![]() |
אני חוזר ואומר, זה לא חוקי.
http://www.law.haifa.ac.il/faculty/l...ck/meidaon.PDF |
ציטוט:
יש לזה גם סטטיסטיקות ספציפיות, וגם הקלטות של אחוז מסויים מהמשתמשים. אתה יכול לראות את האזורים החמים בממוצע מכל המשתמשים, ואתה יכול ממשתמש ספיציפי שבחרת. אתרים גדולים פשוט יקליטו אחוז קטן יחסית מהגולשים, ומן הסתם אתרים כאלו צריכים הרבה יותר הקצאות להקלטות. |
ציטוט:
אני מצטער, אני לא מתכוון לקרוא את כל זה כדי למצוא את ההוכחה שלך, אם תוכל אתה לצטט את מה שאתה כנראה מצאת שם וקובע שמערכת מסוג זה לא חוקי. |
על הפרה כזו מדובר ביותר מרק קנס, יש מאסר בפועל על הפרק.
במידה ואתה לא מידע את הגולשים לפני הכניסה לאתר, רק חסר שאחד יגיש תביעה. |
ציטוט:
|
יודע מה? זה הכי חוקי שבעולם, תעשה מה שבא לך.
|
אודי מספיק עם הדאבלים, יש לשם כך עריכה.
פעם הבאה אזהרה. |
ציטוט:
כי זה בדיוק מה שגוגל עושים, והם לא מבקשים או מתריאים או ממליצים לבעל האתר לשים שום הודעה. גוגל עוברים על החוק לדעתך? ואני לא רוצה שתגיד שזה חוקי באופן מאולץ, אני אומר את הדעה שלי כדי לשמוע את שלך. |
הם בדיוק במסגרת החוק, יחי ההבדל הקטן.
מס' קטעים נבחרים מקישור שהבאתי, אותו אחד שהוא טען שלא הכיל שום מידע משמעותי: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עדיין מאמין שזה חוקי, רק בגלל ההיגיון הפשוט שדבר כזה יתחיל בבדיקת חוקיות. בכל אופן, לי לפחות אין את ההיכרות המספקת עם הכלי כדי להתווכח על משהו, תודה. |
לא מעט מאפיינים חודרניים, כולל אחד בולט יחסית:
ציטוט:
ציטוט:
|
אין כזה דבר אנונימיות ברשת,
אבל לא משנה. ואני לא פוגע בזה כי אני לא מפרסם את המידע שברשותי, בדיוק כמו שספקיות אינטרנט לא מפרסמות, אלא אם כן יש צו משפטי שדורש את זה. עריכה: דברים כמו לחיצות יכולתי לדעת לפני, אז במקום שמערכת סטטיסטיקות כלשהי תכתוב לי שגולש X נכנס לפה, לאחר מכן לחץ פה, אני רואה את זה בלייף. לדעתי, זה לא ממש מקליט את המשתמש, מה שהם עושים זה לקחת צילום מסך ועוקבים אחר הקלטים שלו, העכבר ומקלדת. מריצים וידאו עם הריבוע שלהם שמסמל את סמן המשתמש על גבי תמונת מסך של אותו העמוד. רעיון נחמד =] |
אחרי שראיתי נראה רעיון מצויין!
אם היה לי אתר הייתי משתמש בו - אבל חבל שלא פעיל בפלאש .. נ.ב 1001 הודעות |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
די כבר חוקי לא חוקי.. מה לא חוקי פה? לראות איפה הגולש זז עם הסמן של העכבר? זה פרטיות שלו? הוא יודע שעכשיו עברתי עם הסמן על לינק מסוים אז זהו, אין לי יותר פרטיות?
אני בטוח שהחברה שפתחה את המערכת הזאת בדקה לפני כן אם זה חוקי או לא |
למה אתם משווים כל הזמן עם גוגל? בכל מקרה, המערכת של גוגל אוספת מידע שאתה כבר שולח, דרך הדפדפן, במודע. הרי אתה יודע מתי אתה עובר דף ומתי לא.
ואני אישית לא היתי גולש באתר עם מערכת כזאת, קרה לא פעם שלחיצה לא נכונה על TAB וכתבתי את הסיסמה שלי לא בשדה הסיסמה. גם למשל החלטתי להגיב תגובה למישהו כתבתי וכתבתי ולאחר מכן החלטתי שלא להגיב. לא חסר דוגמאות כאלו. |
ציטוט:
ואני לא חושב שמי שמשקיע כסף ברכישת מנוי למערכת [בינתיים זה רק לבטא טסטינג-בחינם, וגם זה לא לכולם] הוא יעשה את זה כדי לקחת פרטים סודיים שאתה עלול לכתוב בשדות שונים באתר. תעשה טובה אל תתן דוגמאות מפגרות. וואלה, תכתוב סיסמא, איך אפשר לדעת למה היא שייכת? בטעות תציין את השם משתמש וכתובת של השירות? |
אז זה כל הקטע, שאתה צריך לידע את הגולשים לפני הכניסה לאתר שאתה עוקב אחר X וY, ואז הם יכולים לבחור אם להכנס או לא.
|
ציטוט:
|
זה הרי ידוע, גוגל עשו על זה מחקר לא קטן והוכיחו איפה בדיוק החלקים האסטרטגיים באתר שבהם יש את רוב הלחיצות ומירב הצפיות, לא שימושי.
|
למה שלא תשלח באתר שלהם שאלה בנושא הזה והם יענו לך?
אולי יש להם תשובה לזה בFAQ שלהם. [לא נכנסתי לאתר ולא בדקתי את המערכת]* |
שאלתי,
הם אמרו שאינם עורכי דין, ויש להתייעץ עם עורך דין כדי לדעת בוודאות. ולא צריך להודיע למשתמשים לפני, אלא להוסיף עמוד למטה, תנאי שימוש וPrivacy Policy, לציין מה קורה, אילו פרטים נשמרים ומה עושים איתם. |
כדי לראות את התנאי שימוש אתה צריך להכנס לאתר, כל הקטע הוא לגרום להם להכנס ביודעין.
|
לא הבנתי את התגובה האחרונה של עמרי.
|
קח לדוגמה אתר שמציג תכנים פורנוגראפים, אתה לא יכול לשים את התנאי שימוש בתוך האתר כי האתר עצמו מציג תכנים פורנוגראפים.
אתה צריך עמוד נפרד בכניסה לאתר, אחד שה"מערכת" לא פועלת עליו. בעמוד הזה יהיו כתובים כל הפרטים וכפתורי "אני מסכים" ו"אני לא מסכים". |
סבבה...
מוזר שאם הנושא הזה כזה בעייתי, מפתחי המערכת לא מסבירים לעומק את הצד המשפטי במערכת ואיך להתמודד עם זה |
האמת? החוקים פחות או יותר שונים ממדינה למדינה, אבל בכל המדינות המפותחות יש הקפדה על הסיפור.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ