הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שביתות ועיצומים - כל העדכונים! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=52856)

Shimon 15-09-07 18:56

מה יש מחר? בצפר כרגיל?

WebProject 15-09-07 19:05

כן, לומדים כרגיל

DeanT 18-09-07 21:33

החל מהיום גם אני אעדכן כאן בנוגע לשביתות ולעיצומים, במקרים מסויימים אף לפני התקשורת. יש לי מקורות בוועדה העוסקת בעיצומים והשביתות בארגון המורים.

צפו לשביתה גדולה אחרי סוכות, אורך משוער: מעל חודש
כל מה שנותר הוא לקוות שלא יענו לדרישות הארגון.

ikkon8 21-09-07 20:33

תגידו מה עם ההסתדרות? P:

נמרוד 21-09-07 22:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 557209)
החל מהיום גם אני אעדכן כאן בנוגע לשביתות ולעיצומים, במקרים מסויימים אף לפני התקשורת. יש לי מקורות בוועדה העוסקת בעיצומים והשביתות בארגון המורים.

צפו לשביתה גדולה אחרי סוכות, אורך משוער: מעל חודש
כל מה שנותר הוא לקוות שלא יענו לדרישות הארגון.

חצי חופש גדול? איזה כיף.. אשמח אם תעדכן אותנו שוב.

yonispector 22-09-07 14:13

חודש של שביתה=\ לא מאמין שיעשו שביתה במשך חודש,זה יגמר אחרי שבוע=]

Rom 22-09-07 16:36

זה ממש גרוע אם יעשו חודש שביתה S:
כל הבגרויות ידחו לשנה הבאה, וזה יהיה גרוע.

DeanT 23-09-07 20:05

מצב נוכחי: משרד החינוך נמנע מהיענות לדרישות ארגון המורים, הסיכויים לקיום השביתה הגדולה לאחר סוכות עומדים, כרגע, על כ-85%.

Vitalist 02-10-07 18:08

אתה מגזים בנוגע לחודש,
כי אם תיהיה שביתה של שבוע הם כבר ילחצו.....

וממש חבל שהם לא יכולים לעשות שביתה למי שיש בגרויות.....

DeanT 02-10-07 18:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562042)
אתה מגזים בנוגע לחודש,
כי אם תיהיה שביתה של שבוע הם כבר ילחצו.....

וממש חבל שהם לא יכולים לעשות שביתה למי שיש בגרויות.....

הכל ממקורות בארגון.
יש עדכונים, אך כלום לא בטוח. יום-יומיים לפני סוף החופש אעדכן.

Vitalist 02-10-07 18:19

ארגון מדברים מלא שטויות.
בכל מקרה אם יש סיכוי שהפעם השביתה תיהיה תקפה גם למי שעושה בגרות?

DeanT 02-10-07 19:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562048)
ארגון מדברים מלא שטויות.
בכל מקרה אם יש סיכוי שהפעם השביתה תיהיה תקפה גם למי שעושה בגרות?

כרגע יש חושבים על השבתת שכבה אחת בלבד, כי למרות שהם שובתים כביכול הם מעוניינים לקבל משכורת. גם אם היא מצומצמת.
איזו שכבה? זה פרט חסוי בשלב זה, למרות שהגיעו אליי פרטים בנוגע לשכבה עליה מדברים.
עדכונים בקרוב. מדובר גם על מי שעושה בגרויות. יש סיכוי לדחיית בגרויות השכבה המדוברת לשנה הבאה, אני באופן אישי מקווה שזה לא יקרה.

נמרוד 02-10-07 19:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562079)
כרגע יש חושבים על השבתת שכבה אחת בלבד, כי למרות שהם שובתים כביכול הם מעוניינים לקבל משכורת. גם אם היא מצומצמת.
איזו שכבה? זה פרט חסוי בשלב זה, למרות שהגיעו אליי פרטים בנוגע לשכבה עליה מדברים.
עדכונים בקרוב. מדובר גם על מי שעושה בגרויות. יש סיכוי לדחיית בגרויות השכבה המדוברת לשנה הבאה, אני באופן אישי מקווה שזה לא יקרה.

רק שכבה |דמעות| הלוואי שאני יצא לחופש.. (שביתה..)

DeanT 02-10-07 19:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נמרוד (פרסם 562084)
רק שכבה |דמעות| הלוואי שאני יצא לחופש.. (שביתה..)

צור איתי קשר, יש פרטים שתרצה לשמוע - למרות שהם לא סופיים.

Talent 02-10-07 19:59

איזה שכבה, זה חשוב, אני לומד בתוכנית מיוחדת
של האצת בגרויות וזה ישפיע עליי בענק אני חייב לדעת איזה שכבה......

DeanT 02-10-07 20:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Talent (פרסם 562088)
איזה שכבה, זה חשוב, אני לומד בתוכנית מיוחדת
של האצת בגרויות וזה ישפיע עליי בענק אני חייב לדעת איזה שכבה......

אם אתה מוכן להתחייב לא לחשוף את העניין אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

mayden 02-10-07 20:01

דין, מה הבעיה לפרסם את זה כאן? זה נשמע כאילו יש לך מידע סודי מהפטנגון ואם אתה תרשום את זה כאן בפורום - הערבים יחסלו אותנו. Chill out dude ..

DeanT 02-10-07 20:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 562090)
דין, מה הבעיה לפרסם את זה כאן? זה נשמע כאילו יש לך מידע סודי מהפטנגון ואם אתה תרשום את זה כאן בפורום - הערבים יחסלו אותנו. Chill out dude ..

האנשים שחושפים בפני את הפרטים הללו מעוניינים לא לחשוף פרטים עדיין לציבור, ואני משתף איתם פעולה.
גם אם היו מוכנים לחשוף, לא הייתי כותב כאן עדכונים על דברים שלא החליטו באופן סופי שאם אכן תהיה שביתה יעבדו על-פיהם. כדי לא להטעות אתכם.

ozsason 02-10-07 23:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562079)

לא יודע מאיפה שמעת את זה,אבל אני לא מאמין שהם יעשו רק לשכבה אחת כל יום,זה מעשה טיפש ואם הם נגיד יעשו את זה אני מאמין שהיה לפחות כתבה אחת בנושא שהיה כתוב " השבתת שכבה אחת " ולא " שביתה גדולה".
אם היו היו רוצים לעשות את זה,הם היו עושים את זה לכיתות ח-ט שאין להם בגרויות ולא לסחב עד אחרי החגים,הם יכלו לעשות את זה גם שנה שעברה,הם לא סתם רוצים להשבית את כל המערכת(ולא שכבה אחת כמו שאתה אומר,כי זה לא יעזור להם בכלום) החינוך אחרי החופש ולצאת למאבק שלטענת ...(לא יודע מי ) יהיה מאבק של חודש או יותר.

Jonathan 02-10-07 23:23

כנראה חוזרים ליום הראשון אחרי סוכות ואז יש שביתה לזמן לא מוגבל..

Vitalist 02-10-07 23:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 562201)
לא יודע מאיפה שמעת את זה,אבל אני לא מאמין שהם יעשו רק לשכבה אחת כל יום,זה מעשה טיפש ואם הם נגיד יעשו את זה אני מאמין שהיה לפחות כתבה אחת בנושא שהיה כתוב " השבתת שכבה אחת " ולא " שביתה גדולה".
אם היו היו רוצים לעשות את זה,הם היו עושים את זה לכיתות ח-ט שאין להם בגרויות ולא לסחב עד אחרי החגים,הם יכלו לעשות את זה גם שנה שעברה,הם לא סתם רוצים להשבית את כל המערכת(ולא שכבה אחת כמו שאתה אומר,כי זה לא יעזור להם בכלום) החינוך אחרי החופש ולצאת למאבק שלטענת ...(לא יודע מי ) יהיה מאבק של חודש או יותר.

הוא התכוון שכבה אחת שתושבת לאורך זמן......
ושנה שעברה הם לא עשו שביתה על מקצועות בגרות רק בגלל שבית המשפט אסר אליהם.....

DeanT 03-10-07 00:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ozsason (פרסם 562201)

לא מדובר על שכבה ביום,
מדובר על השבתת שכבה אחת בלבד לכל התקופה.
באיזו שכבה מדובר? תגלו בקרוב. אם זה ייצא לפועל.

Livton92 03-10-07 21:28

שביתה חריפה אחריי סוכות!
כך כתוב באתר אירגון המורים.

Matchs 03-10-07 21:32

אני חושב שההשבתה תהיה לשכבת י"א..

X-T 04-10-07 11:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matchs (פרסם 562551)
אני חושב שההשבתה תהיה לשכבת י"א..

לדעתי שיכבה י' אם כבר, זה יותר משמעותי בשבילם.

DeanT 04-10-07 12:26

עדכון!
לאחר מספר ימים בהם הצפתם אותי בהודעות פרטיות וניסיתם לנחש באיזו שכבה מדובר - הזמן המיוחל הגיע - התקבל אישור פרסום של פרטים נוספים.

השכבה המושבתת הינה שכבת י'.
עדיין לא החליטו אם לנהוג בשיטת השבתת השכבה הבודדת או את מערכת החינוך כולה, עדכון נוסף יפורסם ביום קבלת ההחלטה.

יום טוב וחג שמח לכולם.

ohadsti 04-10-07 14:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562747)
עדכון!
לאחר מספר ימים בהם הצפתם אותי בהודעות פרטיות וניסיתם לנחש באיזו שכבה מדובר - הזמן המיוחל הגיע - התקבל אישור פרסום של פרטים נוספים.

עדיין לא החליטו אם לנהוג בשיטת השבתת השכבה הבודדת או את מערכת החינוך כולה, עדכון נוסף יפורסם ביום קבלת ההחלטה.

יום טוב וחג שמח לכולם.

אתה לא יוכל להביא איזה מקור משהוא מבוסס?
אם זה קיבל אישור פירסום למה זה לא מפורסם בשום מקום?

DeanT 04-10-07 16:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי serv-net (פרסם 562832)
אתה לא יוכל להביא איזה מקור משהוא מבוסס?
אם זה קיבל אישור פירסום למה זה לא מפורסם בשום מקום?

כי זה לא בטוח.
תעבור על העמודים הקודמים ותראה שכתבתי שיש לי מקורות בוועדה שמחליטה על השבתות המערכת, ולכן אני יודע על דברים, לרוב, לפני שהם מפורסמים בכלי התקשורת או בכל מקום אחר.
אישור הפרסום ניתן לי בעקבות העובדה שהחליטו סופית שבמידה וישביתו שכבה אחת - זו השכבה המדוברת.
כבר זמן מה יש דיבורים על השבתת שכבה אחת, הפרט החשאי היחיד היה שמדובר בשכבת י'. אני לא יודע למה לא פרסמו את זה בשום מקום.
בהמשך אעדכן על השביתה והאם תתקיים. במידה וכן, אודיע גם אם ישביתו את השכבה המדוברת או את כל המערכת.

המקורות שלי מאוד אמינים.

hhaifa 04-10-07 16:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562747)
עדכון!

יום טוב וחג שמח לכולם.

תודה רבה על העידכון.
אני בכיתה י' :) איזה כיף.
זאת אומרת שגם אם המורים מחליטים שלא להשבית את מערכת החינוך,
שכבת י' שובתת- 100%?

DeanT 04-10-07 17:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hhaifa (פרסם 562916)
תודה רבה על העידכון.
אני בכיתה י' :) איזה כיף.
זאת אומרת שגם אם המורים מחליטים שלא להשבית את מערכת החינוך,
שכבת י' שובתת- 100%?

לא.. אם אין שביתה - אין שביתה לאף אחד.
אם משביתים את הלימודים, ומחליטים להשבית לשכבה אחת בלבד, מדובר בשכבת י'. (שוקלים את זה בחיוב)

Tal 04-10-07 17:22

מה??!? רק לי' ?!?!

DeanT 04-10-07 17:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal (פרסם 562928)
מה??!? רק לי' ?!?!

שום דבר לא בטוח, אך זו אפשרות בעלת סיכויים גבוהים מאוד לקיום.

Shart 04-10-07 17:29

יששששששש אני בי'...
איזה חלום:)

ohadsti 04-10-07 17:43

נקווה שאתה צודק 3 ימים אחרי החופש יש לי מבחן בלשון והבאה.
מה הסיכיו שהוא יתקיים?
כי שמעתי שגם אם לא תהיה שביתה מבחנים אסור לעשות.

DeanT 04-10-07 17:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי serv-net (פרסם 562938)
נקווה שאתה צודק 3 ימים אחרי החופש יש לי מבחן בלשון והבאה.
מה הסיכיו שהוא יתקיים?
כי שמעתי שגם אם לא תהיה שביתה מבחנים אסור לעשות.

העיצומים כוללים איסור קיום בחנים ומבחנים, עבודות להגשה גם אסורות אך מורים לא באמת מתייחסים לזה.

Sagiii 04-10-07 20:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562930)
שום דבר לא בטוח, אך זו אפשרות בעלת סיכויים גבוהים מאוד לקיום.

תסלח לי אם אני אגיד לך שאני חושב שזה די שטויות?
הנה חלק קטן ממה שרשם רן ארז באתר ארגון המורים לפני היציאה לחופשת סוכות:
"לאחר חופשת סוכות אנו נצא למאבק חריף ביותר של השבתות כלליות. מבחינה ארגונית וכלכלית, הנהלת ארגון המורים עושה הכל על מנת שהמאבק יהיה מוצלח.
משרד האוצר ומשרד החינוך מקווים שמאבקינו לא יצליח, כי המורים לא יחזיקו מעמד וישברו כלכלית כתוצאה מאי תשלום שכר בזמן שביתה. הם לא יצליחו במזימתם!בתקופה זאת, מורים אשר יזדקקו להלוואות, יוכלו לקבל זאת מדי חודש בחודשו בגובה השכר נטו אשר ינוכה משכרם עקב השביתה."

סימנתי מודגש את הסיבה הכלכלית שאתה או מישהו אחר אמר שיתנו למורים לעבוד אבל במתכונת מצומצמת שרק שכבה אחת תפגע... אז רן ארז ממש סותר את מה שנאמר פה... הוא אומר שהמורים יוכלו לקחת הלוואות מהבנק הבינלאומי שקרוב לבית שלהם בלי ריביות והצמדות...
ככה שכנראה שאם תהיה שביתה היא תהיה השבתה כללית לכל השכבות שהארגון מלמד.

Tal 04-10-07 20:31

מחזק את מה ש sagi רשם... תביא הוכחות אם אתה מוציא משהו מהפה שלך, אלא אם כן אתה הבן של רן ארז ולא ידענו על זה :)

Kfir.G 04-10-07 21:04

כל העניין שעשו כאן מהקשיים הכלכליים שיהיו למורים הוא לא ריאלי שכן אם ארגון המורים לא היה מתכנן להשבית את כל השכבות ולפעול בצורה דרסטית לא הייתה קמה הקרן שלהם שמרבית המורים כבר העבירו את התשלומים למימון הקרן. אני בטוח ב99% שגם אם השביתה לא תתקיים ישר אחרי סוכות היא תתקיים לאחר מספר ימים \ שבועות.

הערה למנהלים
אני ממליץ להפריד בין האשכול של דיון בין המשתמשים ובין אשכול של הודעות רישמיות במקומות כמו walla,ynet,nrg,האתר של ארגון המורים וכד'.

DeanT 04-10-07 21:08

לכל מי שאמר שאני מדבר שטויות - אסביר את הסיבה להשבתת שכבה יחידה.
הארגון מתכנן שביתה ארוכה, אך המורים לא מוכנים לסבול כמו בשביתה הגדולה שהתקיימה לפני יותר מ-10שנים, בה השביתו את כל המערכת והמורים לא קיבלו שכר.
הארגון פועל לטובת המורים, ולכן, גם אם ישבתו הם מעוניינים לקבל שכר.
במידה וישביתו שכבה אחת בלבד המורים ימשיכו לקבל שכר. מופחת, אך עדיף מכלום.
הוכחות? בקרוב תראו את ה"הוכחות" שלי בכלי התקשורת השונים.

אני, באופן אישי, עדיין מקווה שישביתו את כל השכבות.

הדיווחים שלי מגיעים מאדם בעל מעמד רציני בארגון. לא אמסור את שמו בשלב זה, איני מעוניין שיתייחסו אליו כמדליף.

Ori 04-10-07 21:21

זה לא היה לפני 10 שנים, זה היה בשנת 71\81

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:59.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ