![]() |
החיפושים של המשטרה די עלובים, אצלי בחולון לפחות.
אני יושב בתחנת אוטובוס, כל כמה דקות עוברת ניידת...השוטרים בקושי מסתכלים.. אבל לא משנה. לדעתי צריך לארגן מסיבה לנערות צעירות בלבד.... ואז לחכות... לקחת כמה שוטרים נמוכים, להפוך אותם לכוסיות ולהסוות במסיבה...ואז לחכות..... חוצמזה, עוד משהו שאני חושב, לכו תדעו מה באמת שירותי הבטחון עושים? אני למדתי שהמדינה אומרת (בכלי התקשורת והכל) מה שהיא רוצה שהציבור ידע, מה שהיא רוצה שכולם ידעו מאינטרסים שלה. אני בטוח שיתפסו אותו....עד אז...החברה, האחות והאמא לא יוצאות בלי ליווי. |
ציטוט:
|
ספורמן? [sperm man?? (והמבין יבין)]
אני מאמין שכן |Lol| |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אתם באמת חושבים שהוא הולך ברחוב? או אפילו בתוך מכונית עכשיו?
הבן אדם יושב לו בבית או מרתף של אחד החברים שלו, הוא לא אידיוט מספיק בשביל להסתכן בתזוזה. כל מה שעושים ה2000 איש והמסוקים ובלה בלה בלה זה לתקשורת בלבד שיראו שעושים משהו. פשוט מעניין איך ממסוק אפשר לראות פנים של בן אדם... הוא לא יוצא החוצה עם שלט על הגב, "הנה אני !". כל המאמצים לתפוס אותו (האמיתיים) הם בתיכנונים וצמצום מקומות שהוא יכול להמצא בהם. לשלוח שוטרים בניידות וחליפות משטרה זה מטומטם ומיועד לאנשים שחושבים שזה משנה משהו, ולא רק זה אלא זה גם מאט את ההתקדמות של החקירה, כל עוד המשטרה תמשיך עם ההצגה שלה הוא ישאר בתוך המקום מסתור שלו, ברגע שהשטח "יתקרר" הוא ינסה לעבור למקום אחר ואז צריך לנסות לתפוס אותו, אחרת אין טעם לחפש. אלו שמנסים לתפוס אותו עובדים באזרחי. המוח דבר מעניין, הוא יכול לגרום לנו לראות דברים שהם לא שם, "לראות צל הרים כהרים". לפתע אנשים רואים בן אדם וחושבים שהוא פושע או אנס או רוצח, בלי קשר אם הוא דומה לו או לא. יבגני |
ציטוט:
אם זה מספק מישהו העניין של "במוקדם או במאוחר" זה כבר מראה שאנו חיים במדינה מסריחה. השאלה אם מוקדם (לפני שיתקוף מישהו = רצח/אלימות/אונס) או מאוחר (לאחר רצח/אלימות/אונס). ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
המסוק לא מזהה למסוק יש ציוד טרמי שמזהה במקומות ללא אנשים כמו שדות, שטחים פתוחים ועוד.. ומדווח לכוחות בשטח לאן ללכת |
ציטוט:
חחחח..וזה באמת הצליח יפה. :) מי שכתב מעליי צודק, החיפושים האמיתיים זה להיכנס למקומות שהוא נהג להסתובב בהם בתור הסוואה.. ועוד כמה דברים שאף אחד מאיתנו לא יודע.. |
ציטוט:
הם יכולים לקלוט חום ותנועה, נו וו... זה לא יעזור להם בגרוש, הם הרימו את המסוקים בת"א!!! ת"א זה איזור מאוכלס, וגם אם מה שאתה מדבר, במקרים מסוימים המשטרה יכולה להשיג גישה ללוינים ולדעת מהר יותר איפה יש אנשים ואיפה אין. אני לא אומר שמסוקים הם חסרי שימוש, אם המשטרה היו יותר חכמים הם היו מעלים את המסוקים בשניה שהם היו יודעים שהוא ברח ולא חצי יום אחרי, בצורה הזאת הם היו יכולים פחות או יותר לעקוב אחריו. יבגני |
בעניין המסוק- הוא יעיל כאשר יש מרדף, אם הבנאדם הולך כמו כל אחד זה לא עוזר.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא מזמן כבר שינה מראה עכשיו נראה כמו אשכנזי כזה LOL
מה שאומרים שהוא ברח לנהריה זה נכון או סתם שטיות ? |
ציטוט:
|
[QUOTE=eLad;380755]כל אחד מינימום מפכ"ל המשטרה.. היית פעם במסוק? מכיר מקרוב שוטרים שמתעסקים בזה? איך אתה יודע שהם חסרי שימוש? מה שרואים מכאן לא רואים משם.. (ולא, אני המפכל אבל הייתי במסוק)
QUOTE] אוקיי, היית במסוק משטרתי, אז תן לי שימוש אחד במסוק במקרה הזה... תביא אחד שלא חשבנו. ודבר קטן שאולי אתה לא מתייחס, שוטרים מתיחסים לעבודה שלהם כהעברת שעות עבודה, פשוט להעביר זמן,דוגמא לזה זה אבא שלי, שעובד כמהנדס. יום אחד הבוס שלו אמר לו ללכת לבית כלא שבו במקרה יושב יגאל אמיר, הוא נכנס בשער במכונית פרטית, הוא אמר ל - 2 השוטרים שעמדו שם שהוא מהנדס שבא לבדוק משהו, ובלי תעודת זהות ובלי שום ניירת הוא נכנס. וגם יצא באותה הדרך בלי שאלות. אבא שלי יכל להעביר פצצה במכונית שלו! הדבר היחיד היכול להועיל זה במקרה של מרדף וכמו שאמרת הוא לא יסכן את המצב שלו בתזוזה. וגם אם כן הוא ישנה את המראה שלו בצורה כזאת שלא תזהה אותו גם במבט קרוב. יבגני |
חחח...אם הוא נימצא בארץ(אבל לא נירא לי,הוא בחו''ל כבר..)
הוא אומר לחברים שלו לשגע את המשטרה..הינה הינה הוא באזור בתל אביב!ראיתי אותו!..והוא נימצא בחיפה או קסריה..יש מצב לזה.חחח תחשבו על זה.. |
אין מצב שהוא יצא מהארץ..
אולי דרך הים. אבל ממש לא נראה לי. |
ציטוט:
ודרך אגב, ממש לא עוזר להיות במסוק כדי לקבוע עובדות (בתור אחד שהיה). אחת העובדות היחידות שניתן לקבוע היא שסביר להניח שאף אחד מאיתנו לא מומחה באיתור אסירים נמלטים וכל מה שאנו אומרים פה אלו הן הנחות- כך שאף אחד לא יכול לשלול באופן מוחלט את הדעה שלי, שלך או של אף אחד אחר. סה"כ פורום, מביעים דעה. |
ציטוט:
אני פשוט אחד שאוהב למצוא תרחישים לכל מצב, בגלל זה אני נראה לפעמים תוקפני ... ;P יבגני |
קודם כל מי שקישר את הימ"מ אין לזה שום קשר.
ימ"מ זאת יחידה כמו ה S.W.A.T האמריקאי, זאת יחידה שבמקרה וחטפו מישהו, או תפסו בני ערובה לזה הימ"מ מוכשרים, לפריצה ולניטרול מחבלים. לא לרדיפה אחרי אנס שברח מהכלא. זאת העבודה של השוטרים הרגילים והיס"מ. מה שבטוח יקרה זה שהוא ימות מחילופי אש / יריות מצד המשטרה. הוא לא יחזור בחיים לכלא, כי אם היה לו 35 שנה עכשיו יהיה לו 65 שנה. אין לו מה להפסיד, ועדיף לו למות מאשר להיכנס לכלא. אלה אם כן אותו אחד שעזור לו לברוח ( אם עזרו לו ) באמת יוציא אותו איכשהו מהארץ למרות שקשה לי להאמין. |
בהזדמנות זו אני רוצה להקדיש לו את השיר "בני בני ילד רע" חחח ;P
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ