![]() |
ציטוט:
חבל קצת לעשות סלט של כמה עניינים באשכול אחד. אם אני לא טועה היה איזה מתחזה לאביב לפני זמן מסוים, זה ייתכן שלא דיברת איתו אלא אם משהו אחר. בנוגע לאביב, אין לי מושג מה היה ביניכם אבל לדעתי עניינים כספיים לא פותרים מול פורום של אנשים. תקח אוטו, תיסע אליו ותפתרו את זה פנים מול פנים כמו שני אנשים מבוגרים. אני מאחל לך בהצלחה, יבגני |
ציטוט:
זוכר 270 שגדעון שילם לך על יעודי לשרתי משחק?:-D אהה אביב? אתה לא כזה צדיק, התפלאתי שאתה מתלונן. |
ציטוט:
אתה בחובות של אלפי שקלים לאנשים ואתה פה מרכל על אנשים אחרים? אהה יאן ידידי? |
ציטוט:
פשוט בנאדם מגעעיל. אחד האנשים שהורסים את הפורום. מחר יהיה עלי הודעה תגיד שאני הרבצתי לך לפני שנה? |
ציטוט:
קודם כל אני לא בחובות לאף אחד הכל פה סתם שמועות ללא שום בסיס אין לי שום חובות של אלפי שקלים אם היה לי אז ... |
ציטוט:
אני בקושי מגיב פה בכלל...אני נכנס קורא ויוצא בדר"כ אבל שיש לי בעיה אישית עם מישהו וזאת הפעם הראשונה שזה קורה אז כן אני ידבר ויגיד מה שיש לי להגיד. זה שנהפכת להיות הסנגור של אביב לא אומר שיש לך זכות להשתיק פה אנשים אחרים. יש לך בעיה איתי בוא לפרטי זה לא קשור לפורום. ואם לא תגיב לכל הודעה שלי אני לא אצטרך להגיב לשלך...חשבת על זה? |
ציטוט:
הוא לא הורס כלום, אתה מגיב כאילו יש לך משהו נגדו או שאתה חבר של אביב. |
אני לא חבר של אביב ואני אפילו לא מכיר את אביב. ואני מוכן להשבע לך על ספר תורה.
אתה סתם מתנפל על הבנאדם. ואני לא סנגור של אף אחד. יש לך בעיה איתו פתח דיון משלך. אל תעשה קשר בין משהוא אחר למשהוא אחר. |
ציטוט:
אני בסך הכל אמרתי מה שאני חושב על הבנאדם וזה מאוד קשור לנושא, הוא רצה לידע שגילעד רמאי...לפחות ככה הוא טוען ואני טוען שאולי הסיפור הוא לא בדיוק כמו שמסופר פה ואני בטוח שלא סתם זה קרה...והיה פה עוד אחד שאמר שאביב חייב לו כסף או משהו. אז כמו שאתה רואה אביב הוא לא תלית שכולה תכלת. אבל עזוב אנחנו טוחנים פה מיים, סתם מתווכחים אם זה נכון או לא נכון. מה שהיה לי לומר עליו נאמר וזהו העניין סגור, לא רוצה כלום ממנו ולא צריך כלום. בוא נסגור את זה פה, כי הדיון נעשה ממש ספאם ביני לבינך...אתה רוצה להמשיך בשלך יש הודעות פרטיות! לילה טוב וחלומות פז! חחח אביב אתה מוזמן להמשיך בשלך. |
ציטוט:
אבל שנינו התפלאנו שהוא עוד מתלונן שבעבר עבד על שנינו.B-) |
ציטוט:
א'. אתה בסך הכל אמרתה את מה שטוב בשבילך. ב'. אתה לא חושב שהוא צודק בענין כי יש לך תירוצים משלך. (דבר שאם אני היתי מנהל ישר באן לשבוע לפחות) ג'. אי אפשר לטחון מים (אם לא למדו אותך) ד'. אתה מקבל תשובות שהם אמיתיות ולכן אתה מתחרת על מה שאמרתה בכלל. ועוד אומר שסתם מתווכחים פה אם זה נכון או לא? לא בא לך אל תהיה פה. למה למי אתה עושה טובות? אהה וחלומות פז מצטער על אי הנימוס. |
נא להגיב רק על מה שההודעה אומרת לא לדבר על נושאים אחרים
|
ציטוט:
אני עדיין מחכה למייל שלי. או לה.פ פרטית שתחזיר לי פשוט חבל לרשום את זה סתם פה, אתה יודע את זה. עוד ביקורת עליך ממש תזיק. מני. |
אולי תחכו להודעת תגובה של הצד השני לפני שאתם עושים לינץ'?
|
היו לי עסקים עם גלעד פעם עם קניית יעודי והמקרה בנגמר בדומה לזה, להשיג תגובה מן הבן אדם זה אחד הדברים הבלתי אפשריים. הוא פשוט התעלם ממך ויסנן אותך כמו כלום. זאת לא הפעם הראשונה שאומרים את זה... היו הרבה אשכולות בנושא.... כניראה שגלעד פשוט לא בן אדם ישר.
אני לא יודע אם זה המזל הרע שלי אבל גם עם יאן יצא לי לעבוד ואני רוצה להגיד שהוא גם נוכל לא קטן שעדיין חייב לי כסף מהלאן פארטי שהוא אירגן וברח עם הכסף.... ולא משנה מה הוא יגיד להגנתי אנשים עבדו אצלו בלאן אנשים זכו אצלו בפרסים והוא פשוט ברח באמצע עם הכסף תתביש! אני מקווה לא להתקל באנשים כאילו שנית בכל אופן אני פרשתי מתחום האיכסון תחום ממש מלוכלך |
מי מכר כאן שרתים לאנשים
קנית בתשלומים מכרת במזומן יש לנו קבלה על סך 7000 אלף ש"ח קיבלת מאיתנו 9980 ש"ח לעלות לכאן את הקבלה להביא לכאן את האנשים שמגישים תלונה במשטרה עלייך ועל אמא שלך רוויטל קונה בתשלומים מוכר בזול מי שילם לך 2500 שקל שבהם שילמת להוט מי שילם לך 2000 ש"ח לחוב הכספי שלך ? אתה פשוט כפוי טובה ורק בשביל להשתיק אותך לא שאכפת לי ממה שעובר כאן בפורום אני יעלה לכאן תקבלה נ.ב בוא נחכה לתגובה של אלון סולל גם |
ציטוט:
נ.ב יש לי רשימה של אנשים שגם רימית |
ציטוט:
חחח קבלות מהדואר אתה גם רוצה שנביא ? ונוכיח אוקי היום עד הצהרים יהיו כאן קבלות של העברות בדואר קבלה שאתה הבאת לנו ביום שבת שנפגשנו שלקחת 670$ :> ונחכה לתגובה של אלון |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה פשוט כזה אפס בכל מקרה כניראה שכולנו שקרנים גם ברק נכון ? אל תדאג יבדקו את הקבלה הזאת אחרי התלונה במשטרה גם את תגיד שאני שקרן יקחו לגרופולג בגלל שמדובר בעקיצה של משהו כמו 100 אלף שקל ככה שמבחנתי הלינץ השטותי הזה יכול להמשיך לא מפריע לי ממש ועידן לך יש בעיות בקו בעקבות התקפות ככה שאין קשר לחחחח תספר להם שלכל חווה בארץ עשית קטע ומכל חווה העיפו אותך קטע עם תשלום כמובן |
ציטוט:
נ.ב אל תאיים עליי אני לא מפחד ממך ואתה יכול לדחוף את התלונה אתה יודע לאן ודרך אגב עם לא ידעת המשטרה לא מטפלת בעינייני כספים |
[QUOTE=hostime.co.il]בלי להגיד שמות יש לי ידיד שוטר וניראה[/QUOTE
שיהיה בהצלחה לך ולו לא עושה עלי רושם ובוא נשכיר בבקשה שהתשלומים שקיבלת היו מבסטסרב לא מפריע לי וברק יצטרכו ללכת לבית משפט כדי להוציא את השרתים שקנינו ממך גם אני וגם אלון יום נפלא |
ציטוט:
הזכיר את הילדים הקטנים שאומרים אח שלי בצבא והוא יבוא עם רובה חחחחחח |
ציטוט:
אתה לא ממש טלית שכולה תכלת. אני במקומך לא הייתי פותח את האשכול הזה. |
ציטוט:
|
כמה בלגן :)
|
בקיצור קראתי המון זמן את הנושא הזה ואני ממש לא מוצא פה עניין בנושא, אביב אתה אמרת שאתה קנית שרתים יחד איתו והוא לא החזיר לך את ה4000 ש"ח ( אם אני לא טועה ) שהוא חייב לך.
ועכשיו אני רואה שהוא מציג בתגובה שלו שהוא הביא לך 9000 וכמה ש"ח. אז אתה בעצם אומר לי פה שהבן אדם הזה הוציא עלייך מעל 12 אלף ש"ח כולל הכיסוי חובות וכו' ואתה עוד יש לך החוצפה להיכנס בו על דבר שהוא בכלל לא עשה? אתה בעצמך מרמה לא מאט אנשים, אתה יודע באיזה הוצאת דיבה נפלת עכשיו? גלעד יכול להוציא עלייך כזאת תביעה של הוצאת דיבה שבחיים לא תצא ממנה. ועכשיו גם אומרים שאתה רימית את אלון סולל מנכ"ל Shev. בקיצור משהו פה בסיפור שלך ממש ממש לא נראה לי אמיתי, אם אתה רוצה להפסיק את כל הגן ילדים הזה תשלח לי ה"פ ותבקש לנעול את האשכול וכך זה יגמר ( אני מקווה בשבילך ) שגלעד לא יתבע אותך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תיראה הוכחות אני יביא ואם אתה מגבה את גילעד בגלל שהוא מנהל הפורום סימן שאתה מגבה את הרמאי הזה
|
ציטוט:
יש לי הוכחה גם ל 670 דולר זה יעלה לכאן היום ואם אתה רוצה אני גם יעלה את השיחה המוקלטת שאמרת שאתה תשלם לעו"ד ואמא שלך בעלת העסק אישרה את זה |
ציטוט:
גילעד אתה כבר בטיפול |
תראו סליחה שאני בא בי קשר מדובר בהרבה כסף אתם עשירים יש מצב לאיזה אלפיה
אני רוצה פשוט לקנות אוטו >< עכשיו באמת תראו מדובר פה בסכומי עתק וזה כבר לא קשור להוסטס כי אז כל דבר שאתם אומרים פה יכול לשמש אחד את השני בבית משפט ... לצומת לבכם |
מה אתם תקפתם בכלל את Interactive? יש לכם זכות?
תתחילו להרגע ומהר ולא לצאת על מישהו שרק הביע דעה על בן אדם שבא ומוציא משהו רע על מישהי, זכותו להציג אותו גם כמישהו שלא הכי תמים אז תרגעו דבר שני הוסטס זה לא המקום לכביסה מלוכלכת מה לא הבנתם? קנית מגלעד שרת? איחסון? לא הייתם שותפים לא מעניין אותי שאתם שותפים הוא לא נתן לך שירות ואתה לא נתת לו שירות גועל נפש הפורום הזה כל החרא צף פה וזה פשוט דוחה למה הנושא הזה עדיין לא נמחק אלוהים ישמור |
ציטוט:
|
בנתיים העלתי לכם קבלה
את ההקלטות אני יעלה רק לאחר אישור עו"ד שלנו הקלטות הפקדה של הדואר וכל זה זה בנתיים התצלום http://bestserv.co.il/Picture%20056.jpg נ.ב הייתי ממליץ לא לקנות ממנו ואפילו מי שקונה שידווח לברק לפני שיבדוק אם הוא שילם על השרתים אני מחכה לתגובות דאגתם להגיב לא ? לא חיכתם לתמונת מצב עכשיו ניראה מה תגידו שיהיה לכם יום נפלא |
ציטוט:
הוא לפי מה שהבנתי אמר שהוא קיבל 7000 ש"ח ממך במקום 9000 ומשהו ש"ח . אתה אמרת שנתת לו 9000 ומשהו ואתה מציג פה קבלה על סך 7000 ש"ח . תקן אותי אם אני טועה ... ותפתרו את זה ביניכם לא צריך לערב פה את הוסטס במיוחד שמדובר על מקרה של אלפי שקלים . |
ציטוט:
זה כסף קטן, לא נראה לי שבית המשפט ממש יתעסק עם זה, ואם כן רק אולי בעוד 3 שנים |Rolleyes| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ