![]() |
אפשר לשנות לי את הכינוי לAdir Cohen בבקשה?
או אם אסור רווחים אז AdirCohen , בבקשה להקפיד על אותיות גדולות וקטנות :) תודה. |
אם אפשר בבקשה לשנות את הכינוי ל HomeServ.co.il, תודה.
|
אתם יכולים בבקשה לשנות את הכינוי שלי ל"בן סהר"(בלי הגרשיים)?
תודה! |
משהו קטן ומעצבן.
רוב המנהלים ב Hosts נועלים נושאים סתם, "כי הנושא מיצא את עצמו", לכאורה. למשל - http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?p=607498 אולי לפותח הנושא יש עוד שאלות? אולי לעוד מישהו יש תושבה טובה לשלוח לו? בחלק מההודעות הננעלות יש אפילו דיון מעניין, אז למה סתם לנעול... ניראה ש hosts פועל באופן צמוד לחוקים נוקשים ומנהלים ששמחים לנעול, למחוק ולערוך. אשמח מאוד אם תקחו לצומת לבכם. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
או בצורה מפורשת יותר: מקדימים תרופה למכה. אני לא חושב שיש פה איש צוות אחד, שמצא לנכון לנעול דיון ומשתמש פנה אליו עם סיבה מוצדקת (כמו עוד שאלה) ולא קיבל את מבוקשו. אין לצוות פה אינטרסים לסגור את הדיונים, למען האמת זה אפילו לא כייף. |
אשמח אם תשנו את הכינוי ל ProDek
|
ציטוט:
|
אשמח אם תעלו את מס' ההודעות הפרטיות שאפשר לשמור,
לדעתי זה לא מספיק בכלל, תודה. |
מצטרף לבקשה אם יש דבר כזה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יתן לך פתרונות לכולם: 1. תמונת GIF מונפשת, איכות חרא, תנועה לא חלקה וכו'..אבל...יותר טוב מכלום. 2. תמחק, ואז יהיה לך עוד מקום...רוצה לשמור? יש לך למטה "הורד את כל ההודעות הפרטיות כ-:" ופשוט תבחר.. הקהילה הזאת אולי לא ענקית, אבל בטח שלא קטנה, חוץ מזה שהפורום כבר וותיק עם הרבה הודעות, צריך להעמיס עליו עם עוד הודעות פרטיות? פשוט תמחקו, מה שאתם רוצים לשמור, תורידו למחשב, פשוט וקל. |
ציטוט:
מידי פעם אני נכנס מסתכל בהודעות ישנות ומנסה להזכר אם כאשר ומתי נכנסתי אלייהן ואו הזדקקתי לחומר שבהן. אם אני לא מצליח להזכר, אני מוחק אותה. :) |
אנא מחקו את ההודעה הבאה:
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?p=506386 שמי מוזכר שם, וקודם בגוגל. לא מעוניין בכך. תודה. |
שינוי שם משתמש
הייתי רוצה לשנות את שם המשתמש ל LIOR007
תודה רבה |
אם אפשר
אני אשמח אם תוכל לשנות לי ניק ל matan_yaacov
|
שלום,
הכינוי שלי בפורום כרגע הוא kfir_dnd ואבקש לשנות את השם לKfir.G | WebPower.co.il |
תשנו לי בבקשה תכינוי ל fixart.co.il
|
שלום,
אשמח לקבל תשובה למה אסור לפרסם מערכות מוכנות? מה התרוץ בעצם של המנהלים שאסור דווקא לפרסם מערכות מוכנות? |
שלום,
אבקש בבקשה להגדיל לי את מספר ההודעות הפרטיות. תודה ויום טוב! |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מה שלא מקובל עלייך ישר הופך לתירוץ? בכל מקרה אנחנו מוציאים את החוקים מסיבות מסויימות ששמורות רק לצוות... על כל אופן, הסיבה נראית לי די ברורה. ציטוט:
אין טעם להמשיך ולבקש זאת. |
מה זה ה+ הזה?
למה יש לי + ליד הכינוי?
זה רושם: Adir Cohen+ למה?\: |
ציטוט:
|
בקשה לשינוי כינוי:
עכשיו: barramuda מעוניין ב: Vadim.K עם האותיות הגדולות בבקשה. תודה. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אהלן, רציתי לדעת איפה אני יכול לבקש משהו בחינם, כי לפי החוקים של פורום מסחר קניה\מכירות יש איסור לבקש דברים בחינם.
למרות שהתמורה שאני מציע עולה כסף... אשמח לתשובה, טל |
ציטוט:
|
2 דברים...
אחד - אני רוצה לשבח את העבודה של מידן כמנהל. הוא עושה עבודה נפלאה לדעתי - וגם בזה צריך להכיר... שניים - הייתי נותן אפשרות להרחבת תא ההודעות בתשלום חודשי וסמלי, בsms, paypal או אפשרויות אחרות. גם אם לא לרווח הבעלים, לרווחת המשתמשים. תאי. |
בקשה לשינוי ניק:
עכשיו: ofir|votx.co.il החדש: ofirshelly (alm שלחתי לך הודעה פרטית בנוגע לסגול כי אני עובד בעסק רשום במס שנימצא כאן wzard.co.il רק לתיזכורת ו-nanadav יאשר זאת). |
ציטוט:
2 - אני לא יודע עד כמה זה ניתן לביצוע, אבל זה יבדק. עלתה הצעה להגדיל את התיבה של המשתמשים ל- 70 הודעות, ייתכן שבקרוב היא תוגדל :) ציטוט:
הכינוי שונה. |
בעיה בחתימה, ניסתי לעדכן את חתימתי ושמתי שתיי שורות בלבד אבל המערכת טוענת שעברתי את ה4 שורות.
אבקש שתבדקו את הבעיה. המשך יום נעים אילון. |
ציטוט:
זה מערכתי ולא ניתן לעבור את ה4 שורות (או בהתאם, את מספר המלל של הארבע שורות (ירידת שורה - היא שורה). |
מדוע ולמה אני עדיין משתמש מוגבל? כבר מעל לשנה אני במצב הזה.
פניתי למס' מנהלים גלובליים כמו שצויין בהודעתך אך עדיין אני מוגבל ללא שום תגובה. אשמח אם תוכל לטפל בעיניין כיוון שהנושא מעיק מאוד מהסיבה שאני מוגבל להודעה אחת פרטית בלבד ואני מוגבל להגיב בפורום דומיינים משום מה. בנוסף אין לי את העוסק מורשה שהיה לי לפני שהגבילו אותי. תודה. |
בקשר לספאם באיימליים.
אחד מחברי הפורום "חזן אביב" זה שיש לו אתר של ביבי נתניהו שולח ספאם. אחד המנהלים אמר שהצוות מטפל באנשים כאלה ,אז תטפלו בו. *ולא אני לא מלשין,פשוט נמאס לי מזה. |
אביב חזן כבר לא בפורום...
|
אם אפשר לשנות את השם משתמש שלי ל:
BraveFalcon |
אהלן, אשמח אם תעדכנו את שעון הפורום.. הוא עדיין בשעון חורף :)
|
שלח הודעות ספאם:
http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=43 rid-men ציטוט מההודעה (הוא שולח אותה כל שבוע בערך): ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
כתבתי הודעה פרטית ל Tomer (בקשר לפורום דומיינים אותו הוא מנהל) אבל הוא כבר יומיים לא עונה למרות שהוא מתחבר לפורום ואני רואה שהוא כותב הודעות, אז את אותה הודעה אני אכתוב כאן:
ציטוט:
ו Tomer - אם אתה רואה את ההודעה הזאת, למה לא ענית לי לה"פ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ