![]() |
אם היה "טריק" כמו שאתה אומר הוא לא היה מוצא מחצבי נפט וגם ברזל אם אני לא טועה
תקשיב לא יודע מה איתך אבל לא נראה לי שיש טריק למציאת נפט ומחצבים הוא לא קיבל מיליארדים מפרסומות, זה פשוט כסף מהצד |
ציטוט:
|
אז אם הוא שואל אנשים מקצועיים כביכול, למה הם לא חוצבים שם, ואז הם יוכלו להיות עשירים??
|
אני לא אמרתי שהו שואל אנשים מקצועיים.........הוא אמר בתוכנית הרשונה שהציגו אותו.....שעשו תוכנית מי זה אורי גלר
וחוץ מזה הוא סתם סנוב מעצבן שדורש כפה |
ציטוט:
1. אף פעם לא הוכח שהוא מצא אוצרות טבע בין אם בכוחות טבעיים ובין אם בכוחות המיוחדים שלו. 2. הוא לא מוכן לספר איפה הוא עבד, אף אחד לא אומר שהוא עבד אצלו. יש טריק למציאת נפט: לומדים שנים רבות, חוקרים, מחפשים, קודחים ולפעמים מוצאים. ציטוט:
|
הוא דיגמן..כן..
בתחילת דרכו. |
חח תחשבו עליו עכשיו מדגמן חחחח
אני אחד עם ראש פתוח בנושא הזה באלוהים - אני לא מאין - כי לא ראיתי משהו שקשור לנושא אורי גלר - לא מאמין - הוא לא עשה שום דבר שממ הייתי יכול להגיד WOW!! אבל כריס אנג'ל - לא יודע אם להאמין או לא, יש לו דברים שאתה מת מרוב WOW, אבל יש גם דברים שיכולים להיות ערוכים (שוב, כמו כל הטלוויזיה היום) |
בקשר לתוכנית בשבוע שעבר עם הדג זה דפוק...
כי תקשיב טיס נמצא מעל לים סוף הוא יחשוב על מצלמה? יחשוב על גמל? על מה הוא יכול לחשוב הרי על דגים |
ציטוט:
מאיפה אורי גלר אמור לדעת שהוא חושב על דג ולא על ים? למרות שאני כמעט בטוח שהכל היה מתוכנן |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ