטוח שלפחות השלושה הראשונים הם הרכב מנצח . |
אני גם תומך בעלה ירוק, ולא בגלל הסמים, אני נגד סמים.
אבל תחשבו שאתם משלמים את תקציב המשטרה, ותחשבו שבמקום שהמשטרה תגן על הרכוש שלך או משהו כזה, הם עסוקים בלתפוס אנשים שאוהבים לשבת עם ג'וינט בגינה במקום בקבוק בירה. ואתם משלמים על זה. חוץ מזה קיימים עוד מספר סעיפים חשובים. כנסו לאתר שלהם כדי לבדוק. |
אני לא רואה לאן זה יתקדם (האשכול), הבחירות כבר בוצעו לכן אני נועל - במידה ויש התנגדות לכותב האשכול הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ