![]() |
ציטוט:
ואם אתה רוצה את התשובה- welcome. buis. |
ציטוט:
את 3 אני לא יודע |
עדיין תקוע ב 6.. יש רמז ממישהו?
אם תסתכלו כתוב בקוד מקור איזה שהוא רמז.. "גרמניה" אני לא יודע אם זה קשור.. |
ציטוט:
רמז ל-26? |
רמז ל 3 ? חח אני שובר תראשש שעות
|
ציטוט:
אם אתה רוצה תשובה דבר איתי.. |
ציטוט:
מישהו יכול לשלוח לי רמז ל-4 בפרטי? :S נראה לי שאני היחיד שלא הבין את הפואנטה של זה. |
רמז ל5?
|
רמז ל5?
|
מזה 5? לא מצליח לי..
|
רשמתי כל דבר אפשרי
אנגלית עברית ערבית רוסית אתיופית כלום לא עוזר סנאי, שפן, ארנב. אין זה דפוק |
תשובה ל-5:
סמנו: chinchilla אגב: אני בשלב 32... |
מזה 9? לא למדנו את זה..(אני חושב.. )
|
9- pi
|
מזה 17? אני יודע שזה קשור לעבם, אבל אני לא יודע מי האיש הזה. .
|
יששש
הצלחתי 32.. אני בשלב האחרון.. 33.... |
אוף !!!!!!
אני תקוע בשלב 10 ... תנו תשובה |
טוב...כל מי שרוצה תשובות: (לסמן)
שלב 1: פופו שלב 2: welcome שלב 3: טיפ שלב 4: חולצה שלב 5: chinchilla שלב 6: אלברט איינשטיין שלב 7: המן שלב 8: מדינת שלב 9: Pi שלב 10: חגיגה בסנוקר שלב 11: אנדרומדה שלב 12: de_dust2 שלב 13: 0 שלב 14: אהבה שלב 15: פלינדרום שלב 16: המפץ הגדול שלב 17: roswell שלב 18: rtl שלב 19: תאילנד שלב 20: אגורה שלב 21: בנני ובנוני שלב 22: אני על הפנים שלב 23: boeing 747 שלב 24: יום האם שלב 25: carl johnson שלב 26: ירקן שלב 27: פרד שלב 28: דואר אלקטרוני שלב 29: סופר נובה שלב 30: הסלע האדום שלב 31: waxy שלב 32: הספקטרום רק את 33 אין לי.. |
הכל באידיש.
|
33 נראה לי זה איפשהו בעכו... שנה שעברה לקחו אותנו למיני טיול בעכו ונראה לי שזה זה..
אל תשאלו אותי מה השם של המקום כי אני לא יודע :S |
די להוסיף שלבים!! XD עד שאני חושב שאני מצליח באותו רגע מוסיפים לי עוד איזה 2 שלבים
בכל מקרה, אני צריך רמז ל-35 :P |
דרך אגב , יש שאלות ממש טיפשיות..
למשל 12 , מי שלא משחק קאונטר לא יכול לדעת מה זה בכלל :S |
ציטוט:
|
33 זה שוק מחנה יהודה
34 זה הכור בדימונה |
איך אני נרשם לטבלת האלופים??? מתי שאני עובר את השיא רק?
|
ציטוט:
יש שאלה, שנותנים שם כמה מילים, ואז תמונה של פיצוחים - התשובה היא אלברט איינשטין, עכשיו תסביר לי, איך!?!?! איך?! איך מגיעים לתשובה הזאת. ויש כאלו המון אתרים, סתם עוד אתר לסטטיסטיקה. |
אכן הזה שמעליי צודק.
הסלוגן ושם האתר פשוט גאוני, החידות ממש לא. החידות צריכות שיפור ניכר. מביאים לך תמונה ללא קשר למציאות ואמורים לפנעח איזשהו משפט. בדר"כ זה מילים, באתר אצלך זה משפט (התשובות). אתה עושה כאן דברים לא הגיוניים. לא כולם יכולים לעקוב אחרי חוט המחשבה שלך.. יש לך חוט מחשבה כלשהוו אתה הולך לפיו. תחשוב קצת בגדול יותר. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
גרמניה, חכם, גרעין. ציטוט:
|
רמז ל 35 .. ?
|
[QUOTE=Matan Levy;631339]איך?
גרמניה, חכם, גרעין. מה?, ומאיפה אני יודע שזה אלברט איינשטיין? |
[QUOTE=Amits;631347]
ציטוט:
|
החידות משעממות... יש תחידה אם הקונטאר סטרייק ואני למשל לא שיחקתי בו, חיפשתי בגוגל תתמונה ואין מצב שהייתי מגיע לתשובה שפה אחד פרסם כבר... תתייחס לכלל האוכלוסיה... החידות די לא הוגנות זה לא רק החידה 13. ואם השלב של איינשטין מה הקשר תמונת גרעינים? אם היה תמונה של גרעין אחד סבבה.. או תמונה של גרעין אמיתי זה היה נחמד.
|
[QUOTE=נמרוד;631350]
ציטוט:
וזה בדיוק מה שאני הגבתי לך בתחילת האשכול ועובדה שעכשיו כמעט כולם מגיבים כמוני, מסקנה? אתה באמת צריך לשנות הכול, ד"א גם כדי להוציא את הרמז מהקוד לא כול אחד יודע, תעבוד על זה עוד קצת. |
שאלות מפגרות, לא מוכיחות כלל ידע כזה או אחר...
זה לא שאלות למחשבה בכלל... |
אני תקוע בשלב 32 ...
וזה דבילי כי מראים שם מנסרה \ פריזמה וזה לא התשובה לא בעברית ולא באנגלית ולא במילים נרדפות |
[QUOTE=נמרוד;631350]
ציטוט:
אגב, גם העובדה שהוא פרש מהלימודים אם אני לא טועה |
תקוע ב35.
שאלות שלא כל אחד יודע..למשל page dir..כולם חייבים לדעת לבנות אתרים? מאיפה ידעו את השתובה? או עם הקונטר סטרייק..אני שיחקתי לכן ידעתי אבל אלה שאלות לאנשים ספציפיים ולא לכל אדם. |
ציטוט:
|
תכנות לא משהו
שאלות לא משהו בכללי רעיון חמוד ביצוע צולע יש עוד מלא רעיונות לזה.. |
שלב 35 זה לא הגייוניי.... תמונה של איינשטיין ניסיתי להשיג את כל המידע על התמונה... איינשטיין היה רוכב מסור על האופניים.. אוקי ומה עוזר לנו ה No הזה?? ניסיתי לגלות דברים על המספר 8 והתמונה בכלל לא משדרת צל נכון ... לא הצלחתי לגיע לתשובה. ניסיתי למצוא תורת היחסות של האופניים לא עזר. או הסטוריה שלו. חח השתגעתי רציני
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ