![]() |
למרות שנראה לך שאתה לא רושם כמה הצבעות יש תורם לך, זה פוגע ...
כאילו אין לי מושג כמה יש לראשון, אז וויתרתי ... כי יכול להיות לו 2000 (ויש סיכוי לדעתי) אז אני מוותר . אם אתה רואה כמה יש ... אתה יודע כמה אתה צריך אתה יודע שיש לך סיכוי אז אתה מנסה לפחות . |
צודק..
זה ממש יעזור לדעת כמה הצבעות יש למקומות הראשונים שנוכל לדעת אם אפשר להתמודד איתם.. |
מקווה שיש לכם איזו שהיא מערכת לאכיפת ההצבעות... אחרת אתם בבעיית אימות....
|
הינה שלי:
http://www.freeipod.co.il/vote.php?id=819 ותעשה במקום החלונות הקופצים של 'עודכן' וכל זה תעשה פשוט חלון חדש או באותו חלון יהיה רשום עודכן כי זה מציק שזה קופץ. |
תכנות מושלם :-)
באמת אהבתי... בהצלחה ;P ד"א הנה שלי... http://www.freeipod.co.il/vote.php?id=880 תודה לכל מי שמוכן להצביע לי |Rolleyes| |
לגיא.. תשמע יש פה בעיה גדולה כבר רואים ברשת הרבה שאומרים שהם הולכים לרמאות.. ואני לא רוצה לכתוב פה איך מרמים אבל זה פשוט מאוד רק צריך להיות משועממים ובערך חצי שעה לאיזה 50 הצבעות בערך.. אם לא יותר.. הרבה יותר.. אין לי מושג איך תגרמו לאנשים לא לרמות אבל אתם חייבים לעלות על דרך כי עוד מעט יגיעו הילדים המשועממים שירמו וידפקו את כל אלו שמתאמצים..
ולא רק זה עוד בעיה היא שאמרתם שאת הפרסים יקבלו ב1.6.. על מה ולמה? בשביל מה עכשיו כמעט חצי חודש נקרע את התחת לשווא? לפי דעתי את הפרסים אתם צריכים לחלק בערך ב20.5 זה הוגן מאוד אפילו אם לא יצא לכם חודש שלם.. תודה רבה. |
הצעה בשבילכם -
מקום 1 ו-2 זוכה ב-IPOD השלישי בהגרלה . כי אנשים לא נרשמים כי אין להם סיכוי . אם תעשו עם הגרלה המספר רשומים יעלה לעשרות אלפים לדעתי ... |
ציטוט:
ותוך שבוע כל אחד יכול לסגור ת'פער אם הוא משקיע חוץ מזה שכל חודש מתאפס וכולם יכולים לזכות מאותו היום לגבי רמאות.. תמיד ימצאו דרך לרמות אנחנו אוכפים ופוסלים קולות שנחשדים כפסולים וסמוך עלי.. משתמשים מושעים ונמחקים |
1. מה עם העריכת סיסמא?
2.מה בקשר למה שכתבתי על הנתינת פריסם רק ב1.6 שזה בעוד כמעט חודש וחצי..? 3.מה הסיבה שלא רואים כמה הצבעות יש לכל אחד? 4.אני מפחד שבגלל שאני מתקדם דיי במהירות אתם תשעו אותי וכו' בחשד לרמאות.. שלחתי לכם כבר 2 טפסים ביצירת קשר באתר שלכם אחד בנוגע לעניין הזה ואחד בנוגע לעניין אחר , אני מקווה שהאחראים יענו.. |
|
ציטוט:
2. אתם לא צריכים לקבל הכל על מגש של כסף , צריך קצת תחרות ומסתוריות לשמור על "אקשן" 3. שינוי סיסמא מוכן 4. אנחנו אל חושדים ברמאות במי שלא יתן לנו סיבה , יש אנשים שמובילים את הטבלה עם הרבה הצבעות אבל הכל נראה הגיוני אז אנחנו לא חושדים |
אחלה תיכנות!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך עוד חודש אם לא יותר עד אז.... אז תרגע |
ציטוט:
וגם אני יכול להבטיח לך שזה לא מספר אסטרונומי כמו שאתם חושבים :) הכל אפשרי.. אחרת לא הייתי סתם אומר |
תשמע אתם בקלות יכולתם לעשות פה דבר מאוד חכם ושתמיד יהיו 3 במקומות הראשונים
אפילו לבחור חמישה כדי שזה יראה הגיוני שכל פעם יתחלפו ביניהם ושכל פעם מישהו מתקרב אליהם.. הם יעלו את מס' ההצבעות שלהם וככה הפייקים "יזכו" באייפודים וכל האחרים נדפקו.. וזאת הסיבה היחידה שאני מבקש לראות כמה יש למקומות הראשונים כי אני רואה אנשים שנתקעו פה במקומות 7-8 הרבה זמן ומס' ההצבעות רץ בקצב אסטרונומי בערך כל שעה עולה ב10-20.. שזה הרבה.. טיפה מוזר לא? למה החשאיות? "מסתורין" "אפלה?" אתם בטוחים שזאת באמת הסיבה? בואו ותורידו את הספק ותראו לנו כמה יש למקומות הראשונים.. |
שאלה חשובה ...
אם Adsense סוגרים לכם את החשבון בסוף החודש, אתם עדיין מתחייבים לתת את ה-IPOD ? |
ציטוט:
בכל מקרה בהצלחה, עיצוב יפה. |
ואיך אני יכול לדעת שאתם באמת תביאו לזוכים iPods ושזה לא תרמית?
|
ציטוט:
זכותינו לשמור קצת על אתגר ולא להגיד לך כמה יש לכל משתמש אם אתה ממש מתעקש שאנחנו רמאים אתה מוזמן להפסיק להשתתף אנחנו הבטחנו לתת איפוד, לא משנה מה איך ולמה ה3 הראשונים יקבלו את האיפוד לא משנה אדסנס לא משנה שטויות כמו שאתה מדבר |
ת'אמת - יותר מאתגר זה שרואים את מספר ההצבעות ככה אתה יודע עוד כמה נשאר לך להצביע ואתה נכנס לאטרף ;)
תכנות טוב! בהצלחה. |
ציטוט:
אם כולכם ממש מתעקשים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
מספר רב של הצבעות שלא יהיה ניתן לעבור, הכל אתגר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פסיכו..
אתה יודע שיש דבר פה לא נגדך אבל זה הטבע הישראלי.. וזאת הסיבה שאנחנו חושדים.. אין לך שום סיבה להתעצבן אחי.. תבין זה נראה מוזר שבנאדם תקוע על מקום מסויים כ"כ הרבה זמן ומקומות 1-5 מתחלפים ביניהם ברנדומליות כל פעם.. זה הכל נכון אולי ספקולציות אבל אני ישראלי ואני חשדן.. תבין לבד אחי.. תאמין לי שגם אם אתה היית מתאמץ ולא היה לך קשר לאתר היית מרגיש ככה.. |
ב"ניהול" יופיע כמה הצבעות חסר למשתמש מהמקום השלישי...
תבדקו עוד 5 דקות ותראו |
ציטוט:
(תעשו גם רק במקומות 2 ו 3 שיראו עוד כמה נשאר להם מהמקום הראשון) |
ציטוט:
כרגע מופיע לכולם מה המרחק שלהם ממקום שלישי =) |
יפה מאוד אולי אני גם ירשם לאתר
כשראיתי את זה חשבתי בטח שליחת SMS וכאלה אבל אני נידהמתי ליראות שזה לא כך באתר הזה בטח מספר הכניסות לאתר גדול עקב זה בהצלחה לפי דעתי צריך להוסיף מספר הצבעות של כול משתמש |
הרעיון מעולה כמו שכתבתי לך בהודעה פרטית , אני ממליץ לך להוסיף עוד דבר אחד
למקום ראשון-שני-שלישי להוסיף גם בכמה רחוקים מהם אבל זה קצת מיותר.. עכשיו לבאג קטן שיש, באינדקס אני מופיע במקום 6 ובפאנל רשום שאני מקום 8.. שזה לא הגיוני.. עריכה , אני לא רוצה להיות נודניק , אבל שימו לב למשתמש הזה http://www.freeipod.co.il/vote.php?id=1105 רק נרשם וכבר עבר למקום ה-6.. נשמע הגיוני?.. לא נראה לי.. |
ציטוט:
אולי חאלס לבכות ולהעיר? הוא בסה"כ הראה לכם תיכנות. זה תחרות חינמית, אל תעיר אל תעשה כלום. תיהיה כמו כולם, תפרסם ותצביע. |
Sindrom, חאלס לדחוף ת'אף אוקיי?
תקלוט .. אני משקיע פה תתחת שלי הולך ומפרסם במקומות.. פלוס יש לי 100 קבועים שמצביעים לי יום יום.. ובא איזה פלוץ שמרמה יושב איזה שלוש שעות רק מרמה ועובר את כולם?! למה מי מת?.. זאת תחרות שצריך לשים לב לכל אחד.. וחבל שמישהו אחד ידפוק השקעה של כולם.. |
ציטוט:
|
זה באמת מוזר, הוא משתמש 1000+ כלומר הוא נרשם ממש בזמן האחרון, והוא כבר מקום 5? בזמן כל כך קצר הוא השיג כל כך הרבה הצבעות? לא נשמע הגיוני.
|
עשיתי שם רענן בדף והוא הפך למקום 3 חח קצת מוזר..
|
אממ.. סליחה אתה טועה הוא כבר מקום שלישי..
אתם מבינים על איזו סוג של רמאות אני מדבר?.. זה אחד שהוא בטוח מרמה.. בבקשה אל תנסו לקטול.. תוך חצי שעה הוא מקום 1.. |
יש הודעה פרטית, ותמיכה.
|
הוא כבר מקום שני,
מה נסגר? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ