![]() |
ציטוט:
אני גר בנווה שאנן |
הינה האזהרה שמפרסמים עכשיו בארצות ערב
אחותי הביאה אחד מהצבא (היא במודיעין) אם מישהו יודע ערבית שיתרגם הצלחתי ליקרוא פחות או יותר אבל לא יודע מה המשמעות אבל מה שהכי אהבתי שבסוף כתוב מדנית ישראל (כאילו מי ה"שולח") www.vps-il.net/warning.jpg |
אני לא יודע למה אבל אני חושב שאולי כבר עדיף מלחמה ממצב שהם מגיעים לחיפה ואנחנו בקושי זזים.
ובמקום להתחיל לזוז הם מדברים על כוח ההרתעה |: |
עם הטיל הזה סחב 100 ק"ג אני חותך תזין!
אני שם כסף שזה לא יותר מקילו אבא שלי היה קצין של מרגמות בצה"ל, הוא אמר לי שזה 90 מ"מ וזה לא יכול לסחוב מעל 4 ק"ג, בטח שלא לתטווח כזה ארוך. ותראו גם תבור הקטנציק שזה עשה, לפי הבור, זה לא יותר מחצי ק"ג נפץ. |
ציטוט:
וזה תלוי הם שיגרו כמה סוגי טילים יכול להיות ראית מרגמה |
ציטוט:
החדשות לא יודעים על זה עוד אבל חברה של אחותי אמרה לה (היא במודיעין) גם אחותי במודיעין אבל את חברה שלה השאירו בבסיס זה מה שהיא אמרה |
ציטוט:
|
ציטוט:
Edit: http://www.hosts.co.il/forums/showpo...0&postcount=31 |
ציטוט:
http://img153.imageshack.us/img153/5...07772450cc.jpg כולם להשתמש |
ואי ואי ואי...
כרגע גם בחיפה וכרמיאל נחתו 2 קטיושות... נהריה במיקלטים!!! |
אני גר בכרמיאל!, הפלו היום קטיושות קילומטרים ספורים מאיתנו!
הייתי שלוש שעות במקלט הכל שמה מלא מזרקים של נרקומנים וריח של פיפי!! אני ממש לא רוצה לתאר את עצמי שמה במשך זמן רב. קטיושה אחת גם נפלה שתי בלוקים לידי |
ציטוט:
זה שהתקשרות שלנו מקשיבה לכל מילה של החזיבללה זה סיפור אחר. |
אני בחיפה.
אנחנו עכשיו נוסעים לדוד שלי. כפר תבור.. זה ירד במרחק של פחות מקילומטר מהבית שלי (בסוף הרחוב שאני גר בו בעצם) |
ציטוט:
מה השם משפחה של הדוד שלך ? אולי אני מכיר |
ציטוט:
לנושא, בעזרת ה', ה' יעזור לנו פה, ואנחנו ננצח :) בישביל זה, כולם צריכים להיתפלל בישביל החיילים שלנו, שכולם (רובם) יצאו משם בחיים. כולם בבקשה להגיד את זה: שִׁיר, לַמַּעֲלוֹת: אֶשָּׂא עֵינַי, אֶל-הֶהָרִים-- מֵאַיִן, יָבֹא עֶזְרִי. עֶזְרִי, מֵעִם יְהוָה-- עֹשֵׂה, שָׁמַיִם וָאָרֶץ. אַל-יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ; אַל-יָנוּם, שֹׁמְרֶךָ. הִנֵּה לֹא-יָנוּם, וְלֹא יִישָׁן-- שׁוֹמֵר, יִשְׂרָאֵל. יְהוָה שֹׁמְרֶךָ; יְהוָה צִלְּךָ, עַל-יַד יְמִינֶךָ. יוֹמָם, הַשֶּׁמֶשׁ לֹא-יַכֶּכָּה; וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה. יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ. יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ-- מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם. |
ציטוט:
|
מלחיץ.. ממש מלחיץ.
תגידו.. זה נחשב כבר ממש למלחמה או שזה עדין בגדר קרב או משהו כזה? |
ציטוט:
לקוח מוויקפדיה :) לינק: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...97%D7%9E%D7%94 |
ציטוט:
כי אותי לא תגרור לרמה שלך.....כי בוא נגיד..מאיפה שאתה...יש רק דרך אחת..למעלה (המבין יבין). |
טוב חברה,
עד כמה שאני יודע נפלה קטיושה בקריית אתא. כנראה באיזור צומת קריית אתא, שזה מספר דקות ממפרץ חיפה, שז"א בתי הזיקוק וכל איזור התעשיה. בנענע מדווח שנפלה קטיושה, יש אנשים ששמעו בומים, יש אנשים שדיווחו על כל מיני מקומות שהקטיושה נפלה ויש אנשים שראו ניידות טסות בעיר... כנראה אין פרסום רשמי כדי לא להלחיץ את האנשים שגרים בכל איזור חיפה והקריות, פיצוץ בבתי זיקוק ושום דבר טוב לא יצא מזה. תהיו חזקים אחים. מקווה שנעבור את זה... |
ציטוט:
|
זה התפוצץ לי ליד הבית בנהריה פאקקקקק
|
אני מקווה שלא יתחילו להפציץ את קריית שמונה.
בפעם האחרונה שהיתה הפצצה רצינית על קריית שמונה נפל על שתי המכוניות שלנו וחדר רסיס לבית דרך החלון מזל שאף אחד לא נפגע. |
מפחיד אם הם הגיעו עד לחיפה...
רק שאני לא יתעורר פתאום איזה בוקר ואני ישמע פיצוצים באוזן (אני גר בבית שאן) ומה שמפחיד זה שיש לי משפחה שגרה בחיפה! (אחותי ובעלה..עם התינוק החדש:) הם גרים בעין הים) |
ציטוט:
לפי מה שידוע לי פינו את כל התושבים מרמת דוד למרכז...כל חמש דקות עף פה מסוק/מטוס... |
ציטוט:
רמת דוד? בעמק יזרעאל... או הטכני בחיפה..? בקיצור..איפה אתה גר?..איזה ישוב? |
תהיו לי בריאים כל הצפונים פה :S שלא יהיה בעיות, שחיל האוויר יתקיף ויגמור סיפור.
אני בלוד לא מפחד מכלום <: |
ציטוט:
עד שיום אחד איזה מטוס יכנס לך בבית.. לכל אחד יש בעיות אין דבר כזה מקום בלי בעיות בארץ שלנו |
כן יש הרבה באלגן בצפון
הייתי שם כל היום יותר גרוע משדרות מקווה שזה יגמר כבר |
ציטוט:
אבל אני גר בנוה שאנן ואבא שלי מנהל את אולם קריגר(אם אתה מכיר) זה בכרמל צרפתי שם באזור איפה אתה גר? |
איזה מפחידדדדדדדד....
קטיושה שנפלה בחיפה, נפלה ליד(כמה מטרים משהו כזה), מהבית שלנו בחיפה! איזה מפחיד:| מזל שאחנו גרים בבית בחדרה! איזה מפחידדדדדדד זההה... ואמרו שהם מגיעות עד נתניה, ככה שיש סיכוי שגם יפול בחדרה...(אלוהים ישמורררר) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הם מתאבדים לך כדי להרוג כמה אנשים אין להם ארך לחיים... החיים שלהם זה להרוג אותנו...אז אולי לך תידע זה בטוח יהרוג הרבה! (הסימני קריאה וכל זה זה סתם אני רגיל...|Rolleyes| ) |
תשמעו, זה ימשך עוד כמה זמן, לפוליטיקה ה-**** בארץ הזאת כבר לא יהיה מה לעשות, ולבנון הקטנה והחמודה תחטוף בראש.
לדעתי הם לא ירחיקו לכת ... לעמק יזרעאל הם לא יגיעו! (חח בתקווה..אני גר בעמק יזרעאל). רק תעשו לי טובה חבר'ה, תשמרו על עצמכם..זה יעבור בקרוב! (ד"א, שי meshuga, מה השם המלא שלך? כאילו שם משפחה? יכול להיות שאני מכיר אותך) |
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275354,00.html
לפחות צה"ל עושה משהו! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני מאוד מקווה שסוף סוף המדינה שלנו קיבלה שכל ותתחיל להתקיץ מטרות יותר אסטרטגיות...כמו תחנות הכוח והחשמל שלהם. במקום שהם יחיו בפחד הם מכניסים אותנו לפחד!. |
החילים שלנו מכים בהם מהיבשה הים האוויר ואני מהאינטרנט XD
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ