![]() |
בקיצור אני לא יודע מה לעשות \: איך מבררים את זה
|
ציטוט:
|
אוקי
|
[B]לא הייתי מתעסק עם גל אניגמה הוא בחור מבוגר, בעלים של אתר ענק ברשת ויש לו סוללה של עורכי דין, אם באמת וזה נכון והשם רשום וכו' לא הייתי רץ עם זה זה לא נשמע לי חרטא..
|
לא יודע מה אני קשור, אבל יש גם משהו כמוכר\ידוע בציבור לא?
|
ציטוט:
|
מה הם כבר יעשו מה???
יתנו לך פינגים לשרת או מה חחחח מה אתה מפחד לך על זה וזהו תגיד לא ידעתה חחחח WAREZ כל עוד זה לא אצלך בשרת כתוב אתה רק אינדקס לא אחרי לחומר פה וזהו ותגיד לי אם הבנתה נכון פעם היה פורוםCSF הוא מת נפל התפרק מה שזה לא יהיה עכשיו לקחתה את הדומיין ואתה אומר שאתה ממשיך אותו??? אתה יודע זה לא ממש יפה לעשות את זה סתם ככה להגיד אני מחייאה משהו שלא בניתה כמובן אני לא מכיר אז תקן אותי אם אני טועה... שאלה קניתה כבר את הדומיין? אם לא קנה אחר נגמר הסיפור אם לא בא לך להסתבך |
קניתי אותו כבר ומי שואל אותם בכלל מה לעשות
לפני כמה זמן DVIR אחד פה מהפורום בא בהצעת מכירה של הדומיין, כנראה עכשיו הם ראו שאני קניתי אותו בזול אז כואב להם והם מאיימים אבל לך תדע |
שחר, הכי פשוט,
תתקשר לISOC, תנסה לבקש מהם ייעוץ.. לדעתי הוא לא יכול לתבוע אותך על כל שקנית דומיין שהיה פנוי, מבחינתך, הכוונות שלך בנוגע לדומיין זה לפתוח פורום בנושא CS ומעולם לא קנית את הדומיין הזה בגלל אותו פורום קודם. אני בטוח ב100% שלCSF אין TM, וגם אם יש לו עוסק רשום עדיין זכותך לפתוח על הדומיין הזה מה שאתה רוצה. וסמוך עליי שחר, מערכת בתי המשפט בישראל לא באה לדפוק אותך. כל עוד לא נגרם נזק כספי על מה הוא יתבע אותך? מקסימום תגיעו לפשרה בבית משפט שאתה נותן לו את הדומיין, אז הפסדת 260 שקל, ביג דיל... הדומיין היה פנוי - זכותך לקנות אותו, ולעשות איתו כל מה שחפץ לך... הגיון. עכשיו עוד משהו שחר אחי, כל עוד פתחת פורום, ונגיד שאסור לך. הוא עדיין לא יכול לתבוע אותך על נזק כספי, ולתבוע ממך כסף. כי הוא לא הציג מסמכים שCSF הוא עוסק מורשה (נגיד שזה משנה) הוא לא הציג מסמכים שCSF הוא R/TM.. לדעתי מבחינת השופט, כל עוד הוא לא ביקש ממך לסגור את האתר והציג מסמכים רשמיים שיעמדו מאחורי הטענות שלו, אין לו שום קייס לתבוע ממך כסף. |
תקשיב זה שיש לו עסק לא אומר שהוא רשם את זה כפטנט ! !CS זה לא מילה שלו הרשומה כפטנט !
תגיד לו שיתבע אותך ! נראה אותו הוא לא יכול לתבוע אותך גם אם הוא באמת רשם עסק על השם הזה ! הוא חייב שזה יהיה פטנט ! כמו שיש הפיצוציה של שמוליק בעפו יש פצוציה של שמוליק באילת הם יתבעו אחד תשני ? לא כי הם לא רשמו את "הפצוציה של שמוליק" כפטנט ! אם הוא היה רושם את זה כפטנט אז הוא לא שואל אותך הוא פונה לאיגוד מאיפה שקנית תדומיין ואז הוא מראה להם מסמכים שאכן זה פטנט שלו ואז ! רק אז הם יכולים לקחת לך ! מבין ? הם לא יכולים לעשות לך כלום ! למשל נקח את lom.co.il הם רשומים אוקי ? אני יכול עכשיו לפתוח חברה מתחרה בשם lomi.co.il כל עוד הם לא רשומים על זה כפטנט אין מה לדאוג יאיר נשמה פטנט עולה 1077 ש"ח בישראל |
אין סיכוי שיתבעו אותך S:
זה כמו שהיה עם פוקימון ישראל שבסוף הוא לא היה צריך לשלם כסף או משהו (נראה לי) אלא רק העביר את הדומיין לנינטנדו העולמי, אז זה מה שבטח יקרה גם אצלך במקרה הכי הכי גרוע... |
שטויות ..
תפתח ותהנה , אורן - Crazy-Red סתם מזיין לך את השכל. הם לא רשומים ולא נעליים , תהנה עם csF. בהצלחה שחר (: |
האמת היא שחשבתי על זה ופאק הדומיין היה פנוי
אני אעשה מה שבראש שלי |
שחר אלל תתיחס ותאשר אותי :)
|
חשבתם שאולי Creative Sight זה פטנט?
|
אחי רק אם הוא רשם את השם כשם בלעדי שלו כמו לדוגמא crocker אז אבל רק אז הוא יכול לתבוע אותך... וגם לקחת לך את הדומיין.
אבל זה שהוא רשום במס הכנסה ובמע"מ ועוסק מורשה וגם כן חברה בע"מ לא אומר שאתה לא יכול לפתוח עסק עם אותו שם אבל שיהיה לציבור שונה של אנשים. (הוא ביגוד ->> אתה הנעלה) |
אין קשר בין שתי הדברים...
יכול להיות שבאמת יש זכויות יוצרים על השם הזה, אבל הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לקנות אותו ממך... אם הוא יתבע אותך, הדבר הגדול ביותר שיכול לקרות זה שתצטרך להעביר לו את זה. תבדוק אם יש זכויות יוצרים על השם CSF. |
נו זה מה שאני רוצה איך בודקים את זה?
|
Opacity,
בן כמה אתה? :\ |
למה?
|
שחר אין לך מה לבדוק.
הוא לא רשם את זה ולא כלום. הוא לא היה רושם את הפורום שלו כעסק ולא כשם רשום ולא שום דבר. הכל בלוף והוא רוצה את הדומיין ואין לו גרוש לשלם עליו (ניחוש שלי) תמשיך בחיים הרגילים שלך ותדפוק לו איגנור במסנג'ר ואייסיקיו ושיפסיק לבלבל לך במוח. אגב צור קשר בפרטי :-) |
לא קראתי שום תגובה חוץ מזו של אלעד ולכן תגובה זו פונה לפותח האשכול ולאלעד בלבד !
ברגע שיש סימן מסחרי רשום (נניח שהCSF רשום) אתה לא ראשי להשתמש בו מבלי לקבל אישור לכך, כולל לפתוח חנות שרק מכילה את השם הזה, והנה דוגמא מישהו רכש שם מתחם windows.co.il פתח אתר שלא קשור לחלונות ובסוף השם מתחם עבר למיקרוספוט, אז בעצם מה שאמר אלעד קצת לא רציני, כי לפי דבריו אני יכול להשתמש בשם המתחם הזה לכל מטרה שהיא. מידע בנושא http://www.nrg.co.il/online/10/ART/866/080.html מידע עדכני http://www.nrg.co.il/online/10/ART/963/773.html חשוב מאוד להיות רציני בעניין הזה. ברור ב100 אחוז שזה לא רשום בשום מקום והבחור מחרטט אותך ואם אתה רוצה להיפטר ממנו בצורה מתאימה ולתת לו לטעום מהדיסה שבישל אותה שלח אותו אלי. בהצלחה. |
נראה לי שטויות
|
חארטא!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אחי הוא האכיל אותך סרטים...אין שום חוק כזה!
תעשה מה שאתה רוצה עם הדומיין |
ציטוט:
"הוועדה מצאה כי ללוי אין זכות או אינטרס לגיטימי להשתמש בסימן המסחרי הרשום windows בישראל" נו אז בסדר, windows בישראל זה TM, מה העניין? |
העניין של ווינדוס, ממש, אבל ממש, מטומטם.
מיקרוסופט פיתחו מוצר בשם ווינדוס הוציאו עליו TM ועכשיו אף אחד לא יכול להשתמש במילה windows (לצורך עסקים, אני מניח..)? |
ציטוט:
סתם מחרטט לך בשכל.. הוא היה מנהל איזה פורום , לא זוכר את שמו ואז לפני שCSF נפתחו הוא התאחד איתם.. אני מכיר את האורון הזה, רק עושה צרות.. |
אל תקשיב.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ