![]() |
ציטוט:
אממ תקבעו תאריכים מעניינים נגיד שלא יפול לי על המחנה קיץ ;P 1.7-9.7 |
יאללה אל תהיו חננות, צריך לארגן משו נחמד |קורץ|
|
ציטוט:
כמו שאמרתי..יש דברים..שמשאירים מאחורי מסך. יש אנשים מכאן לעומת זאת שהייתי מאוד רוצה לפגוש (אל תשאלו מי..תחסכו את זה פשוט) |
ציטוט:
אני פשוט קובע עובדות :-D |
גם לא על המחנה קיץ שלי 20-30.7
|
2.7 באילת =[
|
אני אביא רוגטקה,
meshuga, תביא את המקלע הקל. |
איך אני זוכר את המפגש הקודם, יהיה נחמד לבוא עוד פעם לראות.
אני זוכר את שחר שבא האחלה גבר חח התאילנדי החמוד הזה.. אני זוכר את שי מcjb.co.il אחלה גבר גם בא לעשות שטויות :) אני זוכר גם את גיא והצוואר המסכן שלו שחטף ממני כמה כאפות של "מה המצב?". אני זוכר את יאיר לינוקסרב:"החופש הזה, לא יוצאים לקייטנה, פותחים חברת אחסון!". או "ילד, אתה מנהל חברת אחסון?". את דוד מדוקטור הוסט שבא להעביר צחוקים. בקיצר היה אדיר, מי שלא בא הפסיד. יש מצב במפגש הזה אני גם אבוא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
(מחלק צ'אפכות חופשי) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
LOL
שי אתה בא ! וזה אני או שכל אלה ה"פוחדים" לבוא הם מנהלים :O חחח תבואו אבל אל תגידו את השם ככה לא ירביצו לכם LOL סתם סתם רציני שי מה שבאינטרנט נשאר באינטרנט בולשיט ! סלח לי אבל אתה קוקו :\ מה זה הבולשיט הזה ! בישבילך אני כאילו המחשב שכותב ? :(:-] |
ציטוט:
|
אני אבוא אני חושב, אפילו שאני ארגיש קטן ועלוב (כולכם גדולים ממני, אני חושב)
|
בשביל מה כבר זה יכול לעזור ?
על מה תדברו ? תחשוב על זה... |
מי שרוצה שיבוא, מי שלא רוצה... אף אחד לא מכוון אקדח לראש שלכם! לא רוצים לבוא? אל תבואו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית..הייתי רוצה להפגש עם (רוב) צוות הניהול וכמה משתמשים פה....כל השאר...לא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חברייס, אל תשגעו בשכל, מי בא מי לא,
פשוט תרשמו, אני בא אני לא. אני יודע שיש פה כמה מנהלים שהם עברייני מקלדת, אבל, מי שרוצה לבוא שיגיד, אם יבאו כאלה שאני מכיר אז כנראה אני בא |
בכיף :Z
|
אני חושב שזה יהיה מגניב,
כי בכל זאת אני שנה ומשהו בהוסטס, אני עדיין קטן, אבל זה לא משנה, אני חושב שזה יהיה מגנייב לראות את מי שאתה מדבר איתו, ולדבר איתו במציאות. למרות שאני לא יודע אם אני יוכל להגיע כי אין לי אף אחד באזור מהוסטס. (מעלה אדומים) ככה שאני לא יכול לקפוץ אם אף אחד, אבל בכללי זה יכול להיות מאוד מגניב. |
ציטוט:
אני חושב רק אנחנו מאזור הדרום :) |
אני תמיד בעד
אין לכם ממה לפחד אף אחד לא ילך מכות איתכם בגלל שנעלו לכם נושא.. מקסימום חוזרים עם פנסים הבייתה :) אבל מי יריב באמצע הקניון ;) |
חחח כן מה אתם מפחדים? בגלל זה לא באים?!
חחחחחחחחחחחחחח... שמעו זה כולה אינטרנט! אף אחד לא עצבני עדיין (חכו חכו סוף סוף אני אהרוג את **** |טוויסט| )... |שריף| |
תחשבו את זה כאל יום גיבוש
|
ציטוט:
חוץ מזה אין לי מושג למה כתבת שיש ביניינו "עברייני מקלדת".... |
ציטוט:
anyway... קהילת הוסטס ידועה בעברייני המקלדת שלה! ;P |
ביג דיל כל אחד פה מספים, אנלא מכיר מנהל שתופס פוזה של עבריין מקלדת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ויש מצב אני בא (אם דימה בא)...;P |
ציטוט:
חחח מה שאמרתי בקשר לסכין זה היה בצחוק יא שאמן|כן| |
ו.. עושים במקומות כמו אזריעלי, תחנה מרכזית :]
ו.. המפגש 15+ :] |
אני בעד המפגש למרות שאני גר בצפת... וזה רחוק כימעט מכל עיר כלשהי...
|
להלן, רשימת האנשים הנחוצים בישבילי במפגש:
- אלמוג ( מי יסיע אותי ) - עומרי ( שיחה ) - דימה ( לעשות איתו צחוקים ) הם יספיקו לי <: |
ציטוט:
אני רק שיחה? ;-( העלבת אותי... |דמעות| |
אני מפחד לבוא, יש יותר מידי משתמשים עויינים שרוצים לפגוע בי ;)
חחח סתם צוחק... יש מצב אבל יש מצב שלא :) |
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ