![]() |
ציטוט:
פייייייייייי איזה טירוף.. איזה יציע היית? אני הייתי ב-10 וגם שם היה מעולה וואי היה מדהים.. יותר מכל המשחקים שהייתי העונה אל תשכח את הקונפטי גם |
בכניסה ל11, הגעתי מאוחר מידי אבל עדיין תפסתי מקום סבבה. פשוט מרגששש...
יאללה יום שבת בני לוד, יהיה כיףף... |
ציטוט:
|
ציטוט:
יותר השפלה בשבילכם |winky| |
ציטוט:
כי אנחנו הפסדנו בפנדלים וזה הייה במזל שניצחתם... ומתי שתפסידו בעזרת השם זה הייה בגלל שאתם לא יודעים לשחק בגרוש... ומפסידים לקבוצה נירא לי מהלאומית ואנחנו במזל של חרא הפסדנו לקבוצה מליגת העל שעד לא מיזמן הייתה אלופת המדינה. תחשוב על זה :). |
ציטוט:
ד"א, http://sports.walla.co.il/?w=/157/1094937 |
ציטוט:
אמן שאוהדי בית''ר לא יהיו כמוך. כרטיסים ללוד רק 20 ש"ח אני כנראה הולך למשחק! יאללה חיפה לוקחת את הגביע. |
ההחטאת פנדל של הבוגד זה הדבר הכי משמח שקרה בזמן האחרון.
|
אויייייי לא אוהדי כורסא השתלטו על הפורום
עומר מה עושיםםם |
רותם, אתם לא קבוצה, אתם לא אוהדים ויותר גרוע אתם לא בני אדם בכלל...
|
ציטוט:
נו גם כן אליפות מגעילה בדיוק כמו של מכבי ת"א עם הפרשיה של העברת הביתיות לרמת-גן טפיי כדורגל מודרני |
ציטוט:
איזה שיפוט, אך, איזה שיפוט. |
ציטוט:
אני מחכה לראות מה הם יעשו באירופה, חוץ מפדיחות :) |
אירופה עם הקהל הזה?
אוי לא!!!!!!!!!!!! |
חחח מזה?
ואתם יותר טובים? נו באמת הגועל, הקופים יותר טובים? אני לא חושב, וחלאס להגיד אליפות מלוכלכת.. עד שסוף סוף אחרי 10 שנים יש לנו אליפות אז קשה לפרגן אנחנו הרבה יותר טובים מהפועל ומכבי... ואף אחד לא ברמה שלנו ולא מציג משחקים כמונו ולאף אחד אין את הסגל הכי טוב אז חלאס אם השמצות.. ditale תגיד מה אתה יותר טוב? מי אתה שתיקרא לי באנדם מגעיל אהה? אתה לא יותר טוב וכן אני מעדיף שמכבי תפסיד אמן לבני לוד כי אני שונא אותה וזאת דעתי אבל אתה לא תשפוט אותי על פני דעה אחת, חוצפן!. |
חברה הבדיחה הכיי מצליחה היום בבית ספר שלי :
שאלה: מה ההבדל בין הקבוצות הגדולות לבין בית"R ירושליים? תשובה: בית"ר לא הולכת לשחק בשבת :D |
המשחק היה ונגמר לשמחתי בנצחון של חיפה.
כבר לא רלוונטי.. ננעל! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ