![]() |
ציטוט:
אגב, בואו כולנו נסכים...שהחלק היחידי שבאמת מעניין בבגרות הזאת...היחידי שאפשר לקרוא בלי לחשוב על דברים אחרים ואז להתקע על שורה אחת.... זה מלחה"ע הראשונה.....שזה אותי אישית ממש מעניין.....ולדעתי חבל שלא התעמקו בזה מספיק. |
ב-ה-צ-ל-ח-ה לכל הנבחנים :) , אך, למה הסטוריה זה כ"כ קשה :(
|
ניקו לא קשה
משעמעם אין זה כזה לא מעניין בגלל זה קשה ללמוד את זה זה לא נכנס לראש דוגרי לא מעניין אותי יהודים בארצות האיסלם ולא מעניינים אותי כל הנושאים האלו מחר אחרי הבגרות אני שוכח הכל!!! ואיזה באסה כבר מחר יום מרוכז בלשון בעע |
בהצלחה לכולם!
|
ציטוט:
ולמי אכפת מלשון....עוד מקצוע מטומטם שלאף אחד לא אכפת ממנו. הסטוריה לדעתי זה מקצוע שצריך להוריד אותו דחוף מהבגרות, בגלל שהוא לא מפתח כישורים, והוא בנוי על זיכרון משמע, אין לך זיכרון מספיק טוב, אתה לא תצליח אותו שזה אומר שהממוצע בגרות שלך ירד שזה אומר דפק. הוא לא מפתח שום כישורים, לדוגמא..ספרות מפתח יכולת הבנת הנקרא וניתוח (למרות שגם הוא מקצוע מטומטם)...לשון...כתיבה נכונה...מת' אנגלית זה כבר ברור. אבל הסטוריה, כלום, רק זכרון ולדעתי זה ממש עצוב שזה ככה, ואם כבר לעשות, למה 2 יחידות למען השם. |
אין ארץ ספציפית לכל שינוי אנחנו נותנים דוגמה אחרת...
או שאולי עוד לא למדתי את משאתה מדבר עליו חח נשאר לי טיפ טיפה ללמוד ואני מוכן למחר :):):) אחרי זה לעשות חזרה פיצית בריפרוף ומחר בבוקר חזרה של שעתיים וזהו לעבור תבגרות :) |
ציטוט:
|
אמממ הדוגמה כן ?:)
למשל דוגמה לביטויי הכלכלה זה משפחת ששון בעירק וצריך להרחיב ... מעמד חוקי ומשפטי זה למשל באלג'יריה שקיבלו אזרחות צרפתית מלאה וכו'... |
ציטוט:
אתה עושה על גורמים לאנטשימיות קהילה וכל זה לא ? |
לנו בחרו את אלג'יר..
במתכונת שכחתי את השם של אלגיר אז השארתי למורה קו ריק חחחח... שונא הסטוריה++++לשוןןןןןןןןןןןןןן........ |
ציטוט:
99 ביחידה במחשבים....כבר יש לי |winky|.. (אלמוג..אל תתבייש שנה הבאה אם בא לך להציץ/לשאול משהו בעבודה) |
אני עושה בגרות רגילה חח כמו כולם אבל אפשרות ב'... והם א'...
|
שיהיה בהצלחה לכולםםם =]
אל תעתיקו :O |
ציטוט:
לי שנה הבאה במחשבים יש שני פרויקטים, אחד לבנות אתר(תוספת של עוד 4 יחידות מחשבים), ואחד הפרויקט(חלק מתוכנית הלימודים הרגילה של ה5 יחידות.).. אבל זה כבר הרבה יותר נחמד מהסטוריה! |
ציטוט:
אגב, אני ידבר איתך בזמן הקרוב על הקטע הזה של הלבנות אתר...נראה..אולי אני ידבר עם המנהלת של בי"ס |
תודה=]]]]
אני מחר לפני שאני אלך אלמד את האסלם.. רק זה נשאר לי.. בהצלחה לכולם!!:) |
ילדים הכל יהיה בסדר תכניסו לבוחן קצת כסף לתוך המבחן והיה לכם ציון טוב :)
למזלי אני יכול להשאיר את הכסף אצלי, יש לי הגשה 90. בהצלחה לכולם! |
עכשיו סיימתי לחזור קצת על ארצות האיסלם וכל זה..
אז בעיקרון נראה לי שאני מוכן. מקווה להוציא ציון טוב :) ב ה צ ל ח ה ! |
מקווה ל80
אני מוגש על 70-75 מקווה שיהיה בקרות קלה לכולם אני עושה גם את אפשרות ב' ארצות האיסלאם אני יודע פיקס יש לי בעיה אחת בניין הבית הלאומי בשנות ה20 ובשנות ה30 אני יכול ללמוד שעות לזה ואני תמיד אתבלבל ביניהם |
האם אני היחידי במדינה הזו שניגש לשני היחידות על ציון 100 , ביחידה הראשונה הוצאתי 98 בשניה גם משהו כזה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה חכם מיד לפורום... |
ציטוט:
אני יושב על מגן 95 ואני לומד שעתיים לכל מבחן, יש לי זכרון טוב ואני גם נבחן בעל פה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מקווה לטוב;) |
alex אתה לא היחיד שיש לך מגן 100 אבל אתה היחיד שיש לו ווינדוס חוקי חח
|
זהו הסיוט נגמר...זה היה קל
עשיתי את 1 2 5 ג'בוטנסקי 9 10 ואז את זה עם המה ההבדל בין השלטון של בריטניה לבין צרפת |
היה נחמד ביותר!!!
התבלבלתי טיפ טיפה במשהו קטן אבל לא נורא דרך אגב המגן שלי 80 שזה סבבה לגמרי :) |
ציטוט:
|
חח
|
אחח איזה בגרות טובה הייתה לי :) גם הבוחנת :D
עשיתי את שאלות 1,2,5,18,16 ועוד כמה שאני לא זוכר |
איףף המבחנים האלה
הלך נחמד מגן 88 נקווה לסופי נחמד |
יאללה חופש גדול חברה!..
לשון על ה*** |
עשיתי את
1,4,5,13,14,16,18 וואלה בסוף הפתיעו אותי וציון ההגשה שלי הוא 80 בבגרות הלך דווק סבבה משער שאני אקבל גם בבגרות 80 ואת ממוצע 80 זה טוב=] |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ