![]() |
911fm איך רואים שזה אדם פונטה.
חח פשוט ברור לעין. עליתי על זה מהתחלה.!! |
ציטוט:
תראה לפני שפתחתי תחברה ספי אמר לי שאתה פותח דבר איתי בקשר לאחסון אז שפתחתי שאלתי אותו והוא יצא עליי כמו חרא וגם כן עכשיו רק בזכותי ובזכות יבגני יש לו חברה עובדת אז במקום לגיד תודה בועידה במסנג'ר הוא התחיל לקלל אותי ואני זוכר תמשפט שלו שהוא אמר לי שפתחתי תחברה "בגלל חברות כמו שלך, החברה שלי לא יכולה להתקיים" אז באמת אם הייתי רוצה החברה שלו לא הייתה קיימת היום, או שהייתה קיימת אבל בלי לקוחות :) אבל למה להרוס? אני ויבגני נתנו לו תגיבויים וזהו אז ספי קח משפט לחיים "בגלל חברה כמו שלי, החברה שלך יכולה להתקיים!" |
ציטוט:
חאלס אני לא אדם פונטה אני איציק שוקרי כבר זה ברור יודעים מה בשביל העיקרון תעשו בדיקה לאייפי אני גם יבקש מאדם שירשם וירשום הודעה ותראו לבד.. אני אציק שוקרי... גם יבגני כבר יודע את זה וכל מי שמכיר אותי ומאזין לרדיו יודע מי אני. ואגב יבגני אני שמח שהסדרת את עניינך עם אדם אני היית בטוח שהיתה אי הבנה. ושוב פעם אני לא אדם... אולי השם שלי מתחיל ב-א' אבל קוראים לי איציק והשם משפחה שלי זה שוקרי. אגב הייתי פעיל פה עוד שאדם היה בפורום ואני לא מתבייש להגיד הוא שלח אותי פעם לפה לרשום ביקורות אני הסכמתי כמובן ללא היסוס, ואז התחלתי סתם לעיין בפורום ולהיות פעיל פה. על הדרך נתתי ביקורת על לינוקס סרב שגם מעניקים לנו שירות מעולה, ואף רשמתי עליהם ביקורת חיובית כאן ותוכלו לחפש ולמצוא אותה. אז מי שלא הבין אני איציק שוקרי אני הבעלים של רדיו סנטר, יש את אורן שהוא מנהל גם ברדיו שלנו. אני מוכר ברדיו בשם איציק הקפטן. ומי שלא רוצה שפשוט לא יאמין מה אני חייב פה דין וחשבון למישהו?... גם ככה אני עומד לעזוב את הפורום כי לא נראה לי שבתקופה הקרובה יהיה לי זמן לזה. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלום ספייייי 3 חודשים חיכיתי שידפקו עליך איזה ביקורת כי אז לא היה לי מה לרשום חוץ מזה שביקשתי תעזרה הכי קטנה בעולם אפילו שלא קשורה להוסטינג ואתה פתאם "יבן זונה סתום תפה שלך" ועוד רצף, ועוד לפני זה הוא ביקש ממני עיצוב חינם הסכמתי לתת לו כי הכרתי אותו טוב.
בקיצור ולעניין ספי בן אדם חראאאאאאאא כפוי טובה לא יודע לעזור הוא רק מבקש שיעזרו לו ואני מאמין לכל מה שיבגני אמר פה. |
חחחחחחחחח מהתגובות פה הז נראה כאילו ספי חולה בראש
|
חולה בראש לאנשים שמכירים אותו יומים, אבל לא לפחות 3 שנים
|
ציטוט:
שלחתי לו פעם אחת הודעה הוא דיבר יפה וכל זה כי עזרתי לו עם הפורום שלו אז הוא אמר לי שאתה פותח תחברת אחסון שלך דבר איתי ושדיברתי איתו הוא התחיל לקלל כמו שרמוטה! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורע ונקרע עמרי אתה לא בסדר אתה(=
|
ציטוט:
|
יבגני תחזיר לו את הכסף ותעיף אותו קיבינימט
|
ציטוט:
אפילו שהוא התחיל את החודש השני, והזמנתי לו דומיין ב35 שקל מאבי כשהוא שילם 30 שקל לחודש. הסיבה פשוטה מאוד, טל מדבר רגוע, טל לא מתחיל לשחק אותה הוא מתנהג כמו בן אדם. זה שהיה טיפה עיכוב אני מצטער אבל הוא יודע שהיה לי בעיה קטנה עם אבי, כי אבי היה בצבא ולא יכולתי להשיג פאנל ניהול, אבל הוא קיבל את זה מאוחר יותר. |
911fm אם אתה שוקרי אני חותך את הזין שלי
יש כאן אנשים מעפנים באמא שלי מי שרושם פה תגובות הוא ילד כאפות במקרה חבר טוב שלי שלח לי לקורא את הנושא הזה כי אני קשור לרדיו סנטר אני מכיר את ספי כבר קרוב לשנה והוא בחיים לא יתנהג כמו שרשמתם ספי ילד טוב ולא עושה כאלה דברים זה דבר ראשון חלאס לדבר בפורומים שטויות כמו ילדים קטנים אז נכשלת במבחן בפיזיקה השם ישמור אפשר לחשוב...את מי זה בכלל מעניין ? מה אתה מסכן ?! ובקשר אלייך 911fm וואלה אין לי מושג מי אתה תאמין לי אבל מה שבטוח, שוקרי אתה לא !!! אל תדבר בחיים שלך בשם של שוקרי לא כאן ולא באף מקום אחר באינטרנט כי בסופו של דבר האמת תתגלה...במוקדם או במאוחר אתה רושם שטויות בקילו ולא נראה לי שאתה יודע מזה רדיו סנטר בכלל מי זה אורן ? אין כזה אחד ברדיו סנטר. שוקרי הוא המנהל היחידי של התחנה ! אז לסיום אני חוזר ואומר לך בחיים אל תרשום בשם של שוקרי לא הייתי מציע לך להסתבך סתם |
ציטוט:
אדם סיפר לי עליו (עוד כשהם היו על שרת הרדיו של דיהוסט) והראה לי את האתר שלהם ובדקתי והם באמת לקוחות שלו. |
ציטוט:
בואנה מה אתה מעפן איך זה יכול להיות שוקרי תגיד לי ??????????????? :mad: :mad: :mad: :mad: |
רק שתדע משהו
מי שהביא את האינטרנט לרדיו סנטר זה אני ואני הבאתי את חברת די הוסט לסנטר שוקרי בכלל לא יודע מי זה אדם נראה לך שיש לו זמן להתעסק בזה באמא שלי אתם לא יודעים כלום |
ציטוט:
קודם כל, שנה שפה כשאתה מדבר אלי למה אני לא אחד החברים שלך. דבר שני, הסברתי לך איך זה יכול להיות. יכול להיות שאתה צודק, אני לא יודע. לדעתי כדאי לחכות לתגובה שלו. |
ציטוט:
וואלה אני ידבר איך שבא לי אתה לא יודע כלום אז אל תספר פה שטויות דבר שלישי זה לא יכול להיות באף מקרה שוקרי לא רשם פה תגובות זה לא הוא באחריות. |
ציטוט:
דבר שני, אני מכבד אותך? אתה תכבד אותי באותה מידה ותכתוב לי בדיוק באותה השפה שאני כותב לך, ולא אני פשוט אפסיק להגיב בכדי לא לרדת לרמה שלך. |
ציטוט:
הוא נימצא ברדיו הזה לא אתה, ואתה אומר עוד "דיברתי אם אדם". למה סתם להתווכח על משהו שאתה לא יכול להיות בטוח ב100%. |
ציטוט:
בסדר בסדר, אני כבר לא מתכווח איתו על כלום, פשוט שיוריד את השפה זה הכל. גם כן, ערס צעצוע (לא אתה). |
טוב בקיצור ילדונים
שוקרי זה לא ואני אומר לכם את זה באחריות מה שכן יכול להיות שזה מישהו מהתחנה ורושם בשם של שוקרי... אני יברר את זה ואם זה מתחזה אני ידאג שהעיניין יטופל. שבת שלום לכולם |
ציטוט:
עוד אחד שחושב שאם הוא בן 20 אז כולם קטנים עליו. תגיד לי, אתם כולם כאלה? שאתם מגיעים לגיל 20 והמוח שלכם משתווה למוח של ציפור? |
ציטוט:
|
טוב אולי שתקו שתיכם חחחח תגידו מה אתם ילדים או מה? לא הייתי פה 5 דקות פתאם עוד 17 הודעות ממכם.
חלאס!!!! מספיק ניגמר. |
ציטוט:
זה הוא התחיל :) אני מדבר מלוכלך בדיוק איך שאתה מדבר, לא נעים נכון? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מאוד לא נעים |
יאללה סולחה נשיקונת וגמרנו
אולי עשיתי כאן צדק :rolleyes: |
ציטוט:
אני לא מבין מה מצחיק פה, אני יודע שאתה בכלל זה הדבר האחרון שהיית חושב עליו, אבל יש אנשים שזה משמעותי בשבילם. כמו שאמרתי, מוח של ציפור :) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח |
ציטוט:
סתום ת'ג'ורה המגעילה שלך ימרוקאי מטומטם יאללה כולכם אותו דבר מגיעים לגיל 20 תופסים פוזה, אבל אתה יודע מה ההבדל? שהמוח המפגר שלך לא גודל בגרוש, אתה נשאר עם מוח של ילד בן 16 רק בשביל לכסות את זה אתה אומר שכולם קטנים. נמאס לי! עכשיו סתום ואל תגיב. יופי כלב טוב. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח |
ציטוט:
קרעת אותי מצחוק הוא סך הכל עשה חחחחחחחחחחחחחחחח ואתה מתעצבן :qqb006: |
ציטוט:
בטח שהוא עשה חחחח כי אין לו מה לענות, הוא יודע שאני מדבר אמת. אתה מבין? המוח שלו זה לא כמו של בנאדם רגיל, כשהוא מקבל משהו שהוא לא חיכה לו אז הוא מתחיל לצחוק. גם אם יירו בו הוא יצחק, למה? כי ככה זה המוח שלו. |
ציטוט:
אולי תפתחו דיון על זה בפורום דיבורים זה יותר מתאים לנושא, נעביר צחוקים כל הלילה :qqb007: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :qqb006: |
ציטוט:
חח כן הא? טוב רדיו סנטר אחי חח פשוט היה לי משעמם אני יודע שאני הולך לקבל אזהרה, היה כיף לריב איתך :) מה שבאמת אחי, אוליי אנחנו באמת קצת יותר קטנים אבל בסדר לא צריך להדגיש את זה :) בקיצור, בעניין הרדיו. כמו שאמרתי אני מחכה לתגובה של ה"מתחזה" (או שלא). |
ציטוט:
טוב אחרי שבאמת הצלחת להצחיק אותי, נגיב לך תגובה לעיניין. טענת שהמרוקאים כולם אותו דבר, וכולם מפגרים עם מח דפוק. דבר ראשון למה נראה לך שאני מרוקאי ? אתה אומר שהמח שלי דפוק ?! תסתכל על התגובות שלך ותראה למי יש מח יותר דפוק ויותר "מרוקאי" כמו שאתה אומר. תאמין לי לא באתי לריב איתך או להתחיל בסכסוכים כאן, זאת לא הכוונה שלי. אני לא יודע אם אתה מכיר את הרדיו שלי, אבל זה לא רדיו אינטרנטי. הרדיו שלי הוא רדיו שפועל למעלה מ10 שנים בתדר FM, לא יודע אם זה אומר לך הרבה, אבל אני יכול להבטיח לך שלא מדובר כאן ב300-400 מאזינים אלא באלפי מאזינים מידי יום. אני לא יודע איך הגעת לזה שאני מרוקאי, אבל להדביק סטיגמות ?! תתבייש לך. הרדיו שלי נלחם בדברים האלה ובמקום זה אתה בא ואומר שאני "מרוקאי מפגר" ?? אין לי מושג מאיזה עדה באת וזה ממש לא משנה. מה שאני יודע זה שכולנו בני אדם ולכל אחד צריך לתת את הכבוד שמגיע לו. גם אם הוא מרוקאי, כורדי, עיראקי פולני וכו'. אני לא ילד קטן שמשעמם לו בחיים, יש לי ברוך השם הרבה מה לעשות בחיים והמטרה היא לא לריב אחד עם השני אלא להיות מאוחדים הן אם זה בתחום הרדיו או בכל תחום אחר בחיים. מקווה שהבנת את המסר שניסיתי להעביר לך, שבת שלום ! |
ציטוט:
אמרתי לך שהיה לי משעמם. האמת? יש לי חברים מרוקאים וגם מישהו שאני עושה איתו עסקים הוא מרוקאי. אני ממוצא רוסי אגב. אני יודע טוב מאוד מה זה רדיו FM ואני יודע שזה לא צחוק. ואני שמח שבאמת הרדיו שלך נלחם בדברים האלה, כי גם לרוסים מדביקים סטיגמות בתקשורת. גם אני בעד אחדות כל העדות (שוב מה שנאמר לפני זה היה משעמום), אבל, מה שקורה היום בתקשורת ועל-פי איך שאנשים מתייחסים אחד לשני אפשר לראות שזה לא ייקרה ממש בקרוב. |
טוב, מקווה שהבנת...ותזכור תמיד "כל ישראל חברים"
לילה טוב שיהיה לך חמוד |
ציטוט:
אתה שוב ממשיך הא? :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ