![]() |
ציטוט:
לא חשבתי על זה עשיתי את זה בדרך אחרת. |
ציטוט:
|
גם אני עשיתי ככה שאלה 6,
איך עשיתם שאלה 5 עם המילים? אני עשיתי בדיקה עם for, עברתי על כל המערך, כל פעם שנמצא התוו רווח, אם תוו אחד לפניו זה התוו Y הוספתי ל-count שלי 1 :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וזהו. |
חחחחחחחחח היה הכי קלל בעולםם אני לא מאמין שלמדתי לזה בכלל....
ב6 עושים משתנה MONE ומשתנה HIGH, ואז עם IF אתה כל פעם בודק בתוך הלולאה... איזה שטויות זה היה יאללה! ואת 5 גם עשיתי כמו שאמרתם.. יאוו זה היה מבחן בדיחה שלא נדבר על היחידה אחת חחח |
ציטוט:
זה רמז מאוד עבה שצריך לחפש רווחים ואז לפיהם לבדוק על Y חח.. |
אף אחד פה לא עשה את ב'? oO משונה ביותר
א' קל מה ההתרגשות XD |
ציטוט:
לא שמתי לב....או קי..פחות נקודה... שוב, טעות קריאה שלי...חח. |
לגבי רמת הקושי...
אכן, הבגרות הזו הייתה קשה יותר מב10 שנים האחרונות (עשיתי את חלקן)... תכלס? היה נחמד...בבית ספר הכינו אותנו לדברים פי כמה וכמה יותר קשים..וממ 9 באמת הייתה די ברמה... 10 הייתה קשה? לא קראתי אותה בכלל... וממ 7 גם לא קראתי בכלל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני פתרתי את כל הבגרויות שכל השנים מ-1997 וזאת הייתה הכי קשה. |
ציטוט:
אסור להם להוריד כי יעילות ירד במיקוד..חח |
חברה מי שעשה מדעי המחשב ב', בשאלה של העצים, עץ שהוא רק עלה, מתקבל נכון? כי עשיתי ככה.. שגם עלה מתקבל.
עשיתי את שאלות 2 , 3... שאלה 2 הייתה סבבה, אבל רק לא ידעתי איך מגבילים רשימה ל 15 סוגי מזון..? שאלה 3 חוץ מהעניין שאני לא בטוח לגבי עלה \ לא עלה .. היה סבבה. ובמודלים חישוביים עשיתי 15 , 16.. 15 - שזה היה טיורינג הלך לי פצצה כי הייתה לי את התשובה במחברת.. עשינו את השאלה הזאת בכיתה. ו 16 הייתה קלה ברמות חוץ מ ג' שהיה צריך לשלב בין א' וב' שזה היה סבבה עשיתי את זה בדרך קלה שהמורה לימדה אותנו.. הלך לי פצצה ממש.. רק אני מקווה שאני צודק בקשר לשאלה ב 3 ויש לי מאהההה!! |
היה לי ממש קשה..
9 ו-10 לא היה לי מושג אבל היה לי מבחן מודפס משנים קודמות משהו על קטלוג של ספרים .. זה הזכיר לי את השאלה על המכוניות אז התחלתי להפוך כל book ל-car ואמרתי שאולי לא יורידו הרבה .. יהיה טוב.. השאר היה בסדר |
ציטוט:
בשאלה 2 - עשיתי מערך... גם כל הכיתה שלי עשתה מערך אבל בשאלה הזאת בב' כמו אידיוט החזרתי את כל הקודים (במערך) במקום להדפיס! אוף... זה גם סיבך קצת... מקווה שלא יורידו יותר מדי |
ציטוט:
|
הלך נחמד - חחח
אני אשפר שנה הבאה |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה המגן שלך בסוף? |
ציטוט:
הכל עשיתי כזה בערך חח בגרות קשה... עשיתי את הבגרויות שיש באינט' ולא נתקלתי ברמה כזאת |
היה אחד הקלים..
למרות שכמו טמבל הלכתי על 9 במקום על 10..יש לי ככה 90+. הדבר היחידי שאני יודע שטעיתי בו הוא שכתבתי rand(7)+5 במקום rand(8)+5 |
ציטוט:
ומה אם יש 8 סוגי מנות? שאר האיברים במערך יהיו ריקים? |
ציטוט:
בכל מקרה, אם היה לי זמן הייתי חושב מה עדיף: מערך עם הבעיה שאמרת (לא נראה לי כזה נורא) או רשימה עם הבעיה של ההגבלה (בעקרון אפשר לעשות בפונ' של הטיפוס אבל זה לא בטיפוס עצמו... אז לוידע) עכשיו זה כבר לא משנה =] |
שיהיה לי זמן יותר מאוחר אני אסרוק את הבגרות (מדעי המחשב א')
לקחתי הביתה חח |
ציטוט:
|
גם אני לקחתי, מתי יש תשובות?
בחרתי 6 ו8..אני שונא טבלאות מעקב |
ציטוט:
ובחרתי 6 ו 8 אם אני לא טועה... |
ציטוט:
|
..יש תשובות לכל בגרות.
|
http://www.kadman.net/bagrut.html
בגרויות של כל השנים כולל 2006 |
הבגרות הייתה נוראאאאאאאאאאאאאא קלה.. הייתי בטוח שהיא תיהיה קשה...
לפחות לי בזבזתי זמן בללמוד לבגרות. שאלה 4, הייתה מטומטמת. "לא תקין" מה זה לא תקין? תופיע שגיאה, או שהקלט לא יקלט כמו שצריך? כאילו נגיד 6.25 מצד אחד זה עובד, אבל מצד שני זה לא תרין, כי נקלט 6, בגלל שאותו משתנה מוגדר כ INT. הם ממש עיצבנו אותי משרד החינוך האלו.. הייתי בטוח שרק המורה שלי כותבת בכזו צורה לא חדת משמעות... בחרתי את שאלות: 6,7,9 10 הייתה נורא נורא נורא נורא נורא פשוטה, ובגלל זה חשבתי שאני חושב עליה לא נכון, אז עזבתי אותה חח.. |
ציטוט:
בחרתי את 6, 7, 10. מקווה שלא היו לי שגיאות מטומטמות.... |
ציטוט:
היה באמת קל, אבל אני כמו מפגר טעיתי בשאלה 4, לא בהכול אבל בחלק :| |
ציטוט:
כי הם לא ניסחו את השאלה טוב. היו הרבה בעיות של ניסוח בבגרות.. |
אני היחיד שעשה את היחידה הראשונה, "יסודות המחשב"?
|
ציטוט:
אני עשיתי 6, 8, 10. הבגרות עצמה הייתה יותר קשה מכל השנים האחרונות מה שפתרתי אבל הלך סבבה :) מקווה לשמור על המגן ( 100 ;P ) |
לגבי שאלה 4, כמה זימונים לא נכונים יצאו לכם?
אני עשיתי שהראשון תקין, השני תקין, השלישי לא כי צריך לקלוט עוד שני מספרים שלמים מסוג int, והרביעי לא תקין בגלל שהוא צריך להיות double ובעצם הוא מוגדר כ int והחמישי תקין. |
טל, אני חושב שעשיתי בדיוק כמוך, כי הזימונים אינם לפי הסדר ובאחד יש רק זימון אחד לכן זה לא תקין, לא כך?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ