![]() |
ציטוט:
החומר שתצטרך להשיג במהלך השנה הוא אותו חומר שתצטרך להשיג גם אם לא יהיה תוספת לחופש, אז מה יוצא מזה? עוד שעות לימוד/ למידה בקצב מוגבר (על חשבון תלמידים אשר צריכים את המרווח הזה) ובסופו של דבר, כולם יוצאים מ-פ-ס-י-ד-ים. ציטוט:
שטויות במיץ, כמו שכתבתי בתגובות שלי למעלה, זה רק יגרום לנזק, ובעיות בכללי במהלך חומר הלימוד. |
ציטוט:
ציטוט:
|
כן צודק, אולי נצא מפסידים, ובאמת צודק שזאת תקופה קשה.
אולי לא צריך ממש חופש, אבל שיורידו קצת שעות :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
מצד אחד אני מקנא בכם שאתם בתיכון, מצד שני אני ממש...אבל ממש לא מקנא :-) ציטוט:
|
ציטוט:
ואם אתה יודע, גם לא היית מדבר ככה, אז שתוק. |
ציטוט:
שאלתי מה במצב הביטחוני מנע ממך לנסוע לחו"ל, אז אני לא מגדיר את השאלה הזאת כ"לדבר ככה". ואני די בטוח שאם לא מדובר במצב של מוות (אם כן לא היית מגדיר את זה מצב ביטחוני- מצב ביטחוני זה משהו כללי מדי ומתייחס לכל העם, לא אליך ספציפית) הייתי מדבר ככה (ממתי שאלה הפכה להיות משהו גס?) . אך כמצוות המלך, אשתוק. |
תחזירו לנו תחופשששששששששששששששששששש !!!
אני מצפון אור יהודה ! אני נחשב צפון LOL בעעעע שכחתי עוד שבוע צבא :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם סתם,יהיה בסדר |קורץ| |
ציטוט:
זה עד ל-10.9 אז השביתה שלנו מתוכננת למה לא קראת קודם? |
ציטוט:
כאשר פותחים בשביתה הגוף האחראי על התלמידים (במקרה הזה) חייב לאשר אותה ולא אתם עוברים על החוק. |
ציטוט:
לפני כבערך שנה הייתה שביתה של יום אחד שבה השתתפו אם אני לא טועה כ-100,000 שביתה שאירגן ילד מרעננה וכמו אצלנו היא התחילה בתור עמוד באינטרנט בלי אישור של אף אחד רק ילד אמיץ שמחאה נגד הקיצוצים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הבי"ס שלך לא עשה כלום, אם אני הייתי גורם במשרד החינוך, הייתי פשוט מפטר את ההנהלה. |
ציטוט:
אפשר לחשוב שיום אחד יזיק למישהו.. כאילו שאפחד לא מבריז אבל העניין כאן שזה לאות מחאה לא לאות "לא בא לי ללכת לבציפר היום" או "שיט יש תנ"ך היום יאללה אני אבריז הביתה" וכו'.. וכבר עשו דברים כאלה |
ציטוט:
כאשר מתחילים במחאה צריך שלבסוף היא תשנה משהו, לא להרים את הידיים למעלה ולהגיד דפקנו את המערכת. |
חחחח לכלא ? אני אוותר !
ואני יודע שצבא זה כייף נהנתי בגדנ"ע אבל הבעיה היא שאני פרופיל 97 קרבי ואני חנון עם שלייקס ! וכל זה שאלו את דימה וטמפון ואיגור וכולם לא סתם אני חתיך >< אבל אמממ אני לא רוצה קרבי אלוהים שונא אותי ואני מרגיש את זה ככה שזה לא לטובתי ! ואני מעדיף לעשות משהו שאני אוהב שזה ממרם או משטרה כחולה שזה פצץ לא צבאים כי אני לא נאב ! כחולה ככה שאני יהיה כל יום בבית ! :) אבל תחזיקו לי אצבעות יום שני יש לי קצין מיון הוא יגיד לי לאן אני הולך בטוח בלה בלה בלה ! אני אמור להתגייס ב 11 ל9 והיצורים רק עכשיו אומרים לי ! למרות שנתנו לי מנילה של שדה (קרבי) והכי טוב שהיה שם זה יחידה 901 :) להרוג ערבושים לזה נתתי 2 או 3 לא זוכר לכל השאר נתתי 1 יענו הכי לא רוצה כי ראסמי אני אני אני אני אני אני רוצה מחשבים :( |
ציטוט:
אממ נכון היו קיצוצים וגם בבציפר שלנו רצו לעשות את אותו הדבר אבל אצלנו בגלל השביתה הזאת לא באו מלא ילדים כי כולם תמכו בזה שצריך טיול שנתי (שרצו לבטל לנו) ובסוף בגלל שהרבה ילדים לא באו היה לנו טיול שנתי ולהגיד לך ת'אמת נראלי שזה כן יצליח כי אם הייתי חושבת אחרת לא הייתי עושה את זה בכלל(: |
ציטוט:
בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה...אתם תזדקקו לזה. |
המלחמה הייתה רק שבועיים וחצי מתוך חודשיים.
בשבועיים וחצי של המלחמה אירגן ארקדי גאידמק את ניצנים-מקום לינה אם הרבה דברים שאפשר לעשות שם. הוא אירגן טיולים ובתי מלון בערי המרכז והדרום. אירגנו לכל תושבים הצפון דברים בחינם. אומנם נהרסו השבועיים האלה מן הסתם..אבל לא צריך להעריך להם את החופש. |
ציטוט:
תאמין לי היה עדיף לנו (תושבי הצפון) שיבטלנו לנו את כל הפעילויות ושיהיה משעמם, מאשר שהיה את המלחמה וכל המצב (אזעקות, נפילות) אז תאמין לי, זה לא נורא מה שקרה לך. |
אין מה לעשות.. אם כל הכבוד.. לא צריך להגזים..
לא צריך להאריך את החופש לילדי הצפון . הייתה מלחמה בארץ! מלחמה זאת מלחמה ! אין מה לעשות.. לא צריך לשבש את הלו"ז של מערכת החינוך בגלל ילדים שלא קיבלו מספיק חופש.. תעשה טובה.. יש דברים יותר חשובים לטפל בהם.. נו באמת.. עוד חודש יש שוב חופש - חגים. |
ציטוט:
זה היה 4 שבועות וכמה ימים 34יום בקיצור לא כולם יכלו לנסוע לפעילוית שאירגנו מה לעשות? ותאמין לי כמו שזה שמתחתיך רשם הייתי מעדיפה שכלום מזה לא היה רק שלא תהיה מלחמה קיצר תדייק פעם הבאה ולכל הרוחות אם יאריכו זה יהיה לכל תלמידי הארץ.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בטוח שהמלחמה הזאת היתה מלחמת "מי הגבר", אולמרט ופרץ פתחו במלחמה, לא נסראללה. נסראללה חטף 2 חיילים והתחיל עם הסיפור, אבל בגלל זה צריך להרוס לכל צפון ישראל ולכל דרום לבנון את החיים? אולמרט יכל למנוע את כל זה, אבל במקום זה החליט להראות עד כמה הוא "גבר" לעולם. תזכור גם שכמה ימים אחרי החטיפה אולמרט הכריז על מלחמה, לא מישהו אחר. אתה יכול לא להסכים איתי:), אבל אני כצפוניק שמתעדכן בכל דבר קטן יודע היטב איך הכל התחיל ואיך הכל "הסתיים". ואגב אני לא מצדיק את נסראללה, בשום פנים ואופן, הבן אדם חי בסרט.. |
ציטוט:
יאללה חברה חלאס, מחר נפתחת שנת הלימודים, כולם קיבלו את החופש שלהם, לחלק חודש מהחופש נשרף בגלל המלחמה, ונגמר סיפור. |
ציטוט:
לא מלחמה כדי להרוס דווקא לך את החופש, די להיות אגואיסטים כבר. כולה חופש. במילא ספטמבר ואוקטובר רווי חגים, אז די כבר, יהיה לך חופש .. |
ציטוט:
|
אישית אני חושב שהשביתה הזו היא "פינוק",
אומנם נכון, עברו רגעים לא קלים בכלל על ילדים ונוער בכל הארץ, אבל אני לא ראיתי את ילדי גוש קטיף דורשים הארכה של החופש בקיץ שעבר, זו מדינת ישראל, וזו המציאות שבה אנחנו חיים וצריך לקבל את זה. מלבד זאת, אם באמת יש לכם (פותחי העצומה) רצון לבצע משהו רציני (ולא עצומת אינטרנט שהיא בעצם, חסרת כוח לחלוטין) היא ליצור קשר עם ה"גוף הרשמי" שיכול לעזור לכם בנושא (אם בניסוח הולם של מטרות לשביתה, ואם בביצוע השביתה בפועל) - מועצת התלמידים הארצית (ופרלמנט הנוער המקומי בכל עיר). הייתי קורא לזה "מעט מידי, מאוחר מידי", וגם עם מטרות לא ברורות מידי (למה לא היתה אותה התארגנות של בני הנוער בזמן המלחמה לתמיכה בצפון?) .. |
ציטוט:
2 חיילים נחטפו בדרום לבנון, זו סיבה מספיק טובה להרוס את דרום לבנון...לא להשאיר שם בית אחד. |
LOL
איזה רעיון מגוחך שהועלו ע"י ילדים קטנים. מה שבעצם העצומה מציעה זה שלתושבי הצפון יהיה עוד חודשיים חופש? מה שאומר שלמורים של אזור הצפון לא יהיה פרנסה במשך עוד חודשיים נכון? הגיוני מאוד.... חחחחח ומה בדיוק תלמדו בשנת לימודים מוקצרת שכזאת? חודשיים זה יותר מידי זמן מבחינת חומר הלימוד, בסופו של דבר יצא מצב שאתם תצתרכו להשלים חומרים בפחות זמן למבחני הבגרויות ויצא שתושבי הצפון יהיו בפיגור מאחורי שאר התושבים בלימודים... קצת מחשבה... ציטוט:
|
אתם תשלמו על זה, תפספסו שבוע אז או שתלמדו עד ה21.6, או שתשארו עוד שבוע, או שפשוט תקבלו אקסטרה שעות.
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ