![]() |
תודה לכולם על התגובות אבל יש פה מישהו שבאמת ניסה את ה IPB הזו ?
אגב בעוד כמה זמן בערך ה VB 3.6.0 תצא ? תודה |
ציטוט:
אגב תדבר איתי בהודעה פרטית יש לי מין הצעת עזרה לנושא הזה (ואני לא יכול להגיד כאן). |
ניסיתי את ה IPB החדש, היא חרא של מערכת במובן המילה חרא(סליחה על המילה הבוטה)
יש לי פורום, שכבר יש לו חצי שנה+ רישיון ל VB, אין בו באגים, והוא מאובטח אחלה |
את הרישיון שלך איפה קנית? לכמה זמן?
בכמה קנית? תודה |
ציטוט:
אולי עשית את זה כבר אבל תבדוק את הדמו של שניהם ותראה מה יותר נוח לך מבחינת הצרכים שלך |
איפה אפשר לבדוק את הדמו?
|
דמו של vbulletin
http://www.vbulletin.com/admindemo.php דמו של ipb http://www.invisionpower.com/ip.dyna...moaccount.html |
לדעתי VB יותר כדאי
לא רק שהפאנל שלו מאוד נוח ולא רק שיש אחלה תמיכה הוא גם נראה מאוד מקצועי גם IPB מאאוד נוח אך לא משתווה לVB זוהי דעתי |
IPB 2.1.6 ללא ספק המערכת המוכנה המתקדמת ביותר שיש כרגע, מלאה ביותר פונקציות מכל מערכת VB וקלה לשימוש.
במידה ויש אישור מן ההנהלה אני אציג מערכת IPB 2.1.6 לדוגמא (גישה מלאה לניהול) אשר תבוסס על השפה האנגלית (התרגום העברי שלי, בלעדי רק לי). |
ציטוט:
דיעה שלי: כמובן שוי בילטיין יותר טובה מאינויז'ן על פי הרמה והאפשרויות! |
ציטוט:
אני עד לא מזמן החזקתי ברשיון למערכת vBulletin, אני אישית מעדיף את הInvision Power Board שלי! מערכת מתקדמת בהרבה. |
ציטוט:
|
הקמתי לכם מערכת חמודה. |Rolleyes|
מערכת הפורומים. פרטים להתחברות:
נושא ראשוני (מומלץ לקרוא). מחר בחצות המערכת תסגר. |
ציטוט:
אם קונים ריישיון למערכת הזו כמה זמן תמיכה יש לי והאם קיים בכלל תרגום עברי לזה או שצריך לתרגם? נ.ב אתה קנית רישיון? |
ציטוט:
בזמן האחרון עליתי על 2 באגים באבטחה. |
עזבו IB חינמי, כנסו למה שעומרי נתן תבדקו את האופציות טוב, הפאנל ענקי ביותר!
יש עריכה מהירה ועריכה מלאה, אהבתי מאוד! המערכת נראית איכותית! |
יש הבדל ענק ומשמעותי בין ibheb התרגום הזה ל ipb אני לא יודע מה להגיד פשוט הפ.ניהול שם (ipb) אדיר ואם יש תרגום אז אני אומר לך רוץ על זה!
|
אמרתי לך שחר, אם עומרי המליץ לך ipb אז הוא יודע.
|
כן אבל יש למערכת בכלל תרגום מלא?
אני לא אשב לתרגם עכשיו.. |
ציטוט:
ורשיון Lifetime כבר שנים לא זמין, כלומר הבחירה הכי טובה שלך היא רשיון Perpetual שמאפשר לך לקבל שדרוגים ועדכוני אבטחה לכל החיים + תמיכה כוללת (צ'אט חי, "כרטיסי" עזרה, פקס, טל' וכו'...) לשנה (חידוש תמיכה עולה 30$). אחד היתרונות הבולטים בהחזקת רשיון הוא רכישת רישיונות נוספים בזול! אני מכיר לקוחות אחרים שמריצים מספר אתרים (כל שנה פותחים אתר), אז הם משלמים מחיר מלא של רשיון Yearly (שנתי) שלא יקר בכלל, ובסוף השנה (לא מקבלים יותר תמיכה ושדרוגים) הם קונים רשיון שנתי נוסף (תזכור עכשיו יש להם הנחה) לאתר חדש ומשתמשים בתמיכה ובשדרוגים שלו! |קורץ| יש מספר רב של "קומבינות", אבל מה שבאמת אמור למשוך אותך היא המערכת המתקדמת! כמו ששמת לב היא מתקדמת מאוד (לעומת מה שרוב האנשים חושבים)! משהו נוסף שאני לא בטוח שראית הוא האפשרות ליצור "פונקציה" משלך בלוח הבקרה, כלומר ליצור פעולה מנהלית משלך ע"י שימוש בסקריפט/הגדרות מוכנות/שילוב הגדרות קיימות וכו'... בקשר לתרגום, ב2.1.6 יש אפשרות לתרגם את המערכת ע"י שימוש בלוח הבקרה (ניהול שפות). אם אתה חושב שמדובר ביותר מדי עבודה אני מוכן "לארגן" החלפה של התרגום שלי (חשוב לציין שעדיין לא 100% מושלם מכוון שכמעט כל גרסא יש פונקציות נוספות לתרגם) תמורת משהו מפתה. |winky| |
ציטוט:
ראיתי את האדמין של המערכת הזאת באמת נחמד אבל לי אישית ממה לא היה נוח להשתמש בו חוץ מזה שלא ראיתי שם דברים שאין ב-Vb מה גם שב-vb יש מערכת פלאג-אין ב-ib שהצגת לא מצאתי אבל יכול להיות שפיספסתי את זה עוד משהו ששמתי לב אליו עד כמה שאני יודע vb הציגה הגירסאות שלה לפני Ib ואני רואה שכל מה שהם מוסיפים למערכת שלהם ib מוסיפים למשל התפריט נגלל בכל הודעה ש-vb, תיבת v בכל הודעה כדי לבחור איזה הודעה לנהל, הניהול של ה-css מאוד דומה, השימוש ב-ajax (ככה כותבים נכון?) למשל לנעילת הודעות ע"י לחיצה על האיקון שלהם מה גם שעוד מעט יוצאת vb3.6 ראית כמה דברים נחמדים הוסיפו שם? |
ציטוט:
השדרוגים קלים בצורה מוגזמת! מעלים קבצים, נכנס לקובץ השדרוג ולוחצים Next. וממש לא משנה מי מציג מה קודם כי למשל יצא לי לראות את מערכת IPB 2.2 בגרסא Build ראשונית, ויש שם דברים שאתה לא יכול לדמיין! אני רק יכול להגיד שהם הפכו את המערכת לReal Time. |קורץ| בעיקרון אני משתמש בIPB הרבה זמן ועד לפני זמן קצר השתמשתי גם בVB, אני מעדיף מכל הבחינות את IPB. ותמיד אפשר לבקש עזרה בקהילה של InvisionPower.com, רוב הלקוחות שם מבינים לא פחות ממאט! ;P (ורוב הסיכויים שמאט בעצמו יעזור לך בצורה לא רשמית) ולא צריך לשלם על תמיכה בשביל זה... התמיכה של IPS יעילה רק בבעיות רכישה, למשל אם קנית מוצר (למשל Invision Community Blog) והוא לא זמין בחשבון שלך! חוץ מזה אין ממש צורך. וכל מה שיש בVB יש בIPB ועוד קצת... |winky| |
ציטוט:
גם ב-vb השידרוגים ממש פשוטים אותו דבר מעלה קבצים ומריץ את הקובץ שידרוג מה גם שיש להם מערכת impex שזה להמיר מערכת אחרת למערכת Vb שיש שם אפשרות להמיר מ-71 סוגים שונים של מערכות פורמים!! גם כן מערכת פשוטה ונוחה רשמת בהודעות לפני שיש שם אפשרות להוספת פונקציות לניהול תוכל להסביר יותר מה זה בדיוק כי לא ממש הבנתי ואני אשמח לשמוע דברים שיש ב-ib ואין ב-vb ואם תוכל לפרט יותר מה הכוונה Real Time ואיפה אפשר לראות את הגירסא הזאת? |
מצטרף, אני מעוניין לראות את הגרסא הזו...
|
VB!!
|
אני טיפה ממהר (הסבר מפורט מאוחר יותר היום), Real Time בכוונה שזה כמו תוכנת צד לקוח! לא צריך לרענן בשביל לראות שינויים במערכת.
ויש להם עשרות מפתחים שמשמשים כתומכים (תוך שניה עונים לך במידה ומדובר בשאלה שלך בפורום, במידה והשתמשת בצ'אט חי או "כרטיס" עזרה שהם חלק מחבילת התמיכה זה כאילו אתה מקבל תומך בטל' שעוזר לך תוך כדי! וגם אם אתה לא מחזיק שם מידע מסווג של הפנטגון הם יכולים לתקן את המערכת בשבילך), אבל כשיש עזרה ממאט (הכי מבין במערכת) אני ממליץ לחכות לתשובה שלו. ד"א תמונה מלוח הבקרה של 2.2 http://img82.imageshack.us/img82/461...2acp5kf.th.jpg |
ציטוט:
|
בעעע הפאנל של הIPB שעומרי נתן עשה לי כאב ראש :\
כמה דברים... ועוד אפילו לא נכנסתי לאפשרויות |
האמת היא שיש נראה לי כבר "יותר" מדיי דברים במערכת 2.2 אבל היא נראית פצצתית ביותר!!!
ממש אדירה!! אפשר לסדר את זה נעים לעין ואז הכל מושלם מה שהכי תיסכל אותי זה התרגום |
שחר,אני חייב לציין,שאני בדיבור עם התמיכה של VB,מדהים! הם עונים מהר,יש לך דף שמציג את השיחות שלך איתם.. הם נחמדים ואדיבים. ממש 10! :)
|
אחי אני יודע ש VB זה אדיר והכל אבל לפי מה שאני רואה ולפי מה שנראה לי, ה IPB יותר איכותית
הרבה יותר אופציות, מה שכן נראה לי שקשה לשנות שמה את העיצוב אני חושב בגלל שזו עריכה מעצבנת כזאת מהפאנל ניהול \: |
דווקא ל VB יש יותר אופציות... לשנות עיצוב והכל זה תוך שנייה, המון דברים שלא חלמת עליהם בחיים... אני עם המערכת שלי מאד מרוצה ועברתי גם על ה IB אבל היא נחמדה לא יותר...
אם אתה רוצה סיבוב ב VB שלי אני יביא לך לראות כל מיני אפשרויות בה, תוספות וכל זה... אל תהסס אפילו, תראה איזה יפה VB מסתדר עם קהילה וכמה זה נוח למשתמשים תסתכל כאן לדוגמא בהוסטס שאין תלונות על המערכת שכל המנהלים והמשתמשים מסתדרים איתה... |
אבל שמע אתה ראית את ה IPB לעומק ? ואת התמונה של הגרסא של ה 2.2 ?
מה שלא טוב לי ב IPB שאין לזה בכלל תרגום... |
כן ראיתי ועבדתי אם כל הגרסאות של ה IPB... לתרגם זה לא בעייה במיוחד במערכת הזאת.
אבל VB בהרבה יותר טובה וגם זולה ב 100 שקל... אני ממליץ לך לגלוש בפורמים של VB ולראות את הרצינות, את התמיכה... המערכת הכי מאובטחת שיש כיום לפי דעתי... אתה תאהב אותה מילה שלי! - אני מרגיש כמו אחד שעובד ב VB ומנסה למכור את המערכת |Rolleyes| דווקא אני אשמח לעבוד שם חח |
ציטוט:
בקשר לתמיכה גם ב-vb התמיכה נוחה מהירה ומעולה ככה שבקשר לזה אני לא רואה יתרון אצל ib בקשר לזה שיש יותר פונקציות אני אשמח לשמוע באיזה פונקציות מדובר וגם אם תוכל להסביר מה זה שאמרת שאפשר להוסיף פונקציות כי אם זה מה שאני חושב שהתכוונת יש את זה גם ב-Vb 2.2 נראית כמו מה שיש עכשיו דרך תמונת מסך שנוכל להסתכל עליה ולנסות אותה נוכל לראות מה באמת יש בה |
נראה לי שאני אלך על ה vB מכיוון שגם ככה עוד מעט יוצאת גרסאת 3.6.0 ול iPB אין תרגום בכלל ואני לא כ"כ מסתדר ללא תרגום...
|
ציטוט:
אם תרצה אוכל להביא לך את התרגום שלי שהוספתי ושיפרתי בו דברים הוא מתאים ל-3.5 אבל לא כל הלוח בקרה מתורגם |
אמרתי, תרגום אני יכול לשחרר. |קורץ|
בקשר לפונקציות של המערכת, IPB מכילה את כל מה שיש בVB (מעורך WYSIWYG ועד ניהול הכרזות מנהלי)... אך מה ששונה הן הפוקנציות הפחות מורגשות בבדיקה ראשונית, כמו מנהל רכיבים (לחיצה אחת על מנת להוסיף פונקציה) שמאפשר לך למשל ליצור "מודים" משלך ע"פ הגדרות המערכת, הגדרות תת ניהול ועוד... בקשר לReal Time, אם מנוע הReal Time של IPB 2.2 יהיה דומה למנוע הReal Time של IPD (מערכת ניהול תוכן חדשה מתוצרת IPS, השם המלא הוא Invision Power Dynamic) יהיה אפשר לגרור (אני מתכוון לגרור כמו שגוררים קובץ מתיקיה לתיקיה בWindows) פורום מקטגוריה לקטגוריה (סתם למשל) וכו'... (לא כמו שadielsh ציין, הפונקציות שאתה מתאר קיימות כבר ב2.1) בקשר לתמיכה, אין יתרון! תמיכה היא תמיכה. ואני השתמשתי בשתי המערכת (IPB 2.1 / VB 3.5) ואין לי שום אינטרס "להמיר אותך לחובב IPB", אני פשוט ממליץ על המערכת הטובה ביותר לדעתי. ואם אתם ממש דורשים מידע פנימי, הגרסאות הבאות (אחרי 2.2) יהיו מתקדמות יותר מכל מה שראיתם. |
תרגום מלא כולל הפאנל?
|
ציטוט:
שלי למשל לא מתורגם (שתי סיבות עיקריות: מאמץ מיותר, אנגלית יותר נוח), אם תרצה אני מוכן לתרגם לך את המערכת במיוחד, אבל לא בחינם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ