![]() |
חח
סיבכתם אותי חבר'ה :) חייב להודות :p עוד תגובות.. תודה ;) |
שתיהם יפים מאוד, אני הייתי מעדיף את מה שיש לך כבר...
|
דעתי, לא בגלל שזה עיצוב שלי, מצידי קנה ממעצב אחר :)
אבל שנה עיצוב, כפי שאמרתי לך, העיצוב שלי פונה יותר לקהל יעד אחר, אבל אם זה לא מה שמעניין אותך, הייתי אומר שתשנה עיצוב כי לא כדאי לעשות שינוי ? העיצוב הזה מאז שהחברה נפתחה, או שאני טועה? בהצלחה בכל זאת טל :) |
ציטוט:
מי שאומר את זה קנאי |
ציטוט:
החלפתי 2 עיצובים מפתיחת החברה. |
שמע טל מאוד קשה לי להחליט אני חושב שקח את שיש לך עכשיו הוא מאוד יפה הוא גם אהוב עליי מאוד
|
תשאר כבר אם העיצוב שלך,
ואם כבר אתה קונה את העיצוב השני מה"מעצב" אז תקנה מהמקור:) בכל מקרה אני עדיין לא מבין למה shev.com לא מטפל פה באיזה מנהל אחד של פורום גראפיקה. |
העיצוב השני דיי דומה בסיגנון וכל זה לעיצוב הזה:
http://bestserv.co.il |
ציטוט:
תודה, בפעם אחת, ולתמיד! אם אתה לא מעצב, אתה לא מעצב. תפסיק להציג את עצמך כמעצב, אתה אפילו לא קרוב לזה. איך אף אחד כמעט לא שם לב? :confused: :cool: |
מעבר לזה שכולם אמרו לך להשאר עם הנחכי, - תעשה מה שבא לך...
אבל, לדעתי, העיצוב הזה: http://loading.co.il/uploads/677KB-335.jpg יותר יפה משניהם.. בכל מקרה, אם כבר תחליט לקנות עיצוב, למה לא להשקיע קצת יותר מ120 ש"ח, ולקנות עיצוב מהמקור הכשרוני, אלירן, ולא מחיקוי זול...? סתם יצא לך שם רע.. ואם לא אצל כולם, לפחות אצל אלו שמבינים... בהצלחה |
ציטוט:
|
בסה"כ אופיר גם אתה צבוע והאמנתי פעם שאתה בנאדם טוב....
כל אחד פה מנסה לעשו תכאילו לא אכפת לו שלא יקנה ממנו אך זה בעצם מה שחשוב לו אז שחר ואופיר תפסיקו להיות צבועים לא מעניין תנו שאחד מכן אומר לא קשור שזה לי... ולתת נימוקים להחליף. אופיר אתה בכלל פטתי. זאת דעתי בעיקרון. אני מסכים עם זה שצריך להחליף מנהל גראפיקה אנלא חושב שמנהל שמציע עיצובים למכירה עם שרתי TM הוא בנאדם עם כבוד עצמי או מעצב שמעתיק הוא ראוי להערכה נכונה בעבר לא בעבר כן בעבר לא מעניין תי מה עשית לעצמך כתם תתקע איתו לכל החיים... באמת שנשבר לי עם הסיפור ביניכם אגב אני מסכים עם אור... COBANO כפי שאתם שמים לב כן כדאי לך להחליף עיצוב לא של שחר אני לא אמליץ על עצמי. לך לאלירן - ESWD או לכל מעצב כישרוני אחר זה שמעליי... אתה באמת לא לבד.. |
ציטוט:
ניר.. ניר.. ניר.. אתה מחזיר אותי לילדות... בגלל שאין לי זמן לדבר איתך אתה נעלב...? Give me a Brake... בכל מקרה, ככה אתה רוצה, ככה יהיה... אבל... מתי כבר תלמד לעצב?.... |
אוץ לא עזוב נעלב אני באמת לא יודע לעצב בגלל זה אני תקוע על אותו סגנון שהבנתי שהוא באמת ילדותי
אז אתה מנסה ללכת עם הזרם של כולם ולהיות "מקצועי" כביכול. אני מודע לטעויות שלי אך אני בנאדם ישר לעומתך, אתה יכול לחשוב מה שבא לך אני מתקדם בגלל מי שאני ולא בגלל מה שאני עושה בד"כ לא נפתח פה בריב. |
חס וחלילה ריב, אני אוהב אותך, - אתה בחור נחמד, העובדה שאתה כועס\נעלב, לא תשנה את דעתי עלייך, אבל אני באמת חושב שאתה צריך להשקיע יותר בלימוד ממדריכים וכו', כי אתה תקוע במקום.
בכל מקרה, נמאס לי להיות נחמד לאנשים, מעכשיו, אני פשוט אגיד מהש אני חושב, לא באתי לפה כדי למצוא חברים.. רק דבר אחד.. אני באמת מצטער, שאלירן צריך לעבור את הסבל הזה, שכולם מתחילים להעתיק ממנו, בגלל שהוא כל כך כשרוני.. אבל.. מעתיקנים לא מתים, (ולא מתחלפים במקרה הנ"ל) - (ניר, אל תתבלבל, הערה זו לא מופנית אליך..., אלא אל מנהל כלשהו... ) |
אוקיי אתה תמיד מוזמן להציע לי הצעות וטיפים באופן פרטי אני לא בא בכוונה להספים תאשכול באמת
שאשמח לשמוע את דעתך אנלא ממש כעוס ודווקא אני ממש חושב שאני מתקדם עכשיו ומדריכים? אנלא מאמין בזה. |
חבר'ה
אני לא רוצה שהדיון ינעל בגללכם.. תודה. :) |
של שחר! (השני)!
|
לא מאמין שמנסים לרדת על אופיר....לא ידעתם שאם הוא לא היה מציג את העיצובים שלו, לא היו כאן כל כך הרבה העתקות?
-60 אחוז מהפורום זה העתקות מהסגנון היחודי של אופיר. -40 אחוז זה מאלירן. ממש חבל שככה זה ניהיה. כל אחד מעתיק מהמקור...ואומר שהוא המקור. צריך לאוורר כאן את הפורום... |
:\
חלאס לרשום מי העתיק ממי !! פשוט תרשמו איזה עיצוב עדיף! לא רוצה להגיב? אל תגיב! תודה, טל |
ברור שתשאיר את של אופיר!
אל תרשה לעצמך פחות מהאורגינל! |
די לחרטט הבן אדם לא העתיק כלום..
כמה שאלות.. אלירן המציא את הסיגנון? שחר ממציא את הסיגנונות? אופיר ממציא את הסיגנונות? כמה תשובות.. לא! לא! לא! אני אומר במיוחד על אופיר כי חצי מהעיצובים שלו מועתקים מTM ועוד...! קח את של שחר..! |
ציטוט:
משוואה פשוטה: אופיר\אלירן מציגים עיצוב==כל פורום הוסטס מעתיק. אין יותר פשוט מזה. מישהו מכחיש? |
ציטוט:
"זה לא סגנון שהם המציאו, רק לקחתי השראה זה הכל" מעצב זה מי שחושב לבד! |
ציטוט:
חלאס לרשום מי העתיק ממי !! פשוט תרשמו איזה עיצוב עדיף! |
אני רשמתי...
שים לב מי החזיר את המריבה... |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשו טובה תגידו מה יותר יפה ודי לריב וזהו..! לפי דעתי טל תקח את של שחר.. שחר שאתה רואה את זה תגיד: ימותו הקנאים. |
שלך יותר יפה.
|
תשאר עם שלך תשמע לי.
|
ציטוט:
אז... איזה קנאים בדיוק ימותו...? |
העיצוב שיש לך עכשיו אל תוותר עליו!!!!
עיצוב פצצהה מה שיש לך עכשיו |
אל תקח את של שחר,במבט ראשון על העיצוב חשבתי שאלירן עיצב אותו.
ואם אתה ממש אבל ממש לא נעול על שום עיצוב חוץ משל שחר,תשאר עם של אופיר . |
ציטוט:
וגם אם שחר גנב אז הוא פטור "הגונב מגנב פטור". די לחיות באשליות.. יבוא יום ותבינו שסיגנון כל אחד יכול לחשוב מבלי להסתכל ביכלל על עיצוב אחר.. הכל בראש..! |
טוב, הדיון נגרר יותר מדיי... וגם הלכלוך עליי פה גדול.. והכי מצחיק,שדיברתי עם אלירן,
הראיתי לו את העיצוב, והוא בעצמו אומר שזה לא מועתק :qqb006: נעול, טל, פתח אשכול חדש, שפשוט יגידו לך מה עדיף לך:) בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ