![]() |
ציטוט:
ייאי גן חיות ^_^ אז אני נמרה :) |
ציטוט:
הבנאדם נתקע בלי שרת משחק.. ובלי כסף. אני רוצה לעזור לו יש בעייה עם זה ? |
ציטוט:
מנהלים אפשר לנעול פתרתי לו את הבעייה. |
וואלה כול אחד משחק אותה גבר פה.,
אביאל אני יספר להם איך אתה בוכה לי בטלפון? אתה יודע מה מחר אני ירים אליך צלצול. סלביק אתה יכול לרוץ לספררר כמה שבא לך אתה יודע מה? מיצדי שתחלק גם פליירים (אני יממן) למי שיש בעיה 0526616160 |
ציטוט:
אחלה תגובה של מנהל חברת אחסון, ושל מנהל הוסטס בפרט :) |
ציטוט:
אתה מוזמן לספר לכולם.. בוכה לך? אחריי הכל? עכשיו היתקשרת אלי.. לא עניתי ואני לא רוצה שום קשר איתך. |
לספר עוד דברים ילד? עוד אתה רוצה? גנב מסריח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתם לא יודעים כמה דברים מגעילים הוא עשה , ולך אין זכות לדבר אתה לקוח שלו בטח שתגיד שלי אסור ככה לדבר |
ציטוט:
וזה לא משנה,לא מדברים ככה,לא בציבור...בבית עם החברים תגיד מה שבא לך....בפורום תדבר כמו שאומרים...אני לא נגדך ולא נגד משה.....אני נייטרלי פה כי אני לא מכיר את הסיפור שלכם,אבל אני אומר שאת השפה המלוכלכת תשאיר בבית....... ומה שציטטת..הוא לא אמר שם שום מילת גנאי...נקודה למחשבה |
אין קשר מילת גנאי ובלי קשר לתגובה שלו למרות שהוא מנהל פורום הוא גרם נזק לכל כך הרבה אנשים שגרמו לאחד שאני מכיר כבר 1300 שקל , נשמע קצת לא אמיתי אבל אין לי סיבה לשקר אני לא מרוויח מזה כלום !
|
ציטוט:
יודע מה זה לא ממש משנה כמה הוא חייב למי. זה יחזור עליו. כל כלב בא עונשו :mad: :mad: :mad: :mad: |
ציטוט:
הוא רוצה לעזור לו , מה זה מה זה קשור לפה , קצת שכל לא יזיק . :confused: ובאמת חבל שאתה סתם מבזבז כסף לשב , |
ציטוט:
אני "משחק אותה" אומר תאמת כל מה שכתבתי פה זה אמת ואל תגיד שלא! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מיזה כולם?
מיי ?? תאמין לי שאתם יכולים לנסות "להרוס" כמה שאתם רוצים סלביק דיברתי עם העורך דין שלי אני רק צריך להשיג תפלאפון שלך. תחשוב שאני צוחק אבל אני לא! אביאל על תדאג אני ישיג אותך כבר . בקיצור תיהיו בריאים ותמישכו לחשוב שאתם "תפילו אותי" |
ציטוט:
|
אח אח משה משה...
שמע יש בישראל דבר שנקרא חופש הביטוי! תתבע אותו על מה? על זה שהוא התבטא? חחח זה יהיה מגוחך! |
אמאלה משה אני מפחד טילים , מה תגיד? נו כן בטח אתה בן 15 מה תעשה לי כבר אתה קטן בישביל להגיש נגדי :) תמשיך לחלום ילד אני לא מפחד ממך :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חופש הביטוי זה שמותר לך לעשות הכל כל עוד אתה לא פוגע במישהו אחר |
אתה חושב שמה שהוא יראה בבית משפט משפטים מהפורום יעזרו לו? וגם שזה לא הוצאת דיבה זה דברי אמת :)
|
אני קטין?
דבר ראשון יש לי שותף שהוא בן 28. דבר שני יש לנו עורך דין מי שרוצה תמספר שלו יכול לבקש אותו מימני בפרטי. דבר שלישי סלביק. אני רק צריך להשיג עוד קצת פרטים ואתה תקבל מכתב. תמשיך ללכלך כמה שאתה רוצה.הכול יחזור אליך! |
ציטוט:
|
ציטוט:
יהיה צריך לשלוח את זה לפספוסים אולי תזכה במכונית ואז תוכל למכור אותך ותרוויח מה שאתה אוהב כסף |
אני לא מפחד תקלוט אין לך סיבה , מצידי תמשיך לנסות לא תצליח בסוף כלום אליי כלום לא יחזור תאמין לי שלמצוא עורך דין יהיה ממש פשוט אבל ממש פשוט במקרה יש לי במשפחה מצד אמא שלי 2 (אחים) :)
|
אביאל אתה שתוק .
אני רוצה ללהגיד מה היה איתך בכלל אני רק מחכה לתפוס אותך בטלפון . בשיחה האחרונה שלנו אמרתה "סלביק אמר לי שליכלתה עלי ,בגלל זה אני אומר דברים ראים. אני מצטער משה באמת". ומי סיכם איתך בכלל על כסף? תראה לי פעם אחת שאמרתי לך שתקבל כסף עזוב אני לא ירד לא לרמה שלך ולא של סלביק. |
לי יש רמה תאמין לי שיש לי אני לא שקרן שאוהב לפגוע באנשים , ואם אתה כבר מדבר על חוקים גם לי יש כמה קלפים בכיס :)
|
ציטוט:
סלביק? עד עכשיו לא הכרתי אותו ביכלל.... ואתה רוצה להגיד לי שלא סיכמנו על כסף? מה דיברנו כל הדרך לחווה? |
אני כבר מת לראות איך אתה מגיש נגדי תביעה :)
|
ציטוט:
לסיכום: אתה שקרן, רמאי, גנב ורודף בצע. שלום ולא להתראות. |
ואי ואי זה הפך לאימות חזיתי!
חחח... חבל חבלה ישי רמות כאלו ירודות... מקווה שהכל יסתדר..:) |
תגידו לי יחתיכת טמבלים
לא נמאס לכם לזיין את השכל? נמאסתם עליי כבר, אם למישהו יש בעיות אם משה שיפתור אותם במקום אחר ולא פה. |
שמע שמע s.o.s אין לי מושג מה יש לך נגד דיגיטק או נגד משה אבל אתה רק מנסה לעקוץ אותם.
תתחיל להפסיק עם זה בתגובות שלך אתה רק נראה בנאדם לא טוב רע שרוצה להרוס את דיגיטק ואני יודע שהבעיה שלך היא רק כלפי משה. אבל באמת תפסיק כי דיגיטק חברה מ-ע-ו-ל-ה ואבי תמיד עוזר. ולקוח כזה שרץ לפה אבי צודק שהוא אומר שהוא לא רוצה אותו כלקוח ואם אין לו איך לקבל ת'כסף חזרה אז על מה הוא מתלונן?? אבי אמר לו שהוא יקבל את השרת.אז שימתין קצת. לי לקח שלושה ימים עד שקיבלתי ת'סרבר שלי מדיגיטק. |
עמרי...יש דבר שנקרא הוצאת דיבה
הוא הוציא דיבה בזה שאמר שמשה גנב. |
תאמין לי שיש לי סיבה טובה ואפילו מצוינת אני לא סתם מגיב תקרא עוד כמה אשכולות שהיו ותראה מה הוא עשה לאנשים !!!!
|
מנהלים עשו טובה תנעלו את האשכול.
|
כן באמת תנעלו
יש מזל שזה לא המפגש כי אם משה היה בא למפגש נראה לי היה מקבל מכות חחח... |
אוו עמריי באמת שמעתי עלייך שאתה דוקרר=\
וסלביק תאמין לי קראתי הרבה אשכולות לא הגבתי. פשוט עכשיו זה כבר התחיל גם להציק לי שאתם מנסים להכפיש את השם של משה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ