![]() |
ציטוט:
אני קופץ לפיצוציה לקנות ואני בא.. |
תביא גם שוקולד פרה, חסר פה:).
ואמ.. בקשר לזה שביקש קצת מהאוכל, חכה לסוף העולם לטור שלך:) |
ציטוט:
תביא לי רשימה של מה לקנות- דברים שאין להשיג שמה ואני אביא לנו... |
ציטוט:
|
שרדתי, מקוווה שנשרוד גם את הקרינה של הימים הקרובים.
|
לא הבנתם את הקונץ,
הפצצה כבר נפלה, כולנו מתים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
"אוי ואבוי לי, אני חושב אני בגן העדן. אוי בובל'ה, גם את פה?"
:-) |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבל, דווקא אני בדיוק מתחיל את העישון הלילי שלי פה ואני אוהב שיש לי תעסוקה ב"זמן ההנאה". אבל ניתן משפט אחרון, אני מאמין באלוהים אבל לא מאמין שיש עולם הבא. ;) |
חשבתי שרק בתיקדבקה יש המצאות עכשיו אני רואה שגם בתפוז,הבעיה היא שאנשים מאמינים לזה.תהיו אופטימים.אגב פרסים הם קמצנים.. שיהיו לכולנו חיים ארוכים ושקטים!
|
ציטוט:
|
"אגב פרסנים הם קמצנים"
עכשיו אני רגוע. הם בטוח לא ישלחו טיל. |
ציטוט:
אין להם סיבה להתקמצן. |
ציטוט:
|
חזרתי :) ואממ שאולי אני גם יכול לארגן לך מוות פתאומי ;P
|
דברו איתי עוד 13 שנה, עדיין לא הגעתי לגיל ;)
אבל למה פתאומי? אם כבר אתם מארגנים משהו שיהיה הירואי :) אני לא רוצה להימחק מההיסטוריה. |
וואלה חייב להודות , לא כאב לי...
אם לומר ת'אמת? לא הרגשתי כלום אפילו יא אללה:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפחות אני יודע שעם הדבר הזה הצלחתי להפחיד (בואו נכנה את זה למתוח) אנשים מסויימים שחושבים שהם הולכים להתעורר ליום האחרון של החיים שלהם. :) |
יאללה חזרתי לאשכול :) (אחריי שהכנתי עמוד התחברות - http://vhost.co.il:2222 )
ותגידו יש מצב שהפצצת אטום גורמת להתעטשיות אני פשוט לא מפסיק להתעטש...(אאאאאאפפפפפצצצייי) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
תצחקו, אבל מבחינתי זה אכן סוף העולם.
קיבלתי חשבון פלאפון בעל 4 ספרות ונכנסתי למינוס. |
ציטוט:
וואי היום סוף העולם :D |
וואלה אין לי מושג.
אבל זה חשבון מושלב, היה 1182, אמרתי וואלה אולי קיבלתי 82 שקל, פתאום אני הולך לפירוט, אני רואה שקיבלתי 820 שקל, עוד מכשיר שלי קיבל 74. סעמק, איזה דרך להתחיל את הבוקר. |
ציטוט:
|
טוב, אני הולך לחפש מקלט מדיני אצל astricks,
להתראות (: |
נו? לא היה אמור להיות איזה "סוף העולם" היום?
היום ה22.. הכל קשקושים .. מהתחלה.. |
איפה המדינה?!!!
למה המדינה לא מתייחסת לזה ברצינות.! |
אכן מעפנים... :|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא רק שזה סתם שטויות במיץ, כבר קיבלת את התשובה שלך מאיראן. לדעת כל האלה שהגו את השטות הזאת ופחדו ממנה, התשובה של איראן לגבי ההצעה של המעצמות הייתה אמורה להיות התקפה על ישראל, התקפה שכוללת שיגור טילים בעלי ראשי נפץ גרעיניים (מה שלאיראן אין, רק אתמול דווח שהיא עומדת לסיים את המפעיל ליצירת מים כבדים) והיום ראינו שהתשובה שלה הייתה דיפלומטית. |
ציטוט:
הם בעצמם אמרו שהם לא יתקפו אף מדינה סתם ככה.. ותאמין לי שאם זה היה באמת נכון, הצבא לא היה שותק! |
לפי דעת כל המומחים בתחום (אני לא יודע בדיוק איזה תחום ;) ) אם ישראל תספוג התקפה גרעינית בגוש דן לא בטוח שהמדינה תוכל להגיב.
אבל זה תסריט לעוד כמה שנים, שלאיראן תהיה יכולת כזאת. |
ציטוט:
למה אתם חושבים שכולם כמונו? מודיעים בפומבי על כל דבר שאנחנו מכינים? "ישראל ייצרה פצצת אטום!!!!!!#$%#$(%(#$%" לצערי החיזבאללה הראו לי שהם קצת יותר חכמים מאיתנו ויותר סודיים מאיתנו, אנחנו יותר מדי מתגאים בדברים שלנו וביכולת שלנו.. כל הקטע של צבא זה להפתיע את האויב ולנצח אותו. לא להודיע לו מה יש לנו ואז לתת לו להתכונן בפני זה. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ