![]() |
Noika 6230
|
|
מירס
|
|
nokia 3100 .
|
Nokia 3100
אחלה פלאפון . |
מליאנים :)
לי יש כולה Alpha P8 (אל תנסו להשיג בחנויות, מרוב שהוא גרוע נדמה לי שכבר לא מוכרים אותו) ד"א הפאלפון גדול אבל אני אוהב אותו אני גם מרשה לעצמי להחזיק בשיא שאני בין הראשונים שהיה להם פאלפון מולטימדיה בארץ (שמריץ ומצלם סרטים) מני. |
בס"ד
מוטורולה E398 בלי שידרוגים,רק כמה סקינים נ.ב אם מישהו מתענין בתחום שיצור בבקשה קשר בהודעה פרטיץ |
Noika 3100
|
|
Nokia 6230i
אחלה פלאפון :) |
|
ציטוט:
Motorola V3x :) |
Motorola E-1000
|
אין פלאפון כרגע :)
יש - אבל הוא מעצבן אותי אז אני לא משתמש בו, אני מדבר על ה-LG החדש, הדור השלישי של אוראנג'... בכל מקרה, כנראה (בטוח) עוד מעט אני אקבל מירס :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
בייחוד התמיכה ב-GPS :) |
3100 ...
אין על הפלאפון הזה ... רציני יש לי פה פלאפון זרוק דור שלישי עם מצלמה ו-MP3 ... הייתי אמור לקנות אותו, ולתת את שלי (ה-3100) לאחי הקטן (כיתה ד') בסוף חזרתי ל-3100 .. אחי הקטן עזב את ההתלהבות מפלאפון אז הפלאפון החדש זרוק פה . הוא הכי נוח ... שונא את המתוחכמים אתה רוצה לשלוח הודעה פרויקט ... |
6230 אחלה פלאפון אולי אני אשדרג לגירסא המחודשת יותר בהמשך..
|
אופן זה ההוא עם האוקיטוקי?
כי כנראה שאני אקבל אחד (עוד שבוע) אוקיטוקי של סלקום, משהו של נוקיה המחודש עם המצלמה :) |
ציטוט:
|
איך הוא ניקו?
לך יש עם המצלמה או בלי? הוא שווה? לוותר על המירס ולקחת אותו או להתעקש על המירס? |
אין תמיכה בארץ בווקי טוקי
רק למירס יש כל האורנג' וסלקום זה שקר וסתם זבל לי בפלאפון יש וזה בכלל לא פעיל (6680) |
כי אין לך אנשים להתקשר אליהם דרך הווקי טוקי...אני יכול להגיד לך ממקור מהימן שחמישה מכשירים עובדים ביניהם עם הווקי טוקי, הקטע הוא שצריך תמיכה ומכשירים ברשת, מה שאין.
|
לי יש את w800i .
מרוצה עד הגג . |
ציטוט:
|
זה עם המצלמה... החדש יותר... המתקדם יותר... :|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לסלקום יש בכל הפלאפונים! אם אתה רוצה את זה תשלם. |
|