![]() |
בואו נסכם את זה ככה-ישראל חזקה..אבל לא הכי חזקה ובטח שלא תיהיה הכי חזקה.
וכמו שמשוגע כתב-אין לה הרבה סיכויים לנצח באיזה מלחמה מסויימת נגד משהו חזק אחר. |
קראתי הכל...
ויש לי להגיד שני דברים דבר אחד יש לנו נשק חזק מאוד שקוראים לו צו 8 שזה אומר בזמן מלחמה הצבא מתוגבר בצורה מטורפת והשני זה שאולי הצבא שלנו לא הכי חזק בעולם אבל בטוח שהוא הטוב בעולם |
ציטוט:
|
טוב, אין לי כוח לקרוא הכל אבל, ראיתי בתגובה הראשונה -
ישראל VS שוויץ... חחח אתם ריאלים? במצב כזה במידה והסכסוך אמיתי ועל עניין של חיים או מוות - שוויץ מנצחת!. המשך יום נעים. |
ציטוט:
צבא ארצות הברית לדוגמא הוא גדול יותר מכל אוכלוסית ישראל. ציטוט:
------------- ולכן ולנטין לא כזה טיפש. חחח סתם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אתם מתנהגים כמו טיפשים ?! אני שווצרי, בצעתי שירות בצבא שם, זה 3 חודשים שירות, אין כלום, יש לצבא סה"כ כ15 טנקים ו10 מטוסים. אין טיסים מאומנים, האימון על כלי הטיס (שהם הF14) אורך כחודש וחצי ואין אימון אמיתי במטוס, רק בסימולטור. הצבא לא כולל מילואים וסה"כ בכל עת יש בערך 2000 חיילים, 80% מהם יושבים ורואים טלוויזיה ומעולם לא ירו בנשק. לא יריתי בשום נשק, אפילו לא פעם אחת. דיי לזיין את השכל בלי שאתם יודעים, כוס אמ אמוק, בסדר, רוצים לעשות רוח, רוצים לשחק אותה כאילו אתם יודעים משהו, דיי, אין לך מושג בשיט על הצבא של שוויץ ואתה ממציא דברים. דיי ! לבחור שאמר שאנחנו לא יכולים על סין, מה ? הצבא הסיני הוא לא צבא חובה והוא מונה מספר זעום הקטן מ100 אלף איש ולא כולל חייל אוויר כלל ! יפן ? ליפן אין צבא ואין אוייבים, אמרתי את זה 100 פעם פה. יפן היא מעצמה כלכלית, בגלל זה היא בG8. מדינות הG8 הם מעצמות כלכליות, לא מעצמות של פעם - מעצמות של עוצמה צבאית ואיום. קנדה שם, לקנדה אין צבא, היא מדינה נטרלית :\ איטליה גם כן, חסרת צי ימי וצי של מטוסים מעבר לשנות ה60. צרפת ? עשו לי טובה. גרמניה... זה לא גרמניה של WWII, גרמניה מעצמה כלכלית עצומה ובעלת השפעה (בעיקר בתחום התת ימי והמכוניות), אבל היא לא מעצמה צבאית מכיוון שאין לגרמניה אויבים והצבא לא מיומן. קחו את מינכן לדוגמא, הצבא לא הצליח להשתלט על פחות מ10 איש עם 2 מחסניות ורובה קלצ'ניקוב. לגרמניה אין צלפים, כלל, אין כלום. ישראל, עד כמה שזה עצוב יכולה לכבוש את אירופה ברמת התאוריה, אבל היא תובס כתוצאה מפריסת כוחות מוגזמת (אין סיכוי שהצבא שלנו יכול להחזיק שטח בגודל של אירופה... ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנוגע למה שאמרת, מצטער אך לגבי הצבא שלהם אתה טועה, לשוויץ יש מלא כסף, יש שם בבנקים עוד את הכסף שגזלו, לקחו ושדדו הנאצים. כשלשוויץ יש בעיה הם לוקחים צבא שכור. תחשוב שניה, נגיד וזה עניין של חיים או מוות? הם ישלמו את כל מה שיש להם לצבא שכור, משמע צבא מאומן, בעל אמצעים וכישורים מתאימים. לאחר מכן נראה מה יקרה... הכי הרבה ישראל תנצח, במזל ועם הרבה מאוד מאוד נפגעים. לקטע - לפי מה שזכור לי מפעם...לפני כמה שנים (מעל ה7) על מנת לקבל בשוויץ אזרחות צריך לעמוד בכמה תנאים, בניהם - 3 מליון (נראה לי יורו או דולר) בבנק. משמע, כולם שם "טחונים"... המשך יום נעים. |
לא קראתי שום תגובה חוץ מאלה של אלעד.
אבל לבחור שטעון שבצה"ל משרתים אנשים בעלי רצון עז להגן על המדינה שלהם -> איפה שמעת את זה? אומנם יש כאן כאלה אבל מעטים ואתה יודע מה הבעיה? כי בארץ אין עידוד פטריאוטיזם לעומת זאת בארצות הברית מתגייסים אנשים בעלי רצון עז להגן על המדינה שלהם. ולכן הצבא הטוב בעולם הוא של ארצות הברית כי אנשים היו יכולים ללכת במקום לצבא , ללמוד לסיים תואר להקים משפחה הכול טוב, ולעומת זאת הם הולכים לצבא. בארץ המצב שונה , היום שאולים אתה רוצה לשרת, למה שאני אגיד כן? , מדינה שפרצו לגבול , אחרי שעתים רק מתחילה להגיב, ממשלה שבראשה עומדים אנשים חסרי השכלה , חוטפים להם חיילים והם שואלים האם כדאי להשתמש בכוח או לא כדאי, מדינה שמנצלת את האזרח הקטן ומה ששולט במדינה לא אנשים אלא בירוקרטיה , אני לא רוצה להגן על מדינה הזו, ממשלה שמקימה צוות מיוחד שיתרץ את עצמו בפני העולם על זה שכל מה שהוא רוצה להגן על עצמו, ראו איזה אבסרוד פורצים לגבול של מדינה, חייל מודיע בקשר ואף אחד לא עושה כלום במשך שעתיים. |
ציטוט:
ולא תהיה לנו מדינה, ואנחנו שוב נפתזר בגולה.. זה מה שאתה רוצה? אם כולם היו חושבים בדרך החשיבה העקומה שאתה חושב בה לא הייתה לנו מדינה מזמן.. וזה בכלל לא עיקרוני מה הדרג הפוליטי עושה, כל פקודה שהם נותנים צריך לבצע, וזה בכלל לא חשוב אם זה לא הגיוני\ לא קונביונצלי.. |
וואי אנשים פה חיים בסרט.
הכי חזק בעולם? ברור ברור. |
לישראל אין את הצבא הכי חזק בעולם.
ישראל מחזיקה את הטייסים האיכותים וטובים ביותר בעולם, זה מה שכן. ו.., אלירן, ארה"ב פי מיליון יותר חזקה מישראל לא קשור שהיא נכנסה לא עיארק. החיל הרגלי של ישראל, כל אלה שליד הגבול, למה נראה לך שהם הטובים ביותר? |
ציטוט:
|
ולנטין סתם טיפשון :] מה הוא מבין חחחחחחחח
סתם כפרע עליו ועל ברווזיו. בנוגע לצה"ל ידוע שהוא חזק, לא יודע אם הכי חזק |
טוב... לפי מה שראיתי פה יש פה הרבה שטויות
דבר ריאשון 80% מי פה הם ג'ובניקים או רוצים להיות דבר שני יש לנו את חייל האויר הכי טוב בעולם דבר שלישי יש לנו תקומנדו הכי טוב בעולם (שייטת 13) דבר רביעי אנחנו לא הכי חזקים בעולם משום שיש לנו אוכלוסיה קטנה אך אם ניקח אותה כמות אנחנו נקרע כול אחד דבר חמישי במלחמת יום כיפור נהרגו הכי הרבה אנשים שזה 1300 משום שכולם תקפו אותנו וזה היה כיפור.... דבר שישי אתם ממש ילדים קטנים אלק פצצות אטום תפסיקו לחשוב שמשתמשים בזה המדינה שתישתמש בזה תושמד |
ציטוט:
יפן?....אין להם צבא?....יפן מעצמה צבאית וכלכלית, אין מדינה שמשגרת איש לחלל ואין לה צבא, תעשה לי טובה, הם מייצרים מטוסים משלהם (הם והסינים) אז צבא, תהיה בטוח, שיש להם. גרמניה?...אותו סיפור, אף אחד לא דיבר על מלחה"ע השניה אבל תחשוב ככה, מדינה עם אוכלוסיה כזאת, אין להם צבא גדול?..בטח שכן, אף מדינה לא רוצה למצוא את עצמה מאויימת כנ"ל צרפת, אנגליה, ספרד וכו'.....עובדה, גם רובם הלכו לעירק...נראה לך שצבא שחסר לו אנשים בבית ישלח אנשים לסייע לאמריקאים בעירק? |
ציטוט:
זה כמעט אותו חייל אוויר כמו שלנו רק שיש להם F35 ועוד כמה מטוסים שאין לנו, ואת כל המטוסים שיש לנו תכפיל פי 100.. זה החייל אוויר שלהם |מסמיק| ביום כיפור נהרגו2500 חיילי צה"ל ולא 1300.. וד"א נהרגו במלחמת העצמאות יותר.. משהו כמו 5000 חיילים ו איזה 2000 אזרחים.. |
ציטוט:
|
מה אתה מקשקש?!
אלק נהרגו 2300 איש ואני לא מדבר על כמות.... לאמריקה יש גם 5 נוסעות מטוסים ולנו אין אחד נ.ב אני לא מדבר על אזרחים שאיתם נהרגו 2350 |
ציטוט:
|
ב"ה
ארצות הברית שולחת את כל הצי הימי שלה לישראל ישראל מטביעה חצי השאר משגרים במכה 10,000 טילי טומהוק ועוד צוללות משגרות 1000 טילים גרעיניים ועוד הנושאות מטוסים שולחות 200 מטוסים. גם אם כל כדור ישראלי יפגע זה לא יעזור. |
יש הבדל בין הגדול בעולם, לאיכותי בעולם, הטייסים שלנו עוברים את ההכשרה הכי טובה בעולם לטייס, יש להם את רוב הטכנולוגיה האוירית הטובה בעולם במיוחד במערך החימוש.
אגב, זה X 35 לא F 35 במקור, וישראל פוזלים לקנות גם...השאלה היא בשביל מה? אי אפשר להגיד שאין להם חיל אויר ענק, וברור שאם זה יהיה קרב בינינו הם ינצחו, אבל שים כמות מטוסים שלהם נגד שלנו, האיכותי ביותר ינצח, וזה שלנו. תאמין לי זה כבר בדוק, פעם פעמיים בשנה יש פריסה בארה"ב ויש "חיל האויר שלנו" נגד "חיל האויר שלהם" וברוב הפעמים אנחנו כמובן ניצחנו. אז כמו שאמרת, יש להם הרבה..מכל דבר..לכן הם אולי החזקים בעולם למרות שרוסיה מהווה תחרות גדולה מאוד אבל לעולם לא נדע. אבל לנו יש את הטייסים שעוברים את ההכשרה הכי טובה בעולם על זה אין וויכוח ויש להם את הטכנולוגיה מתחת לכנף הכי טובה בעולם (בד"כ אמריקאים קונים או מפתחים אותה איתנו) ועכשיו תבוא השאלה "אז למה אנחנו לא מייצרים את המטוסים"..בשנות ה80 התחילו לפתח את הלביא, מטוס כחול לבן ראשון, אבל העלות שלו כ"כ גבוה שלא יכולנו לייצר אותו, הוא היה אמור להיות מטוס הקרב הכי טוב לאותו זמן, עם הטכנולוגיה והיכולות הכי טובות בעולם, אבל לא יצא וכרגע יש רק 4 כאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא קראתי את כל התגובות אבל קראתי חלק מהשיחה ואת כותרת הנושא, רציתי להגיד:
יש לנו את הצבא הכי חזק מבחינת חוכמה, ייעול ושיטות נוכח התקציב ומס' הלוחמים... בעוד שלצבאות אחרים יש צבאות גדולים שזה עושה אותם יותר חזקים מאיתנו... לקיצור: אנחנו במצב הנוכחי לא הצבא הכי חזק בעולם (למרות שאנו בין המתקדמים בעולם מבחינה צבאית - חיל אוויר הכי טוב בעולם, טנק הכי טוב בעולם וכו') משום שיש לנו מס' מגוייסים מוגבל (אנחנו בכלל מדינה קטנה) וזה החסרון היחיד (לדעתי) של הצבא... אבל אם היו לוקחים את האימפריות הגדולות (ארה"ב, צרפת, בריתניה, רוסיה וכו') ומגבילים להם את הצבא למס' מגוייסים כמו שלנו אין ספק שאנו היינו לוקחים אותם ובגדול... |
ואו.... קראתי את הכל וגם צברתי קצת ידע אבל אני רוצה לומר דבר אחד לכל אנשים שטוענים שישראל היא לא מדינה חזקה אז הם טועים בגדול ישראל היא בין המדינות הכי חזקות היום ושיש לה את החילים הכי מאומנים,מוכשרים ואם הכי הרבה ניסיון במילחמות תראו לו מדינה אחת שנלחמה נגד כל מדינות ערב ישר אחרי הקמתה אם בקושי חיליים נשק וכו.....
אולי היא לא הכי חזקה אבל היא לא הייתה מביישת אף אחת ממדינות אירופה. |
זה לא ממש נכון מה שאמרת פה ....
נכון שארה"ב מזרימה כספים לישראל אבל ישראל מפתחת את הנשקים ולא להיפך . ארה"ב עושה עסקים על גבי ישראל (לסין אם אני לא טועה ארה"ב מכרה נשק שביקשה מישראל שלא למכור - בסופו של דבר עשתה כסף על טכנולוגיה ישראלית). הכי חזקים בעולם אנחנו לא וזה בטוח- נכון שחייל האוויר שלנו הוא הטוב בעולם . לגבי היחס של החיילים זו טעות גדולה מאוד, זה תלוי איזו מדינה מותקפת . שלא נדבר על זה שבמידה וחס ושלום ישראל מותקפת על ידיי 3 צבאות שוב פעם, זה לא רק החיילים יילחמו אלא גם מי שכבר סיים מילואים וגם ילדים שלפני צבא . (במידת הצורך כן כל המדינה) . אבל הפעם ישראל לא תותקף למה ? לפני שישראל תפסיד חס וחלילה במערכה שכזו היא תשחרר את כל הטילים האטומים שלה וישראל מקום שלישי בעולם בטילים אטומיים. (לאחר ארה"ב ורוסיה שמקום שני אחרי ארה"ב) . במידה והמדינה מותקפת יכול להיות לאותה מדינה מפקדי צבא מעולים שיעשו את העבודה ויעשו חיים קשים מאוד למתקיפה כך שהמון חיילים ייהרגו למתקיפה . בדרך כלל זה ככה יותר חיילים הולכים למתקיפה ופחות למותקפת . למה ? כי המותקפת מסדרת מוקשים ומסדרת צלפים ומכירה את האיזור שזה בעצם "מגרש ביתי" שלה . |
שפעת!!!!!!!!!
אפצ'י...!! חח אתם מבינים.. |
ציטוט:
ובקשר לנושא, חלאס להשוואת את הצבא לצבאות אחרים XD. כל אחד חזק בתחום שלו, אנחנו חזקים בתחום המטוסים, כי אצלנו יש דרישה גבוהה לטייס. ולמשל במדינות אחרות בישביל להיות בסיירת קרב אתה צריך להיות מושלם, כל מדינה זה משהו אחר :S |
שמעתי שאנשים מארה"ב מתאמנים אצל יחידת אגוזי,
אנשים מהFBI וכאלה עוברים הכשרה פה. משהו שמישהו פעם סיפר, לא יודע אם זה עדיין תקף. אלעד תספר את מה שנכון לעכשיו :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה הכל עניין יחסי!
מבחינת התקדמות הצבא, טכנולוגיה, אמצעיים, אסטרטגיות וכד' - אנחנו מובילים בעולם. אבל עם כל הכבוד לצבא שלנו, כל אוכלוסיית ישראל שווה בערך ל3/4 מתושבי ניו יורק. אז נכון ... אם נרצה, אנחנו יכולים למחוק את לבנון וסוריה בפחות מ-10 דק', אבל אין להשוות את צה"ל לצבא ארה"ב, אמנם אנחנו צבא יותר מתוחכם ובעל אמצעים, אבל אי אפשר שלא להתחשב בגודל הצבא/האוכלוסייה. |
90% מהתגובות פה הם של ילדים בני 10-17 שאפילו לא היו בצבא לא יודעים את היכולת שלו
אני בטוח שאף אחד פה הוא לא אזיה אלוף בצבא או משהו בדרגה בכירה שמכיר את המערכת ויודע מה היכולות האמיתיות של הצבא שלנו ומכיר צבאות אחרים ויודע להשוות |
ציטוט:
לדעתי אנחנו הרבה יותר חזקים מן הטרוריסטים העיראקים, וארה"ב לא מצליחה לשלוט בהם..אז לך תדע, אולי גם עם הכח אדם הענק שלהם...ננצח. אבל הזכרת את התחכום- התחכום שלנו הוא להתחבר למדינות החזקות לפחות בקשרי "שלום שלום" כפי שמכונה בישראל, לכן אין לנו אויבים רציניים. בכל מקרה לכולם פה, אל תחשבו שארה"ב ידידה טובה שלנו כי כיף לה איתנו, כי אנחנו חמודים וקטנים וכיף ללטף אותנו. תהיו בטוחים שכל צעד שהיא עושה לטובתנו הוא עבור מימוש אינטרס כלשהו. ציטוט:
|
ציטוט:
ואחרי כל התגובות שלך כאן, כל ההגנה שלך על הצבא משחק לי אותה פטריוט ואז רושם : "חוץ מזה, נראה לך שאם היה לי 3 מיליון דולר הייתי גר בארץ ולא בבית שלי בשוויץ?" תאמין לי שיש פה הרבה (הרוב ומזל) שגם עם 50 מיליון דולר היו נשארים בארץ ... עריכה - ואחרי שאני קורא עוד קצת .. גם צבא אתה לא עושה ? |
ציטוט:
יש פה כאלה שמדברים ויודעים על מה הם מדברים אבל הרוב פה סתם רושמים דברים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מפחד מהמצב בארץ, אתה יכול להביא לי לשהות בווילה שלך? |winky| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ