![]() |
ט'...
רגע למי יש בעיה עם החמשושים? |
ט'..
|
ט' ואמן שיהיה ט'-וב. :)
|
:-/ חשבתי שהרוב פה עולים לי' בכלל.. אני עולה לי'..
|
י'...
|
עולה לכיתה ט'
|
ח' |Rolleyes|
|
עולה לט'..
|
י'.
|
יא
|
.. אני רואה שיש יחסית רוב שעולים לכיתות יא' אחר כך י' ואז ט' :P אוכלוסיית הוסטס דיי קטינים :)
אני עולה רק לי' :D |
עולה לט' אבל הייתי אמור לעלות לי'
לא עברתי את מבחן הלגו בגן אז השאירו אותי שנה |
צבא :(
איך בא לי לחזור לימי התיכון. |
יא..
אבל אולי הוא באמת עולה לכיתה ד... יש כאלה, בפורום כללי ראיתי אחד שעולה לכיתה א' וכותב בסדר גמור. |
י
|
י'
לפותח האשכול, למה אתה מפחד לעלות לי'? |
ציטוט:
|
עולה ל-יא', השנה הכי קשה.
|
עולה לט'
|
ציטוט:
ומספיק עם הספאם אנשים . |
אני עולה לי'
|
עולה ליב' שנה אחרונה סוף סוף!
|
י' :]
|
ט'
|
ציטוט:
חבל שמנהל אומר דברים כאלה.. |
י"א :)
|
יא'
|
בגיל 38... הפעמים היחידות שאני מגיע לבית ספר זה ליום הורים של הבת שלי :)
|
ציטוט:
זקן |winky||winky||winky| (סתם צוחק |לב||לב|) |
תגובות ספאם שלא קשורות לנושא באופן ישיר נעלמו קליל.
אני מתגייס ב5.12 .. כיתה י' זה לא קשה. פשוט זה שונה מכיתה ט' מבחינת חומרי לימוד, הלחץ שמורים מכניסים את התלמידים לקראת זה שיש בסוף שנה בגרויות, אבל לא צריך להכנס לפאניקה. כל אחד עושה ועובר את זה בסופו של דבר. פשוט לא להיות שאננים מידי ולא להתייחס לזה ברצינות. בכיתה יא' באמת הלחץ הרציני מבחינת בגרויות וגם מבחינת שעות לימוד. בגלל זה אומרים שזאת השנה הכי קשה. דוחסים הרבה חומר ובגרויות בזמן קצר. בסוף שנה בקושי יש זמן לנשום.. כיתה יב' זה כבר יותר קל, רגילים לבגרויות, לאיך זה עובד בתיכון ומי נגד מי.. מבינים שהמורים תאכלס לא חכמים כל כך ואפשר להתעלם מהאיומים שלהם שלא תיהיו מוכנים לבגרויות בחיים, פשוט צריך לקנות את המיקוד לפני הבגרויות ולחרוש את החומר טוב :P בקיצור, לא להתרגש מהתיכון, זה לא כזה נורא, התיכון זה ה-תקופה של החיים! |
ציטוט:
|
ליא' השנה חראה, מלא בגרויות וכל שנה יש משלחת פולין בכיתה יא' :@:@
ואני לא טס לפולין, ככה אני לא אוהב לטוס . |
עולה לי', פאק בגרויות@!
|
ציטוט:
בי' בד"כ יש רק 2...שזה לשון חלק א' והסטוריה חלק א'.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תנך וספרות זה לא בכיתה י'. |
ציטוט:
תנך וספרות אני עשיתי השנה (כיתה י'), אבל אולי בגלל שזה בגרויות של בתי ספר דתיים? 8-* |
ציטוט:
נשמע לי מוזר שעשית כבר את הבגרויות האלה בכיתה י'. בחיפה הבגרויות שעושים בי' זה היסטוריה ולשון, לזה הבית ספר יכול להוסיף מה שהוא רוצה. לי אישית הוסיפו יחידה בערבית ויחידה ביהדות. |
ציטוט:
בכל בתי הספר הדתיים בארץ עושים יחידת בקיאות בתנך בכיתה י', בכולם. ספרות אני יודע שבדרך כלל לא עושים ב-י', אבל אצלנו כן, ואז מסיימים עם ספרות ב-י"א... |
ציטוט:
אתם עושים את הבגרות בי' ואז עוד חלק בכיתה יא'? כי אני עשיתי רק טופס אחד במועד חורף של כיתה יב' וזהו. בכיתה י' לא למדתי ספרות, רק יא'-יב' (חורף) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ