הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   תחרות קידום חדשה! [דעתכם] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=36730)

yNaxon 24-12-06 22:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TaiKaish (פרסם 394286)
ברור לי שתחרות קידום אתרים לא תעזור לי ללמוד לקדם.
אני לומד לקדם, והתחרות יכולה לעזור לי לבטא את מה שאני לומד.
בכל מקרה, אני מסכים איתך, אם יהיו רק כאלה שרוצים ללמוד לא יצא מזה כלום,
מי יודע? אולי יהיה אפשר לקרוא לזה תחרות אינדוקס.

לא צריך להגיד יותר מזה :)

vaN 24-12-06 22:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty (פרסם 394275)
תחרות קידום אתרים קטנה בפורום לא תיתן לכם את הידע והנסיון שאתם צריכים.

טל עם כל הכבוד, לא תמיד צריך להתחיל מפרויקטים ענקיים כמו זה שהצגת שנותנים לך מתנות בשווי של אלפי דולרים.
מתחילים מקטן ולאט, לאט צוברים ניסיון. זה לא יעזור לך אם אתה תלך ישר לתחרויות קידום ענקיות עם אנשים מקצוענים שיודעים על כל פסיק בזה.

קיצר, עדיף להתחיל מקטן, תחרויות כמו בפורום הוסטס ולאט לאט להתקדם לפרויקטים יותר גדולים.

TalGarty 24-12-06 22:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי T3cHn0 (פרסם 394289)
טל עם כל הכבוד, לא תמיד צריך להתחיל מפרויקטים ענקיים כמו זה שהצגת שנותנים לך מתנות בשווי של אלפי דולרים.
מתחילים מקטן ולאט, לאט צוברים ניסיון. זה לא יעזור לך אם אתה תלך ישר לתחרויות קידום ענקיות עם אנשים מקצוענים שיודעים על כל פסיק בזה.

קיצר, עדיף להתחיל מקטן, תחרויות כמו בפורום הוסטס ולאט לאט להתקדם לפרויקטים יותר גדולים.

עריכה: עזבו, לשכנע אותכם זה מיותר אפילו לנסות.
את החלק העיקרי של ההודעה מחקתי.

לתאי, מה שאני מנסה להגיד, הוא שלא בצורה כזאת מבטאים את את היכולת.
זה כמו שבחור צרוד(שלא שומעים אותו אפילו), ינסה להוכיח לך שהוא יכול לצעוק.

satan 24-12-06 22:50

טל - לדעתי תחרות אתרים יכולה להוסיף עוד עיניין לפורום. אנחנו לא צריכים להיות מקדמי אתרים מומחים או בכלל מקדמי אתרים בשביל לנסות, להתחרות וללמוד מהחוויה.

בכל מקרה, לדעתי כדאי לנו לעשות עוד תחרות אתרים ואם המנהלים ירצו אני מאמין שאוכל לארגן ספונס עם פרס צנוע(דומין ישראלי + אחסון..).

זה שהפרס לא עומד על סך מאות דולרים או אלפי דולרים לא אומר שאנשים לא ישתתפו בו, חלק גדול מתחרות קידום אתרים זה ללמוד ולבחון את היכולות שלך אל מול אחרים.

TalGarty 24-12-06 22:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 394299)
טל - לדעתי תחרות אתרים יכולה להוסיף עוד עיניין לפורום. אנחנו לא צריכים להיות מקדמי אתרים מומחים או בכלל מקדמי אתרים בשביל לנסות, להתחרות וללמוד מהחוויה.

בכל מקרה, לדעתי כדאי לנו לעשות עוד תחרות אתרים ואם המנהלים ירצו אני מאמין שאוכל לארגן ספונס עם פרס צנוע(דומין ישראלי + אחסון..).

זה שהפרס לא עומד על סך מאות דולרים או אלפי דולרים לא אומר שאנשים לא ישתתפו בו, חלק גדול מתחרות קידום אתרים זה ללמוד ולבחון את היכולות שלך אל מול אחרים.

הפרס היה סתם דוגמא, אני לא מדבר על הפרס. יש פה הרבה משתמשים שיסכימו לנסות לקדם גם בחינם.
אבל לא ככה לומדים, לא בצורה כזאת.

אני שוב מציע - תשאלו שאלות פה בפורום, תשתמשו במנוע החיפוש של הפורום כדי למנוע שאלות חוזרות.
לאט לאט אתם תראו שהידע שיש למשתמשים - הוא ענק.

אני ממש לא נגד מתחרים בתחום - להפך, כמה שיותר - יותר טוב.
אני פשוט אומר שאם נכנסים לתחום, נכנסים בצורה טובה ונכונה.
עם ידע טוב ולא סתם נסיון בתחרות קידום אתרים קטנה.

A.M.F 25-12-06 14:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty (פרסם 394254)
כי אני כבר מכיר חלק מהשוק הזה, והתחרות ההיא הרסה אותו מספיק, לא צריך לדפוק אותו לגמרי.

מה הקשר? 8-*

eliav12 25-12-06 16:18

תאי,
אני מצדיק אותך,
הכוונה שלי זה לגרום לעוד אנשים להכנס לתחום הקידום ללמוד ולדעת =\

איך שכתבתי ישר תקפו אותי,
שיעשו מה שהם רוצים.

ofir12 25-12-06 16:40

אליאב, אם משעמם לך, צא לשחק בחוץ, אין טעם בתחרות יקדום פה עם פרס של חודש הוסטינג מי שבאמת יודע לקדם לא צריך פרסים כאלה.

הכומר 25-12-06 18:29

לאלו שאמרו שהתחרויות הגדולות לא משקפות ולא מלמדות וצריך כאלו תחרויות אני חולק עליכם ,
הדרך שבה תלמדו הכי טוב היא דרך המתחרים שלכם, תראו בתחרויות אתרים מה האתרים הללו עשו,
עם מי החליפו אתרים עם איזה קוד מקור האם CSS משפיע, האם צבעים משפיעים מה משפיע מה לא משפיע,
כי בתחרויות קטנות כאלו כולם מתחילים ככה שללמוד אפילו מהמקום ראשון בתחרות כזאת זאת גם בעיה כי גם
הוא טועה[כמו כולנו], תרשמו למשל מילה שנחשבת תחרותית ותבדקו למה דווקא האתר X במקום הראשון מי שלח לו קישורים האם הוא השתמש בטכניקות מסוימות נסו לגלות כמה שיותר וככה תלמדו, אני זוכר שאני וטל השתתפנו בתחרות אתרים אחת הגדולות ולא הצלחנו אבל למדנו הרבה דברים שהעלו אותנו ב30-40 מקומות בגלל שינוי של דבר קטן אחד!
-בן.

cobano 25-12-06 20:19

ועכשיו תגובתי...

קודם כל, לא צריך מריבות ולא צריך שטויות כאן. לכל אחד יש את הבמה לטעון מה שבדעתו על הנושא.
אני אדבר בכלליות ואז בטון אישי:
בוא נסכם בכך שהתחרות הקודמת הייתה מיותרת לחלוטין, טוב לא יצא ממנה. היו נראה לי 20 משתתפים ואני מאמין שאף אחד לא למד משהו חדש ואף אחד לא "הצליח" ממש. הפרסים והתמורה עבור 6 חודשים (זה היה 6 חודשים לא?) היו זוועה ולא מתאימים למעמד ובכלל לקטגוריה "תחרות".

כעת אתם מעוניינים בתחרות חדשה, אבל תשאלו את עצמכם "במה זה יעזור לי?" האם כדי לכם לנסות ולהתחרות בשחיינים מקצועים או שחיינים בחוג בקאנטרי? היכן תלמדו יותר כאשר אתם מנסים להבין שחיינים בחוג בקאנטרי או שאתם מנסים להבין שחיינים מקצועיים?

במידה ותהיה התעניינות, וההתעניינות תיווצר אך ורק תוך תמורה הולמת בלבד אז אין בעיה לעשות מה שאתם מבקשים. במידה ומדובר כמו שאני רואה לפי ההודעות פה שמדובר במשהו קטן ואין ממש עניין ותועלת, כדאי כמו שציינו פה פשוט ללמוד ולשאול ולהתנסות בעיקר.

השמעתי את דעתי.

talyigal 25-12-06 22:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty (פרסם 393867)
לעשות עוד תחרות, זאת תיהיה פשוט טעות.

אגב אליאב, איך אתה קורא לתחרות קידום קטנה של פורום, עם פחות מ50 משתתפים(הרבה פחות), תחרות קידום ארצית? :S

וזה בנוסף לעובדה המצערת שרובם לא עוסקים בסאו בצורה רצינית.
מעבר לכך אלו שכן (חלק קטן מהפורום) לא תרחו להשתתף, אני גם מבין אותם.
עם cobano אני מסכים, אבל להגיד לך שאני חושב שאפשר ליצר פה משהו ראוי לפני שהקהילה של קידום האתרים תגדל ויהיו פה הרבה "שחיינים מקצועים"- אז לא אני לא חושב שאפשר להרים משהו הרבה יותר ראוי משנה שעברה- לכן אני לא בעד, עד שלא יהיה שינוי אמיתי וגדול.

satan 26-12-06 08:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי cobano (פרסם 394672)
ועכשיו תגובתי...

קודם כל, לא צריך מריבות ולא צריך שטויות כאן. לכל אחד יש את הבמה לטעון מה שבדעתו על הנושא.
אני אדבר בכלליות ואז בטון אישי:
בוא נסכם בכך שהתחרות הקודמת הייתה מיותרת לחלוטין, טוב לא יצא ממנה. היו נראה לי 20 משתתפים ואני מאמין שאף אחד לא למד משהו חדש ואף אחד לא "הצליח" ממש. הפרסים והתמורה עבור 6 חודשים (זה היה 6 חודשים לא?) היו זוועה ולא מתאימים למעמד ובכלל לקטגוריה "תחרות".

כעת אתם מעוניינים בתחרות חדשה, אבל תשאלו את עצמכם "במה זה יעזור לי?" האם כדי לכם לנסות ולהתחרות בשחיינים מקצועים או שחיינים בחוג בקאנטרי? היכן תלמדו יותר כאשר אתם מנסים להבין שחיינים בחוג בקאנטרי או שאתם מנסים להבין שחיינים מקצועיים?

במידה ותהיה התעניינות, וההתעניינות תיווצר אך ורק תוך תמורה הולמת בלבד אז אין בעיה לעשות מה שאתם מבקשים. במידה ומדובר כמו שאני רואה לפי ההודעות פה שמדובר במשהו קטן ואין ממש עניין ותועלת, כדאי כמו שציינו פה פשוט ללמוד ולשאול ולהתנסות בעיקר.

השמעתי את דעתי.

כמו שאמרתי קודם, לא בעיה למצא ספונס שיממן אחסון ודומיין ישראלי, זה לא אלפי שקלים אבל הרבה פה לא עובדים עבור כסף עם לקוחות (כמוני) .

בנוסף התחרות HOSTSCOIL הייתה לא רעה בכלל, למעלה מ-50 אלף תוצאות עדיין למרות שהתחרות התקיימה מלפני זמן רב מאוד.

העניין הוא שהתחרות יוצרת לך מאות אתרים שאתה יכול לעשות איתם החלפת קישורים ובעצם לא רק לקדם את אתר ה-SEO שלך אלא גם להעזר בו לקדם אתרים אחרים שלך.

מה יותר טוב לעשות החלפת קישורים עם מישהו שמקדם את האתר שלו? (מאשר עם כאלו שלא מבינים בכלל - אומנם פה אין שחייני אולימפידה אבל תמיד אפשר לקיים תחרות).

אתם מצפים ממשתמשי הוסטס ללכת וללמוד סינית בשיעור למתקדמים, לדעתי קודם צריך ללמוד בשיעור למתחילים. :-/

תחרות ללא ספק יכולה לשפר את התעניינות המשתמשים בנושא וגם תגרום לחלקם לנסות להשתפר ולהיות יותר טובים.

עריכה: תראו הדיון הכי פעיל בפורום קידום אתרים זה דיון על נושא תחרו קידום אתרים... כדאי לעשות סקר רישמי ולראות מה העיניינים.

TalGarty 26-12-06 11:20

גם בתחרות הקודמת, כל משתמש שני בפורום אמר שהוא ישמח להשתתף בתחרות, אבל מה באמת היה בסוף? פחות מ50 שמתתפים, הרבה פחות.
אם באמת כולם היו עושים מה שהם אומרים, היו צריכים להיות לפחות 100 משתתפים אם לא הרבה יותר.
אני אישית השקעתי הרבה מאוד זמן על התחרות הזאת, שלא נדבר על ניר שהשקיע הרבה בעיצוב, אלון שהוציא הרבה כסף על זה, וכל האחרים שגם תרמו.
מכל זה לא יצא כלום, חוץ מכמה משתמשים שחושבים שהם מקדמי אתרים מקצועיים.

עכשיו אתם מדברים על השקעה של מאות שקלים, של הרבה יותר זמן, ושוב יש סיכוי שיהיו 20 משתתפים!
אז לקחת את הסיכון הזה? לבזבז כל כך הרבה זמן וכסף ובסוף לא יצא מזה כלום? אני לא חושב שזה שווה את זה.

yNaxon 26-12-06 14:22

רגע,הטענה של אליאב ושל אחרים היא שהתחרות בשבילם מסמלת למידה והתנסות בקידום? אז למה צריך פרסים? הרי זה בשביל שתלמדו.

satan 26-12-06 14:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YsTyle (פרסם 394943)
רגע,הטענה של אליאב ושל אחרים היא שהתחרות בשבילם מסמלת למידה והתנסות בקידום? אז למה צריך פרסים? הרי זה בשביל שתלמדו.

כנ"ל. לדעתי לא חשוב שפרסים זה כל העיקר עבור הגולשים זה סתם נותן מטיבציה ללמוד, אני לא נראה לי שהייתי עושה משהו אם הייתי זוכה בפרס ההוא... אם זה היה משהו שימושי ולטווח הארוך זה היה נחמד (דומיין), יש דברים זולים יותר משרת אבל מועדפים יותר.

taikaish 26-12-06 14:47

אני כבר הרבה זמן אומר שלא צריך פרסים.

ofir12 26-12-06 15:22

אין טעם בתחרות בלי פרסים.

null 26-12-06 19:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12 (פרסם 394998)
אין טעם בתחרות בלי פרסים.

תלוי, מרבית המשתמשים המתעניינים הם "מקדמים" מתחילים והם אומרים שבשבילם תחרות היא בעיקר בשביל הלמידה, והפרס הוא הצ'ופר.
מקדמים מקצועיים כבר לא צריכים ללמוד בגלל זה הם רוצים לדעת שבסוף מחכה איזה פרס נחמד שהיה שווה את כל העבודה.
לכן זה המאזניים נוטים לפה ולפה...

השאלה היא מה אנחנו רוצים לעשות, תחרות בשביל ללמוד עוד על הנושא?
או תחרות עם אנשים מקצועיים בשביל לנצח בפרסים?

תחרות עם אנשים מקצועיים תיהיה מאוד קשה, כמו-כן יהיה גם קשה 'לפתות' אותם להשתתף.
מכאן אפשר להסיק שתיהיה תחרות למידה ל"מקדמים" מתחילים...

כמו-כן צריך לחשוב על העניין ועל אירגונו...
גורמים יודעי דבר צריכים לשבת ולדון על העניין...

eliav12 26-12-06 19:40

ofir12, תשב בצד.

בקשר לתחרות,
אני מעדיף שתעלו דיון נורמלי (סקר)
מי רוצה ומי לא, וזה מה שיכריע.

ועושים את זה בשביל הלמידה ובשביל הכיף, לא בשביל הפרס זה בטוח (אגב, את הפרס שלי מהתחרות הקודמת לא קיבלתי, אז לא לדבר..)

הקטע הטוב בזה, שה"דף" מקבל pr נחמד, נגיד pr4 ואפשר לקדם איתו עוד אתרים :)

satan 26-12-06 20:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eliav12 (פרסם 395270)

על זה גם אני חשבתי... מקדם אתרים מתחיל שרציני יפתח אתר לתחרות ישיג PR2-4 ויש לו פור טוב לגבי שאר האתרים שלו. :-)

אליאב לדעתי פשוט מלא התעצבנו בגלל ניסוח הדיון שלך וגם בגלל התגובה עקב זכיתך בתחרות...

בכל מקרה - אם נעשה את הקוד ההוא שחייב בכל אתר שמתחרה עם קישור לספונסר אני יכול להשיג פרס של דומיין ישראלי ואחסון צנוע!

taikaish 26-12-06 20:50

בשביל זה לא צריך תחרות.
תפתחו אתר מידע על סבתא של שמוליק השכן,
תחליפו קישורים, תקדמו אותו, והוא יגיע ל-pr נחמד בעדכון הבא [אמור].

ofir12 26-12-06 21:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eliav12 (פרסם 395270)
ofir12, תשב בצד.

בקשר לתחרות,
אני מעדיף שתעלו דיון נורמלי (סקר)
מי רוצה ומי לא, וזה מה שיכריע.

ועושים את זה בשביל הלמידה ובשביל הכיף, לא בשביל הפרס זה בטוח (אגב, את הפרס שלי מהתחרות הקודמת לא קיבלתי, אז לא לדבר..)

שאני יישב בצד? אתה הפעור בקידום לא אני ...

Susik 02-01-07 16:59

תעשו מילת מפתח

ilcohosts
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ilcohosts&meta=

-Shoko- 02-01-07 17:01

יאלה זה אחלה לדעתי

Idan_Shloman 03-01-07 00:06

תחרות קידום אתרים אמיתית , היא לא hostscoil וגם לא כל תחרות אחרת שבה הסכום הסופי יהיה פחות מ - 1000$ למקום הראשון ( גם זה לא מספיק היום, לפי דעתי ).

כאחד שזכה בשני תחרויות, לא היייתי חושב בכלל לפתוח תחרות אשר הפרס הסופי בה הוא איחסון לשנה או איחסון לחודש - מדובר פשוט בכסף קטן והמקדמים האמיתיים לא היו נכנסים לזה.

satan 03-01-07 08:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Idan_Shloman (פרסם 399410)
תחרות קידום אתרים אמיתית , היא לא hostscoil וגם לא כל תחרות אחרת שבה הסכום הסופי יהיה פחות מ - 1000$ למקום הראשון ( גם זה לא מספיק היום, לפי דעתי ).

כאחד שזכה בשני תחרויות, לא היייתי חושב בכלל לפתוח תחרות אשר הפרס הסופי בה הוא איחסון לשנה או איחסון לחודש - מדובר פשוט בכסף קטן והמקדמים האמיתיים לא היו נכנסים לזה.

אני לא מבין מי רוצה שמקדמים מקועיים יכנסו לתחרות שנועדה לקידום הקהילה וגם למשוך עוד גולשים מאותה קהילה להצטרף לתחרות.

למה הוסטס צריך שפתאום יבואו לפה מקדמי אתרים מומחים בתקופה של תחילת התחרות ואז בסופה (רק אם הם ניצחו) ואז ילכו, זה לא יעזור לנו.

לדעתי המטרה של התחרות שהייתה פה בעבר היה למשך יותר קהל לעניין יותר מהקהילה של הוסטס בתחום ולתת לכולם להתנסות בצורה הכי טובה מ-אפס וללמוד מזה.

ותכלס כל התחרויות עם פרסים של 10 אלף דולר זה למטרות רווח אישיות ותאמת גם זה פרס קטן יחסית לרווח הגדול שאותה חברה מקבלת בזכות כל הקידום - אם הם עושים את זה למטרות רווח אישיות.

הכומר 03-01-07 13:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 399448)
אני לא מבין מי רוצה שמקדמים מקועיים יכנסו לתחרות שנועדה לקידום הקהילה וגם למשוך עוד גולשים מאותה קהילה להצטרף לתחרות.

למה הוסטס צריך שפתאום יבואו לפה מקדמי אתרים מומחים בתקופה של תחילת התחרות ואז בסופה (רק אם הם ניצחו) ואז ילכו, זה לא יעזור לנו.

לדעתי המטרה של התחרות שהייתה פה בעבר היה למשך יותר קהל לעניין יותר מהקהילה של הוסטס בתחום ולתת לכולם להתנסות בצורה הכי טובה מ-אפס וללמוד מזה.

ותכלס כל התחרויות עם פרסים של 10 אלף דולר זה למטרות רווח אישיות ותאמת גם זה פרס קטן יחסית לרווח הגדול שאותה חברה מקבלת בזכות כל הקידום - אם הם עושים את זה למטרות רווח אישיות.

אתה לא חושב שאם מקדמים מיקצועיים ישתתפו בתחרות המקדמים הלומדים ילמדו מהם?
לדעתי להשתתף בתחרות גדולה למטרות לימוד היא יותר טובה מאשר תחרות קטנה שרובם[אם לא כולם] מקדמים מתחילים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ