![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רוצה לעזור לך קצת :) |
[ניר לא ניתקתי לך], הפלאפון שלי נכבה \= באמת.. \==
אמ...שמע אתה לא מתעסק עם שרתים פרוצים נכון אמרת שאתה מעביר למושה משו כזה? יופי? לא אכפת....לא השרת שלי לא עבד חודש. בלי הגזמה! |
ציטוט:
ושוב, ניר אם לא היה לך זמן - תשכיר טכנאי...תשלם את ה400 ש"ח הללו...אין מה לעשות, הכל רק כדי שהלקוח יהיה מרוצה! ...ניר, אצלי ירדת למטה במדרגות.אבל, יש לך הזדמנות שניה להוכיח שאנחנו טועים, תקח את עצמך בידיים בן אדם!. המשך ערב נעים. |
זה לא הקטע של הטכנאי והכל, מי שאני עובד איתו לא רציני וזה מגיע לזה שגם אני לא רציני.
אתה צודק אני צריך לעשות משהוא בקשר לזה. וכבר מחר הכל יהיה אחרת. |
שבוע לשרת ש-ל-ך יש בעיה!!!
השרת שלי לא עבד בערך שבועים!!! התקשרתי לכל התומכים שלך!! לאף אחד אין גישות!! רק לך!! ואתה סיננת אותי כאילו אני החברה שלך לשעבר. מה אתה חושב לעצמך? באמת?! שאני עוד סתם לקוח, שאני יעביר את החודש והכול יגמר? תכניס לך את זה לראש... לא! ואם היה לי שרת מקורי היתי הולך עם זה לאד הרצי ומתלונן. הלווי שהד ארצי יתמכו בפרוץ. כי אם כן, אני מתערב איתך שאני יראה אותך בבית משפט! וינופף לך לשלום. לאנשים כמוך קוראים פושעי מקלדת ואתה אחד מהם. אחד שעושה פשעים מאחורי המחשב. הרבה יותר קל, אה? מאחורי קופסא, טלפון.... |
ציטוט:
בקיצור אני אתקשר אליך תפעיל תפאלפון. |
אין לי כוח לזיבולי שחל ש'ך.
עלק ממחר הכל יהיה אחרת.. מה אתה חושב פה זה "בת הים הקטנה" אתה מקים חברה תעשה את זה עד הסוף רציני |
ציטוט:
לפחות קצת הגינות תהיה כאן. |
נורא לשמוע...
ציפיתי מהחברה הזו ליותר ! |
ציטוט:
ניר אתה מודה שהסרבר היה בדאון של שבוע ויתוקן היום/מחר אבל השאלה היא האם ינתן פיצוי כל שהו ללקוחות אני מציע ללקוחות לבקש את זמן הדאון*2 פיצוי הוגן לעוגמת הנפש ולדאון אם כל הבעיות שעורוו פה במקומך הייתי יוצא במצבעים של חודש אחד חינם בכלל בהצלחה לך! |
קשה לי להאמין על ניר..! בנאדם זהב כמו שאני מכיר אותו.. עוזר תומך והכול..
הוא מנהל כמה חברות בגלל זה קשה להתמודד אם זה ויש מנהלים אחרים שמנהלים את דיו סרב |
ממחר חברת דיו-סרב משנה את המנהלים שלה ואת העיצוב
כולל דומיין חדש לעסק ומחזירה לכל אחד אשר היה איתו בעיה מחזירה לו פיצוי שיהיה לכם יום טוב וגמר חתימה טובה |
הסרבר סודר, כל השרתי משחק עובדים .
מנור וכל שאר הלקוחות קיבלו פיצוי . הם עכשיו לקוחות של דיו-סרב. מחר דיו-סרב תעלה עם כמה דברים חדשים וזה הכל . |
בהצלחה צאו לדרך חדשה!! חתימה טובה לכולם
|
ואוא הורגים אותי אנשים פראיירים..
הייתי בא אליו דרך המסך מעצבים איך יכלת לחכות חודש וחצי יאללהההה.. צריכים להרוג אנשים כאלה :] |
ציטוט:
גם ההודעה שלך וגם שלי היא ספאם... אבל אם כבר מספים אז לפחות תנסה להבין שלא כל דבר הורגים בגללו וגם אם הרגת אותו... קיבלת פיצוי?? קצת לחשוב לפניי שמדברים (במקרה הזה חושבים) אפשר תמיד להסתדר במקרה הכי גרוע זה החזר כספי / בית משפט לתביעות קטנות לא יותר מזה כל אחד גיבור חייל הורג אנשים... |
ציטוט:
כן ומאיפה המצאתה את זה שהם חיכו שבוע? ולמה זה נותן להם להיות פראיירים? ואני לא אחד מהאנשים שצריכים להרוג... |
חבל שבמקום התנצלות פשוטה,
הודאה בטעות ופיצוי הולם, האשכול היה צריך להגרר לכל זה. |
שלום לכם אני עידן הבעלים החדשים של דיו סרב.
החל משבוע הבא. יתבצעו שינויים משמעותיים בעסק. זה מה שאני אומר שיהיה שירות אחר והכל. פה זה הסתיים. עידן. |
ציטוט:
|
יש לך אחלה אתגר להרים את העסק הזה
לאחרונה היו פה מלא ביקורות רעות אפשר ליצור מהם אוסף לא קטן |
תומר ובניה במקום לעודד אותו אתם תהרגו אותו ?
בחייייית חברה ! מקווה שיהיה טוב לא יודע תסיפור כן קראתי תאשכול אממממ ניר לקוח שלי (לא של שרתים של משהו אחר) ואמממ לא יצא לי לראות אותו כמו שאמרת (פותח הדיון) אני רק יודע שהוא לא סובלני חחח כשהוא לחוץ |
ציטוט:
אז זה אומר שצריך לבוא איתך, רק ראש בראש אה? עידן תעשה טובה ואנה צור איתי קשר בהקדם! 245716638 245716638 245716638 245716638 דיי דחוף...אז מהר מהר מהר. |
ציטוט:
אני לא אתפלא אם דיברת ככה עם ניר ואמרת לו ככה מהר ודברים כאלה כמו איזה "נאצי" מה זה אז מהר מהר מהר ? הרסת את כל הדיון שעשית ! יענו מבחינתי כל הביקוןרת שלך לא שווה בכלל ! ועוד דבר השרת שלך זה לפרוץ ? כי אם אינני טועה אסור לתת ביקורת או לדבר על זה .. |
ציטוט:
אני עושה ביקורת עם השירות שלהם. ואת מה שהם נותנים. 2. אמרתי לו שאני חייב לדבר איתו דחוף. ובאמת בא אליי ככה. אתה לא חייב לדחוף את האף שלך לכל מקום ולתת ביקורת על כל תגובה.. ולא הבנתי מה דחפת "נאצי". אתה נאצי מה אני נאצי...עלק כמו איזה נאצי. שכול מילים. עלק ערסת את כל האשכול. בדוגרי אם לא היתי פותח פה את האשכול לא היה לי עכשיו שרת! אני רציתי לדבר איתו על משהו שבכלל לא קשור לדיון. |
אם הביקורת היתה נכתבת ואם לא השרתים היו חוזרים אתמול ב11.
|
האשכול נסגר, העסק התברר כעסק שמוכר שרתי משחק לא חוקיים ועל-כן אין לתת עליו ביקורת, אני אנסה לפנות לבני שייפתור את הבעיה הזאת.
מועדים לשמחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ