![]() |
ציטוט:
אני הרגע חזרתי הביתה מצ'עמם כ"כ שם... היה רק טיפקס וכמה מטומטמים :/ מי שגר בהרצליה והיה בשער העיר יודע... בלאט איזה אחד בא לי עם ספריי מאחורה יווו שעה רדפתי אחריו... אפילו שאסור להכניס לשם ספריי,אשכרה הביאו את המשטרה רק בשביל שיישמרו שלא יכניסו לשם ספריי. לקחו מישהו בניידת,אמנם בגלל תקיפה,אבל בגלל שהשוטר לקח ת'ספריי לבנאדם... חחח מי היה בבית להקות נוער? היה מה זה כיף , יותר טוב מהבימה הראשית אפילו... רק מה מבאס,הייתי צריך ללכת לשטוף ידיים,בכיור,ביקשתי מבעל חנות לגשת לשטוף ידיים,בתוך החנות שלו,הוא אמר לי בלי בושה "חמש שקל". עד שסינגריה הגיעו כבר התחיל לשעמם לי אז הלכתי :/ אם יהיה משהו מעניין בפיתוח (הרצליה פיתוח) אני עוד אולי ייצא... לילה טוב,או התחלת יום שמח לכם :) ציטוט:
תמונת JPEG שכתוב בה "יום העצמאות" וברקע יש זיקוקים. |
ציטוט:
והייתי מתוכנן ללכת לראות חבר כלשהו בבמה המרכזית שר, אבל כמו שאני תמיד אומר - לא טוב לתכנן, הכל נדפק בסוף. |
|
ציטוט:
חוץ מזה שריססתי את ditale הוא לא נשם (מואהאהאה) |
ציטוט:
DorWD, לפחות אצלכם הביאו כמה מפורסמים, כמו איה כורם, שי גבסו ושירי מימון. אצלנו הביאו את כלא 6, שניסו לשיר את "אני קוצוני, אתה קוצוני" ולא יצא להם, כי הקהל לא שיתף פעולה. |
ציטוט:
גם כן שמעתי את השיר "דונקי חוטם"|: |: (איך שרושמים את זה..) עדיף "אתה קוצוני", אז אל תתלונן|כועס| |
ציטוט:
סה"כ רואים שהשקיעו בזה, לפחות לא הביאו איזה זמר שאף אחד לא מכיר. |
פילבוקס :)
|
בעכו היה מירי מסיקה
והראל מויאל איכססססססססס |
לא היה מעניין
הייתי במקלט של חבר ראינו את "300" ועוד איזה סרט אחד עם 12 ילדים, סטיב מרטין, טום וולינג והילארי דאף. עוד כמה דק' אני יוצא לשמור מקום בפארק פרס למשפחה, ואז על האש עם החברים. מחר [רביעי] יש לי טיול שנתי, אז.. יומיים ארוכים ללא שינה =] |
הלכתי לשתות משהו מגעיל עם חברים וירדנו על שני בקבוקי אבסולוט אחר כך הלכנו מכות (רציני ) עם ילדים שלא מכירים ועכשיו כואב הראששששששששש
|
יצאנו למועדון הקייג' באשדוד... חח עכשיו הגענו :P
|
היה מעולה =)
נכנסתי הרגע הביתה (6 בבוקר). היום יש יום כייף עם המשפחה מטעם העבודה של אבא בחולון.. :) (כלומר, אני צריך להעיר את אבא תיכף) |
וואלה עכשיו חזרתי מעוך מרעננהה
היה את מוש בן ארי סינרגיה... הבאתי 2 בנות שם פיקס:] אחלה וויאפס.. יאללה לישון... ב12 על האש |
רק אני עובד ביום העצמאות :] ..
הייתי סלקטור עם 2 חברים, היה מגניב לגמרי.. שתינו מלא :) .. אחרכך אירגנו מופע זיקוקים D: . |
יורדים ליד הים , הופעות , בנות ועוד.
|
ואווו היה מעולה ברוק עצמאות :> לא נספר יותר מדי כי אני עייף, חזרתי ב 8 לדירה של חבר בנתניה ולפני חצי שעה הבייתה לעל האש, קיצר לא ישנתי כלום!@#!@#!#
|
המסיבה של ארקדי לא כזאת האמת.. המופעים הרציניים מתחילים ב8 נראה לי..
חוץ ממשינה שזה באמת שווה ביותר אבל כבר ראיתי אותם , יש דברים מעפנים (לדעתי) כמו ריטה ורמי קליינשטיין.. ונינט ועברי לידר שזה חמוד אבל לא עד כדי כך ... ליגת האלופות בקיצור הרבה יותר שווה!!$#@#!!@!! |
אני כנראה הולך לירקון היום.
|
הרגע חזרתי מאולגה..היה אחד הנדירים.[קצת מכות עם חדרניקים ..אבל בקטנה]
עייף מת..מתקלח->יושן עד מחר =] |
קודם כל קרה נס בלילה
אבא שלי פתח נרגילה ב10 בערב ככה.. הוא ישב עד 12 והשאיר את הנרגילה במרפסת אז מן הסתם ניצלתי את הדבר יש לו נרגילה ב200 שקל עם טעם ממש טוב טוב בקיצור פתחתי גחל ב4 בבוקר ישבתי עד 6 ככה.. והיה קר מאוד וזה רק הוסיף לחוויה הכנתי לי תה ישבתי במרפסת על ספה נדנדה כזאת והכי הכי כייף שהיה זה שעישנתי וראיתי את הזריחה תאמינו לי זה אחד ה-דברים ד"א כדי להנות מנרגילה אפשר גם לשבת לבד זה ממש כייף בלילה ככה בבית והקטע המפחיד שפתאום אבא שלי בא ללמטה הוא שואל אותי מה אני עושה אמרתי לו סתם לא נרדמתי הוא כזה בא לצאת למרפסת ואז הוא מסתובב כזה לאח שלי אומר לו לילה טוב והולך לישון אלוהים אוהב אותי |
ציטוט:
הייתי עם שני חברים שלי+איזה שניים נדחפים... |
יאיאיאיא מזל טוב מדינה! :).
|
הייתי במסיבה , היה לא משהו חזרתי ב5 ישנתי עד 4 זהו :D
אה , מזל טוב למדינה :P |
הייתי במסיבה עד השעה 5 היה קטלני אשששש !! פירקנו ציוד וסידרנו הכל עד 8 והלכתי לישון עד 7 בערב :)
|
על האש בערב היה טעים
על האש בלילה היה בן זונההה על האש בצהריים היום היה חזקק ועוד חצי שעה עוד על האש, יהיה ליגהה :] בלאגןןן |
טבריה... דוגית
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ