![]() |
ציטוט:
יש מצב מישהו פותר |
ציטוט:
דרך אגב תודה אלמוג על הבגרות.. עריכה-גם לי יש בעיה עם ההסתברות ב005 זה יוצא לי שלילי..מוזר.. עריכה נוספת-לא חשוב הצלחתי-כשאומרים עיניים שחורות ו/או זה אומר שזה X = 1-0.5 ואז X=0.5 ואז אפשר למלאות את הטבלה.. X = ריבוע הכי שמאלי למטה אצלי |
מישהו יכול לומר מה הנגזרת של הפונקציה: sin4x
|
+4cos4x
תודה למשוגע+almog על התיקון. |
ציטוט:
בכל מקרה, הנה הפתרונות!: http://www.mikudim.co.il/forums/uplo...05Bspecial.doc |
ציטוט:
יא אללה כל המוח שלי כבר התחרפן ושכחתי את הכל |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
היא 4COS4X הניגזרת של COS4X היא -4SIN4X |
ציטוט:
דרך אגב, אם עדיין צריכים הסבר להסתברות ב005. [5] אז כשעושים עץ. יש A חיתוך B, לא A חיתוך B, לא B חיתוך A ולא B חיתוך לא A. את ה3 הראשונים זה חלק מהתנאי. לכן עושים 1 פחות לא B חיתוך לא A שווה לחצי. ואז אפשר להציב בטבלה וכו'.. |
ציטוט:
טוב, אני לפני 10 דק' התחלתי לחזור על החומר...הציון ממש לא אכפת לי...גם ככה אני כנראה יעשה שנה הבאה עם מגן חדש... |
ציטוט:
אני מסתפק בציון שלי חח.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הם נותנים לך את הנתונים של A ו-B, ומכאן אתה יודע את לא A ולא B. הם אומרים לך ש-50% הם או A או B, לכן לא A חיתוך לא B שווה 0.5. אתה מציב הכל בטבלה - מחבר ומחסר מה שצריך - ויש לך טבלה מלאה. ומכאן יש לך את א', כי זה פשוט הסתברות מותנה, ו-ב' עושים הסתברות מותנה + ברנולי. |
אני כמוך משוגע, המגן שלי ב006 הורג אותי ולא שווה לי לגשת אפילו מחר (אני ניגש רק כדי לשפר את הניכשל :P), גם אם אני אקבל 100 עדיין אני אצטרך לגשת שנה הבאה.
אגב, למישהו יש את הפתרונות של שאלון ו' מהמועד המיוחד של המתגייסים? |
בבעית תנועה מהירות 1 יצאה לי 37.5. לעוד מישהו ככה?
נראה שטעיתי המהירות זה 30 ו15. עריכה: בסוף לא טעיתי, פשוט אני לא יודע להציב =\ |
יצא לי ב3 (טריגונומטריה), B = -4. הגיוני?
|
נראה לי ראיתי משהו כזה בהיידפארק. תבדוק שם ;P
|
אה נהה, B = 4.
http://hydepark.hevre.co.il/topic.as...pic_id=2244678 (יש שם את רוב הפתרונותלשאלון ו') תודה :P עריכה: פתרון מלא וסופי לשאלון ו' - מועד מיוחד של מתגייסים: http://www.mikudim.co.il/forums/uplo...006second1.pdf |
005 מחר בשעה 9 בבוקר?
|
כן
|
ציטוט:
אני ינסה שזה יהיה ככה 65+... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכי גבוה שאני יכול לקבל זה 81..בגלל שהמגן הוא 61.. וזה לא רע, אבל זה לא טוב.....ואם זה לא טוב...אז עושים שוב..עם מגן חדש/בלי מגן (אחרי צבא או אקסטרני) |
איך היה בסוף?
|
ציטוט:
אגב, בהצלחה לכולם !! |
ציטוט:
קראתי את זה איכשהו שזה מחר מפתיחת האשכול(כלומר ב14) לא נורא... בהצלחה מחר! |
עשיתי 005, גיאומטריה היו קלים אבל עשיתי רק אחד (4) ויצא לי כמו ביואל גבע.
הסתברות (תרגיל 5) גיליתי בפוקס מטורף טעות בכל סעיף ב' 10 דק' לפני הסוף... עשיתי את כולו מהתחלה, וממש לא הייתי בטוח אבל יצא לי כמו ביואל גבע! :) עשיתי אלגברה והיה פשוט רק שפה יש לי את האולי-טעות היחידה שלי... יצא לי ביטוי כפול ביטוי (a+1 כפול הביטוי השני), ולביטוי השני אין פתרון כשמשווים לאפס, והתעלמתי ממנו במקום להוכיח שהוא תמיד חיובי (הנחתי שהוא תמיד חיובי במקום להוכיח). התשובה הסופית נכונה אבל לא הוכחתי את זה, אז כמה בערך יורידו לי? |
006 הלך לי חרא. אני אקבל בסביבות ה-15 נראה לי וגם זה רק במזל. לא נורא, תמיד יש עוד הזדמנות!
|
ואו אתם לא יודעים איזה בוחן טוב היה לי....
הוא סגר תכיתה ונתן לכולם להעתיקק להעיבר מחברות בקיצור הלך לי אששששש P: אגב נגשתי לטופס 005 P:. |
וואי איזה מעצבנים משרד החינוך, פשוט להרוג אותם, אין מילים אחרות.
המועד ב' נראה לי היה יותר קשה ממועד א' (שאלון 006). מה זאת החרטא הזאת? הצלחתי רק אינדוקציה (ואני לא בטוח בכלל בקשר לב') וגם קצת מפה וקצת משם. |
מועד ב' היה יותר קש ממועד א'(006)
אינדוקציה סעיף ב' שלי לא נכון.. הדבר הזה עם הגרף של g'(x) הצלחתי רק את סעיף ב'. ואת המינסרה הצלחתי(ניראה לי...:|) בקיצור הלך לא טוב.. אבל לא משנ האני מסתפק ב 86. |
ציטוט:
ובקשר לתרגיל 4, משוות המשיק JESUS CRIST. (:() |
עשיתי 05, היה ממש קל, יצא לי הכל בדיוק כמו ביואל גבע.
הבעיה שלי היא שבשאלה של הגיאומטריה (4) אני חושב שבחלק מהתוצאות לא כתבתי "ס"מ", כמה מורידים על זה? |
ציטוט:
הרי מה זה אינטגרל? מ g'' ל- g' והביאו לך את g' אז מה שצריך לעשות, זה לשים את g' עם הגבולות וזהו.. בסירטוטבא' לא היה לי מושג, אז ציירתי את הגרף של פונקציה בשלישית.. |
ציטוט:
הבגרות הייתה קלה, אבל מלאת טריקים מזדיינים... קיצר, אני נשאר עם ה58 סופי שלי....בחורף/קיץ/אחרי צבא יש עוד מועד :p |
אלללה 1000000000000000000000000000000000
ב006 |
ציטוט:
מה זה פה פיזיקה... לא רשמתי ס"מ פעם אחת =\ |
ציטוט:
אבל אני לא חושב שמורידים. |
אם בנתון היה כתוב ס"מ, יכול להיות שיורידו על זה...אולי נקודה, לא יותר...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ